Bildirim
ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmanbardak
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben aynı yerde bunu bulunduruyorum
Bundan biber gazindan ve de bagaj kapaginin altinda pompali bulundurma taraftariyim.
Edit: Sopa opsiyonel.
bagaj kapağının altında pompalı ha
Bence guluncek birsey yok cunku arkadasin mercedes de cok guzel duruyordu. Reflektor asilan yerde bildigin pompali asiliydi.
hocam iyimiş anlamında güldm zaten dalgaya alma yok ayrıca reflektörün asılı olduğu yerde pompalı fikri okadar iyimişki ilerde düşünebilirim
Kusura bakma hocam yanlis anlamisim. Aslinda iyi bisey degil cunku karsi tarafta da silah varsa bildigin catisma cikar. Benim o arkadas o zamanlar karanlik isler ceviriyordu o yuzden tasimaya mecburdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bundan biber gazindan ve de bagaj kapaginin altinda pompali bulundurma taraftariyim.
Bence guluncek birsey yok cunku arkadasin mercedes de cok guzel duruyordu. Reflektor asilan yerde bildigin pompali asiliydi.
hocam iyimiş anlamında güldm zaten dalgaya alma yok ayrıca reflektörün asılı olduğu yerde pompalı fikri okadar iyimişki ilerde düşünebilirim
Kusura bakma hocam yanlis anlamisim. Aslinda iyi bisey degil cunku karsi tarafta da silah varsa bildigin catisma cikar. Benim o arkadas o zamanlar karanlik isler ceviriyordu o yuzden tasimaya mecburdu
yok hocam şekil olsun diye içi boş olur zaten büyük ihtimallene işim olur silahla
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yok hocam şekil olsun diye içi boş olur zaten büyük ihtimallene işim olur silahla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan555
quote:
Orijinalden alıntı: sys3434
büyük konuşmayayım Allah kullandırtmasın ama istanbulda yaşıyorum.ne olup olmayacağı belli olmuyor.1,90 boyundayım 105 kg ağırlığındayım.karşımdakini döverim dövemem eyvallah ama karşımdakini bilmediğimden arabada hem bıçak var hem sopa.Allah kullandırtmayı nasip etmesin ama ben ne olur olmaz bulunduruyorum.
Dostum Boy kilo'da önemli ancak sanıldığı kadar önemli değil Bizim salonda 18 Yaşında bir genç var.72 KG 1.75 Boy'u var.Benim diyen 100 Kg adamı 10 Saniye haşat eder.Önemli olan teknik
bi hulk değilim el elden üstündür,yeri gelir dayak da yerim onu göze alarak kavga edicen.şiddete her zaman karşıyım her şey konuşularak halledilebilir,dayak da yiyebilirim ama illaki yara veririm ! ;)
-
-
Helal olsun aslanlarim be
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 3 kademeli iç içe giren metal jop var aşağı doğru sertçe sallayınca şak dıye çıkıyor yerde kaplamıyor sol kapının gözünde duruyor daha kullanmak nasıp olmadı olmasında sağlam koymaz adamı çünkü zaten genelde sabırlı adamımdırquote:
Birazdan müşteri bulamadığım için satamadığım Absinthe Hypno' yu içtikten sonra denerim -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan555
quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
Valla ben de bu zamana kadar aracımda asla sopa taşımadığım için sizin gibi düşünüyordum ama başınıza gelmeden bilmiyormuşsunuz.Karşımdaki arabasından bir anda bıçağını çıkarınca elimde birşey olmadığı için bir korkak gibi kaçmak bana çok koydu.Şu anda hem biber gazı hem de sopa taşıyorum.Malesef bu zamanda kimse kolay kolay bileğinin hakkıyla kavgaya girmek istemiyor.Ben elinizde sopa bulunduruyorsunuz ama karşıdaki adam o sopayı alıp size monte eder vs tarzında mesaj yazanlara soruyorum;O sinirle arabadan hem karşı taraf hem sen indiğini düşün.Karşı tarafın elinde bıçak,sopa vs var senin elinde birşey yok.Bu durumda yanında sopa taşımamanın medeniyet göstergesi olduğunun değeri kalmaz.
