Şimdi Ara

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Valla ben de bu zamana kadar aracımda asla sopa taşımadığım için sizin gibi düşünüyordum ama başınıza gelmeden bilmiyormuşsunuz.Karşımdaki arabasından bir anda bıçağını çıkarınca elimde birşey olmadığı için bir korkak gibi kaçmak bana çok koydu.Şu anda hem biber gazı hem de sopa taşıyorum.Malesef bu zamanda kimse kolay kolay bileğinin hakkıyla kavgaya girmek istemiyor.Ben elinizde sopa bulunduruyorsunuz ama karşıdaki adam o sopayı alıp size monte eder vs tarzında mesaj yazanlara soruyorum;O sinirle arabadan hem karşı taraf hem sen indiğini düşün.Karşı tarafın elinde bıçak,sopa vs var senin elinde birşey yok.Bu durumda yanında sopa taşımamanın medeniyet göstergesi olduğunun değeri kalmaz.

Benim anlatmak istediğimde bu zaten kendine güvenmiyorsan arabadan inmeyeceksin bu kadar basit Elinde istediği kadar sopa olsun fazla değil 1-2 yıl Dövüş sanatlarıyla vs uğraşan adam olduğu zaman Elindeki sopayla bacağını kırar sen daha elindeki sopanın nereye gittiğini anlayamassın.

Valla hocam 3 sene aktif kick box sporunu yapdim cok detaya girmeden solemek gerekirse cok iyi adam doverim ama elinde bicak olan gozu donmus biriyle kavga olmaz olsa olsa cahil cesareti olur soyle ki bundan 5 6 sene once taksimde 1.90 boyunda bir sat komandosu olduruldu bir tinerci tarafindan bicakla simdi o komandodan daha guclu yapili ya da teknik degiliz en iyisi mi hayatimizi bi trafikdeki basit sacma seyler icin gozu donmusun eline birakmamak ha isin icine aile vs girerse olumune orasi ayri :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

Nolur nolmaz :D
     ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..

one ulan meşemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben aynı yerde bunu bulunduruyorum

Bundan biber gazindan ve de bagaj kapaginin altinda pompali bulundurma taraftariyim.

Edit: Sopa opsiyonel.

bagaj kapağının altında pompalı ha

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    ben şok cihazı taraftarıyım ama birşey var eğer birğün arabam olursa ve torbido soğutucu olursa kas geçşeti,ci iğne taşırım..çakarım iğneyi yaşamak için 2 dk sı kalır...çünkü solunum kasları dahıl hepsi felç olacak..ister döv ister paketle..iğne tabiki delikanlıyı bozar hallerde 2 yada 3 kişiye karşı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

quote:

Bundan biber gazindan ve de bagaj kapaginin altinda pompali bulundurma taraftariyim.

Avcılık ruhsatı varsa polis çevirdiğinde bagajda duran pompalıyı alı koymaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

quote:

Avcılık ruhsatı varsa polis çevirdiğinde bagajda duran pompalıyı alı koymaz.

iyimiş :D

• sametsamett kullanıcısına yanıt
    Sopaya kadar Çok etkili geçici körlük yapan biber spreyi bulundurmak en akıl karı hem kişi sayısı olmaksızın kullanabilirsiniz karşınızdaki dinazor gibi olsada acıdan kıvranır.Sizde hiç bişey yokmuş gibi yolunuza devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 29 Ağustos 2014; 22:12:34 >
    En güzeli yüksek etkili biber spreyi bizzat denemiş olarak sadece sert bir basış yeterli sonra yola devam isterse dünyanın en güçlü adamı olsun özellikle israil yapımı olan biber spreyleri çok aşırı etkili oluyor çok yakından sıkarsanız kalıcı körlükte yapabilir tabi.
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkürler.
    bu cihazin olay aninda pek etkili olacagini hiç düşünmüyorum. taki deriye doğrudan temasta etki olacagini sesinden ötürü ürkme olacagini gördüm. bu arada sen bunu kullanırken karşi taraf elma-armut toplanmaz.
    bizzat ben kolunun arkasına bunu yedim hiç etkili vb. değildi anca sesi ürkütücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek tek değerlendireyim ben de o zaman.

