Şimdi Ara

Fethiye-Burdur-Isparta-Konya güzergahı mı yoksa Fethiye-Korkuteli-Antalya-Manavgat Akseki-Konya mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burdur üzeri daha önce hiç gitmediğim için bu yolu merak ediyorum.Fethiye-antalya-akseki-konya güzergahını biliyorum.Bunun için birinci güzergahın yol durumunu merak ediyorum.Arkadaşlar Fethiye-çavdır-tefenni-hacılar-burdur-ısparta-eğirdir-gelendost-şarkikaraağaç-konya güzergahı sizce nasıl?Yolun tek şeritli,virajlı yerleri var mı?

• İzmir - Antalya yaptığımda Korkutelini kullanıyorum sorun yok zaten duble yol. Ama Antalya - Konya arası nasıl bilmiyorum.
  • Fethiye Burdur arasını yılda birkaç kez önerdiğiniz ikinci yoldan yaparım, yayla yolu da denir. Çok keyifli ve güzel bir yoldur. Geçtiğimiz yıllarda bu güzergahın büyük kısmı duble yol oldu, sadece Seydikemer ile Söğüt arası gidiş geliş ve bilmeyeni biraz yorabilir. K.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Fethiye Burdur arasını yılda birkaç kez önerdiğiniz ikinci yoldan yaparım, yayla yolu da denir. Çok keyifli ve güzel bir yoldur. Geçtiğimiz yıllarda bu güzergahın büyük kısmı duble yol oldu, sadece Seydikemer ile Söğüt arası gidiş geliş ve bilmeyeni biraz yorabilir. K.
    Hocam gelirken o yolu kullandım.Gaziantepten fethiyeye konya üzeri,karaman üzeri ve mersin(sahil yolu) olmak üzere üç alternatif var.Bu üç alternatifi de kullandım ve bu üçünde de ikinci antalya-korkuteli-fethiye güzergahını kullandım fakat hem google mabps önerdiği için hem de burdur-ısparta üzerini merak ettiğim için bir de antalya üzeri güzergah trafikli olduğu için bu yolu kullanayım diyorum ama bu yol hakında bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Fethiye Burdur arasını yılda birkaç kez önerdiğiniz ikinci yoldan yaparım, yayla yolu da denir. Çok keyifli ve güzel bir yoldur. Geçtiğimiz yıllarda bu güzergahın büyük kısmı duble yol oldu, sadece Seydikemer ile Söğüt arası gidiş geliş ve bilmeyeni biraz yorabilir. K.
    Hocam gelirken o yolu kullandım.Gaziantepten fethiyeye konya üzeri,karaman üzeri ve mersin(sahil yolu) olmak üzere üç alternatif var.Bu üç alternatifi de kullandım ve bu üçünde de ikinci antalya-korkuteli-fethiye güzergahını kullandım fakat hem google mabps önerdiği için hem de burdur-ısparta üzerini merak ettiğim için bir de antalya üzeri güzergah trafikli olduğu için bu yolu kullanayım diyorum ama bu yol hakında bilgim yok.

• Şarkikaraağaç-Gelendost-Eğirdir arası geliş gidiş nispeten dar yoldur. Eğirdir gölü kıyısında virajlıdır, ama seyirlik güzel yoldur. Isparta'ya doğudan gelen tüm otobüs vs. araçlar kullanır. Eğirdir'den sonra Yukarıda belirtilen yerler hariç duble yoldur ve rahattır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.