Benim anlatmak istediğimde bu zaten kendine güvenmiyorsan arabadan inmeyeceksin bu kadar basit Elinde istediği kadar sopa olsun fazla değil 1-2 yıl Dövüş sanatlarıyla vs uğraşan adam olduğu zaman Elindeki sopayla bacağını kırar sen daha elindeki sopanın nereye gittiğini anlayamassın.
Sopa gibi cisimler için dediğiniz doğru ama bıçak gibi aletler için bunun geçerli olmadığına emin olun. Siz onu engelleyene kadar bıçak darbesini alırsınız.
-
Kalas karşısında bibergazı etkisi:
https://www.youtube.com/watch?v=1eoscEpL7pQ -
Bunun yerine sol kapının cebinde biber gazı bulunduruyorum. Zaten ne olursa olsun kavga edecek kadar konuyu uzatmam trafikte. Karşı taraf uzatacak olursa da en mantıklı müdahale budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Döner Çıağı (DOğu'da kürdan derler sakın ola biri yanındaki adama kürdan vs. çıkar dediği an toz olun benden söylemesi) ve satır taşıyanlar var. -
Abi sen geçen yine anlatmışstın arada yeni kavga mı ettin?Yoksa geçene eksik mi anlattın? -
Bence taşıyan onun sorumluluğunu bilerek taşır genelde.Ha maganda ise zaten sizi dinlemeyeceği için sıkıntı yok.
Kuzenim çocuğu yokken passat ruhsatlı pompalısı bulunurdu,sonra çocuklar olunca normal silahını bile evde tutmamaya başladı. -
o değilde o sopayı cıkartında karşınızdaki adam silah çıkarsa napçaksınız acaba onu merak ediyorum :)) -
cem yılmazın arog filminde işin kolayını cem yılmaz halletmişti ıslık çalıp taksi çağır şunu iki dakka aldım kardeş de arabada bulundurma derdinden kurutul -
Bence her ihtimalr karsi bi sopa cinsi bisey bulunmali bencede ama her canin sikildiginda ona sarilmamalisin. Ama bazen gözdagi vermekte iseyaramiyir degil kayseri trafikte kafasi guzel 5 apaçinin hem bize carpip hemde saldirmaya kalkmalari uzerine kuzen doblonun tavandaki cepten pompali tufegi cikarmasiyla onumuze far tampon parasinin atilmasi arasinda saliseler gecmisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazılarına isim bile koyuyorlarquote:
Birazdan müşteri bulamadığım için satamadığım Absinthe Hypno' yu içtikten sonra denerim
Okula servisle giderken şoförümüz üstüne Haydar ismini kazımıştı. -
yakın zamanda otomotiv sektöründe piyasa yapacağını tahmin ettiğim araç demirbaşıquote:
Orijinalden alıntı: he_man
5 yıldır VG yapıyorum bi adam beni sopayla falan dövemez,
bi taksici dayı denemişti,tartışma sırasında adama lan dedim diye gitti sopa çıkardı arabadan, korkutma amaçlı bir iki salladı küfürleri de saydırıyodu, 3 üncüde "aman tanrım!!!" dedim ben sopanın üstüne gittim, kafamı hedef aldı gayri ihtiyari kolumu koydum, tam vuramadı montla karışık kaynadı gitti darbe, kavganın sıcağıyla bişey hisstmedim ztn
2 tane bayan ayırmaya çalışıyodu ilk başta, sopayı görünce onlar da karışmadı,
sopayı elinden aldıktan sonra ben vururken elini bile kaldırmadı, acıyım bırakayım yada birisi gelsin kurtarsın diye koyun gibi bekliyodu
valla kadınların çığlıkları yüzünden bıraktım yoksa komaya sokardım
satıcı: kilima ve gövde rengi tamponlar ile birlikte aracınızda özel yapım ardıç sopasıda olsunmu?
recep dayı: yanında roketatar olsaydı alırdık ne olur ne olmaz diye ama buda idare eder heralde....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCookie43 -- 30 Ağustos 2014; 5:40:23 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X