1-) silah-tabanca: bence en tehlikelisi bu arkadaşlar. öncelikle silahı kullanma ruhsatı yok. onun haricinde karşıdan da çıkabilir bir yol vermedin kavgası düşünün. siz de kızdınız o da kızdı siz olay bitsin diye üstünlük sağlamak için silahı çektiniz. adam da oha bana silah çekti diyip tak vurabilir. polisi arayabilir bana silah çekti diye sonuçta silah çekerek karşıdaki kişiyi hayatıyla tehdit ediyorsunuz yasalarda açıkca hapis gerektiren suçtur.

ayrıca küçük olayları kapatmak için eliniz direk silaha gidecek dur göstereyim de sussun diye düşüneceksiniz çok çok tehlikeli.
    arkadaşlar karşınıza 100 tane adam çıkar 99'unu silahla pıstırıp köşeye çekersiniz ama 1 tanesi denk gelir çeker sizi alnınızın çatından vurur bu işler böyle silah en zararlı en yararsız en tehlikelisi.

2-) sopa-odun-beyzbol sopası: bu tarz silahlar uzun oldukları için çok etkilidir. özellikle karşıdakinin eli boşsa size yetişemeden tek hamlede olayı bitirebilirsiniz. fakat şöyle bir dezavantajı var eğer kullanmayı bilmiyorsanız karşıdaki sopayı elinizden alırsa sizi eşşek sudan gelinceye kadar döver. bunu da riskli olarak görüyorum tehdit aşamasında iyidir fakat kullanması riskli arkadaşlar. ayrıca adamın kafasına şak diye geçirirseniz öldürebilirsiniz bile şahsen pek tercih etmiyorum.

3-) bıçak-çakı: bunlar gayet iyi silahlardır fakat bıçağı çekip adamın üstüne giderseniz olaylar tam tersi şekilde değişir. yine elinizden kaptırıp 20 yerinden bıçaklandı haberlerine konu olabilrsiniz. bıçağı illa kullanacaksanız adamın yanına gidene kadar cebinizden çıkarmayacaksınız tam yanına gelince çaktırmadan kullancaksınız. bunların da kullanım yöntemi budur cesaret edebiliyorsanız bıçak iyi bir seçenek.

4-) biber gazı: bunu da çıkarıp adama göstere göstere gitmeyeceksiniz. cebinizde olacak adama yeterli mesafa yaklaştıktan sonra yaklaşık 1 metre cebinizden çıkarıp sıkacaksınız. çok etkilidir gerçekten biber gazını yiyen kişi hayatını bir kenara bırakır şu gözümün yangınını nasıl söndürecem demeye başlar herşeyi unutur. yolunuza devam edersiniz. ayrıca kedi köpek ayı üstünde de etkilidir.
    benim tavsiyemdir en etkilisi budur genel olarak.

5-) elektro şok cihazı: kıza menzillilerini alıp da rezil olmayın şu elinizde olup adama dayamak suretiyle çalışanlardan bahsediyorum. karşınızdaki kişi geri çekildiği anda elinizde elektrikle kalaklarısınız ve işe yaramaz. uzun menzillilerine gelince onlarda da tek atış hakkı oluyor biraz allaha emanet pek tercih etmiyorum ama ikincil silah olarak kullanılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Muratkati

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Valla ben de bu zamana kadar aracımda asla sopa taşımadığım için sizin gibi düşünüyordum ama başınıza gelmeden bilmiyormuşsunuz.Karşımdaki arabasından bir anda bıçağını çıkarınca elimde birşey olmadığı için bir korkak gibi kaçmak bana çok koydu.Şu anda hem biber gazı hem de sopa taşıyorum.Malesef bu zamanda kimse kolay kolay bileğinin hakkıyla kavgaya girmek istemiyor.Ben elinizde sopa bulunduruyorsunuz ama karşıdaki adam o sopayı alıp size monte eder vs tarzında mesaj yazanlara soruyorum;O sinirle arabadan hem karşı taraf hem sen indiğini düşün.Karşı tarafın elinde bıçak,sopa vs var senin elinde birşey yok.Bu durumda yanında sopa taşımamanın medeniyet göstergesi olduğunun değeri kalmaz.

