Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior 2 ÇIKTI (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sniper: Ghost Warrior 2 ÇIKTI (Ana Konu)

Yapımcı: City Interactive

Tür: Fps

Platformlar: PC, PS3, XBOX360

Çıkış Tarihi: 2012

Oyun Motoru: Cry Engine 3

Polonyalı oyun geliştiricisi City Interactive sevilen oyunu Sniper: Ghost Warrior'un devamı olan Sniper: Ghost Warrior 2'yi resmi olarak duyurdu. Oyun Xbox 360, PlayStation 3 ve PC formatlarında piyasada olacak.

City Interactive, daha önce yaptığı açıklamalarla oyunun Crytek firmasının yarattığı CryEngine 3 ile hazırlandığını belirtmişti.

Oyun 2012 yılında piyasada olacak fakat hangi ay olduğu henüz açıklanmadı. Bu yılın E3 fuarında ise gerekli bütün bilgilerin açıklanacağı City Interactive tarafından duyuruldu.

Cry Engine 3 ile güzel bir oyun olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 2 Temmuz 2013; 22:51:45 >

• Yapay zekayı geliştirler umarım, ilk oyundaki gibi aptal olmaz.

CryEngine 3 kullanılacak, bu iyi haber tabi ki.

Bekliyoruz bakalım, trailerlar geldikçe oyun hakkında daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Cry Engine 3 ile güzel bir oyun olabilir diye düşünüyorum.

Bende aynı düşüncedeyim ama, herşey grafikle bitmiyor tabii. Yapay zekayı, oynanışı vs. baştan aşağı yenilemeleri lazım.
  • Cry Engine 3 kullanılacaksa iyi olabilir.O oyunun birincisi neydi öyle ya.Ekran kartı ayarlarından AA açsan bile yine -16xAA
  • Türünün tek örneği , bakalım nasıl olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Cry Engine 3 kullanılacaksa iyi olabilir.O oyunun birincisi neydi öyle ya.Ekran kartı ayarlarından AA açsan bile yine -16xAA

Beklentileri yükselten bir açıklama.Umarım oyun bunun altında kalmaz.
  • Piyasada başka bir sniper oyunu olmadığına göre adamlar tekel gibi bişey olabilirler belki CryEngine 3'ü iyi kullanabilirlerse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    5 yıl önce açıldı
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Piyasada başka bir sniper oyunu olmadığına göre adamlar tekel gibi bişey olabilirler belki CryEngine 3'ü iyi kullanabilirlerse.

O kadar altyapıları var,piyasada acemi değiller.İyi kullansızlar artık bi zahmet hocamŞahsen benim beklentim epey büyük ki birçok oyuncuyla hemfikir olduğumuzu düşünüyorum bu konuda.Değerlendiremezlerse eğer,yorumlar hüsran olacağından satış rakamları da hüsran olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 13 Mayıs 2011; 10:25:44 >
  • Bu adamlar mario bile yapamazlar ya bakma. İlk oyun yapdıkları en iyi iş bence. O da vasadı geçemedi hani.Hepsini geçtimde p.ç edecekler caanım grafik motorunu
  • grafik motorunu iyi kullanacaklarına şüphem yok açıkçası.ilk oyunun grafikleri bile gayet yeterli düzeydeydi....ilk oyundaki aptallıkları updatelerle bi nebze

olsun çözmüşlerdi ama oynayan oynamıştı oyunu bi kere...geç kalmışlardı.....umarım yapay zeka konusunda yol alırlar
  • İlk oyun oldukça hatalıydı yapay zeka kötüydü grafiklerin tek iyi olduğu çevreydi ağaçlar falan.İsmi Sniper olmasına rağmen COD çakması gibi bir oyundu Sniper'a pek ağırlık vermemişlerdi ve sorun doluydu ben sorunları yüzünden oyunu çok oynamadım.İkincisi umarım Sniper'a daha çok ağırlık verir.
  • ılkı cok ıyıdı ama normal sılahlı bolumlerdekı atıs hıssı delı ettı beni.
  • İlk oyun hoşuma gitmişti fakat sadece sniper'lık yapsaydık daha iyi olurdu. Çıksın oynarız
  • Her sey oyun motoru degil dir. oyun motoru nekadar iyi olsada gelistiriciler oyun yapmayi beceremiyorlar ise orada problem vardir demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori
    İlk oyun hoşuma gitmişti fakat sadece sniper'lık yapsaydık daha iyi olurdu. Çıksın oynarız

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori
    İlk oyun hoşuma gitmişti fakat sadece sniper'lık yapsaydık daha iyi olurdu. Çıksın oynarız

+1907

-2
  • City'den bi cacık olmaz.Cry Engine 3 kullanacaklar diye fazla birşey beklemeyin
  • City interactive berbat bir firmadır.Fazla beklentiniz olmasın en iyi oyunu sniper idi oda vasattı ama 5 saat oynayıp bitirilecek zevk alınacak bir oyundu inşallah 2.si uzun solukla olur ama pğek umutlanmayın.
  • Ne olursa olsun ismi bile insanı kendine çekmeyi beceriyor.Güzel haber.
  • ilk oyunda geçemediğim bir yer vardı sonra silmiştim umarım 2.cisi iyi olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.