Şimdi Ara

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla sopa , levye , demir , kalın elektrik kablosu gibi cisimler araba bulundurmak yasak.Ama biber gazı serbest diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Kardeşim teksas mı burası herkes silah mı taşıyor sanki bu adam birine çektiyse kesin onun da belinde silah olacak diye bir şey yok

Olmayabilir ancak olma ihtimalide var.Bunu göz önüne alacaksın.Forumda bile bir kaç kişide varsa Düşün içinde olduğun trafikte kaç Bin kişide var.
  • Trafikte şu ana kadar tek bir olayım oldu, o da baya büyüyen bir olaydı yoktan yere b*k yoluna gidiyoduk, kavşakta beklerken ters yönden bir araç karşıma geldi uzunlarıyla birlikte,ben de uzunları çaktım ve elimle onun ışığını kapattım, adam el kol yapıyorum sanıp yanından geçerken küfretti, 5-10 m ileride durdum, tek ayağımı attım kafayı çevirip baktığımda 4 tane öküz iniyodu arabadan, hiç uğraşmaya gerek yok diyip uzaklaştım ordan diye düşünüyordum ki peşime düşmüşler bile. Arkadaşların yanına muhabbete gidiyordum ben de beni bekliyolardı bir parkta,hemen aradım yola geçin geliyorum böyle bişey var diye,yanımda 4 arkadaş daha getirdim onlara 4 kişi canıma okuyacaklardı eğer arabadan inseydim, allahtan magandalarımız delikanlı çıktı ben el kol hareketi yaptın sandım o yüzden geldim arkandan kusura bakma kardeşim diyip ordan uzaklaşmak zorunda kaldı mümkün oldukça kavgaya girmeyin üstün olduğunuzdan emin olsanız bile,sağ ayağınızın altındaki pedal da çok etkili bir silah emin olun. İte dalaşmaktansa çalıyı dolaş lafını ne güzel söylemiş atalarımız , bırakın allahından bulsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babam her zaman serseri misin sen ne sopası diyip arabaya koydurtmamıştır. Ama ben torpido da ufak bir bıçak taşıyorum, ne olur ne olmaz.
  • bende biber gazı + teleskopik jop var, adana gibi 2 ayaklı sığırın bol bulunduğu memlekette lazım böyle şeyler.
  • Türkiye gibi bir yerde şart
  • Benim de birşey alaşım geldi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.