Benim anlatmak istediğimde bu zaten kendine güvenmiyorsan arabadan inmeyeceksin bu kadar basit Elinde istediği kadar sopa olsun fazla değil 1-2 yıl Dövüş sanatlarıyla vs uğraşan adam olduğu zaman Elindeki sopayla bacağını kırar sen daha elindeki sopanın nereye gittiğini anlayamassın.

Valla hocam 3 sene aktif kick box sporunu yapdim cok detaya girmeden solemek gerekirse cok iyi adam doverim ama elinde bicak olan gozu donmus biriyle kavga olmaz olsa olsa cahil cesareti olur soyle ki bundan 5 6 sene once taksimde 1.90 boyunda bir sat komandosu olduruldu bir tinerci tarafindan bicakla simdi o komandodan daha guclu yapili ya da teknik degiliz en iyisi mi hayatimizi bi trafikdeki basit sacma seyler icin gozu donmusun eline birakmamak ha isin icine aile vs girerse olumune orasi ayri :)

Nasıl yani sen şimdi 3 Yıl profesyonel olarak Kick box yaptın ve Karşındaki adamın Elindeki bıçağı dahi alamıyorsan kusura bakma ama sen boşa tekme ve yumruk sallamayı öğrenmişsin dostum.Şahsen Benim karşımda 2 tane sopa +1 tane bıçaklı ortalama bir türk genç'i olduğunda 3'nünde Ellerindekileriyle dövebilirim(Bıçak'ı fırlatırım bir yere)Ya sen biraz zayıf eğitm aldın yada ben çok iyi eğitim aldım.Bu arada ben 2 Sene Kick box+2 Sene vucut geliştirme yaptım halen aktif olarak Fıtnees salonunda Çalışıyorum.

• Arkadaşlar öncedende mesaj yazmıştım arkadaşlar eksi vermiş ..ancak eli sopalı bir magandanın az çok dövüş sporları yada kuvvet sporlarıyla uğraşan birine karşı şansı sıfırdır ..sopaya güvenip sopaya sarılan bir insan zaten boş insan demektir sövüş konusunda..ha ama kesici ağlet varsa elemanın elinde işler değişir ...ama sopa işin içindeyse farbenin nereden ne kadar zamanda geliceği bellidir..sopayı kullanan ilk önce gerilicektir sonrda açılı şekilde vurmaya çalışacaktır tecrübeli biri zaten karşı taraf gerildiği an darbenin nerden nekadar zamanda geliceğini belirleyip en kötü koluyla sopanın darbesini bertaraf edicektir ...en fazla ufak bir ağrı bırakır ancak sonrasında misliyle karşılık vericektir...ben sopalı birinden korkmam uzun yıllardır farklı sporlar yapan biri olarak ancak işin içinde kesici ağlet varsa kavgadan uzak durmaya bakarım..

Verdigim ornek yeterli gelmemis sanirim peki ben bosa tekme atiyorum ama siz siz olun dikkatli olun bilmiyorum nerde yasiyosunuz ama ozellikle buyuksehirlerde dikkatli olun. Zira insan hayati cok ucuz karsinizdaki herkes delikanli cikmaz Allah korusun arkadan takarlar bicagi gazetelerde 3.sayfada 3 satirlik olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

5 yıldır VG yapıyorum bi adam beni sopayla falan dövemez,

bi taksici dayı denemişti,tartışma sırasında adama lan dedim diye gitti sopa çıkardı arabadan, korkutma amaçlı bir iki salladı küfürleri de saydırıyodu, 3 üncüde "aman tanrım!!!" dedim ben sopanın üstüne gittim, kafamı hedef aldı gayri ihtiyari kolumu koydum, tam vuramadı montla karışık kaynadı gitti darbe, kavganın sıcağıyla bişey hisstmedim ztn

2 tane bayan ayırmaya çalışıyodu ilk başta, sopayı görünce onlar da karışmadı,
    sopayı elinden aldıktan sonra ben vururken elini bile kaldırmadı, acıyım bırakayım yada birisi gelsin kurtarsın diye koyun gibi bekliyodu
    valla kadınların çığlıkları yüzünden bıraktım yoksa komaya sokardım

Hocam kavgaya karşıyız
    Bizimki sadece kendimizi korumak

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Ruhsatlı yivsiz tüfekler, kılıfında içinde fişek olmaksızın araçta taşınabilir...av teskeresiyle alakası yoktur.

• Silah taşımak çok riskli emekli asker veya polisseniz zaten taşıma hakkınız vardır. Bunun dışında silah taşımak suçtur, zaten bulundurma ve taşıma ruhsatı olmak üzere iki çeşit ruhsat var.

Biriyle tartışıp arabadan inip silah çekmenin (ateşlemeseniz bile) tahmin edilenden fazla götürüsü olur hayatınızda, bu eylemden ötürü ceza alırsanız ilerde çocuğunuz veya kardeşiniz bazı kamu kurumlarında memur olarak çalışamaz sınavı kazanır ama bu durumdan dolayı elenebilir pişman olursunuz ama faydası olmaz. Bunlarıda göz ardı etmeyelim lütfen.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence gereksiz sopa onun yerine bibier gazı ve elektroşok tavsiye ederim hem daha eçvik kullanabilirsiniz hem de daha etkililer.

Sopa düşerse karşınızdaki da sizi yamultabilir. Ya da o da sopa çeker ama çaktırmadan biber gazı ile giderseniz hazırlı olmaz ve kendini savunamaz.

Benim de ileride aracıma koyarım her halde bi beyzbol sopası ya da bijon anahtarıı ön tarafta bulundururum.

Su borusu da güzel çözüm.

Şöyle bir maganda listesi yapayım:

-Sopa

-Beyzbol Sopası

-Levye

-Demir çubuk

-Odun

-Çakı

-Silah

-Kuru sıkı Silah

-Su borusu

-Bijon Anahtarı

-Tornavida

-İngiliz Anahtarı

-Kalas (Örnek kavga da nasıl kullanılır :https://www.youtube.com/watch?v=Ax5FySEnLk8 ) (Aynı zamanda biber gazı kullanımı)

-Muşta

-Bıçak

-Daha önerisi olan ...... aklıma gelmedi daha dolu şey var.

Işid örgütüne teklif aldınız.mülakat için musula bekliyoruz

• Benim anam aglayacagina onun anasi aglasin mantigi .d

• Araçtan öyle sinirlenip ineceğimi sanmıyorum. Sinirlendiğim zaman oturur sakinleşmeyi beklerim. Şeker hastasıyım zaten. Olur da bir de şekerim düşükse karşımdakini hiç düşünmeden öldürme ihtimalim var. (Şeker düşünce vücut ciddi bir miktarda adrenalin pompalamaya başlıyor. Niye öldürdüğümü dahi düşünemem yani. ) O yüzden araçtan çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. Arabada da kesici/yaralayıcı bir şey bulundurmuyorum. Ha olur da bir şey olursa yanımda sürekli 1 litrelik tamamen çelik matara var kapı cebinde duran. İçi su doluyken isterlerse sopayla gelsinler. Ama dediğim gibi bir tartışma durumunda arabanın kapılarını kilitleyip ya polisi ararım ya da öbür sürücü cama gelene kadar bekler, sonra gaza basar giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 30 Ağustos 2014; 0:23:26 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.