Şimdi Ara

WATCH DOGS 2 AÇILMAMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba EPİC GAMES'in ücretsiz vermiş olduğu Watch Dogs 2'yi Epic Games üzerinden 45 GB olarak indirdim. Daha sonra masaüstüne gelen kısayola tıkladığımda UPLAY açıldı hesapları birbirine bağladım ve Uplay üzerinden tekrar yaklaşık 30 GB indirdim.

Tüm bunlardan sonra oyuna tıkladığımda önce Directx indirmelerini yaptı daha sonra oyun ekranı geldi ve takılı kaldı herhangi bir ilerleme olmadı.

Benzeri sorun yaşayanlar çok fazla ancak herhangi bir çözüme kavuşmadı.

Konuya dair bilgisi olan var mı?WATCH DOGS 2 AÇILMAMA SORUNU

EDİT: Belki sorunu yaşayanlar olur diye ekleme yapıyorum. Ben problemi çözdüm. Uplay'den oyun'a tıklayıp "View Game Details" seçip "Properties" altta " Game Launcher Arguments"e edit dedikten sonra "-each_launcher" yazıp kaydediyoruz. Böylece problem çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtlknn -- 22 Eylül 2020; 22:43:0 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Watch Dogs 2 Açılmama Sorunu Çözümü

Bazı kullanıcılar, "Watch Dogs 2 açılmıyor" veya "Watch Dogs 2 Epic Games açılmıyor" gibi hatalarla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:

• Bilgisayarınızın Watch Dogs 2'nin sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun.

Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin:

• Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin.

Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulayın:

• Steam: Watch Dogs 2 oyun kütüphanenizde bulun, sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula"yı tıklayın.
    • Epic Games: Watch Dogs 2 oyun kütüphanenizde bulun, sağ tıklayın ve "Yönet"i seçin. "Doğrula" düğmesini tıklayın.

Yönetici Olarak Çalıştırın:

• Epic Games veya Steam istemcisini yönetici olarak çalıştırın.

Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın:

• Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımınız oyunun açılmasını engelleyebilir. Bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

Oyunu Yeniden Yükleyin:

• Diğer çözümler işe yaramazsa, oyunu yeniden yüklemeyi deneyin.

Diğer Çözümler:

• Windows'u yeniden başlatın.
    • Bilgisayarınızda virüs taraması yapın.
    • Oyunu farklı bir sabit sürücüye yükleyin.

Bu adımları izledikten sonra, Watch Dogs 2'nin bilgisayarınızda düzgün bir şekilde açılıp açılmadığını kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, Ubisoft destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abi bugün gün boyu bununla uğraştım, Epic Games'ten 40 Gb indirdikten sonra bir de ubisoft connect 30 gb'a yakın indirdi ardından tık yok açılmadı hiçbir şey. 2 saattir de ubisoft desteğiyle iletişim kuruyorum, sitenin azizliğine uğrayıp yarıda kalan görüşmeleri saymazsam bana söyledikleri tüm adımları uygulamama rağmen hiçbir şekilde çözüm alamadım. code17007 hatası alıyorum ubosfttan indirmeye çalışınca oyunu. Yani Epic Games'teki oyunum ubisoft connect kütüphanemde de görünüyor ancak bu hata sebebiyle indirme yapamıyorum. Şimdi yeniden Epic Games üzerinden indireceğim ve sizin başlatma kodu uygulama metodunuzu deneyeceğim. Ubisoft ekibinin böyle bir çözüm sunmadığını da ayrıca belirtmek isterim.

• Abi bugün gün boyu bununla uğraştım, Epic Games'ten 40 Gb indirdikten sonra bir de ubisoft connect 30 gb'a yakın indirdi ardından tık yok açılmadı hiçbir şey. 2 saattir de ubisoft desteğiyle iletişim kuruyorum, sitenin azizliğine uğrayıp yarıda kalan görüşmeleri saymazsam bana söyledikleri tüm adımları uygulamama rağmen hiçbir şekilde çözüm alamadım. code17007 hatası alıyorum ubosfttan indirmeye çalışınca oyunu. Yani Epic Games'teki oyunum ubisoft connect kütüphanemde de görünüyor ancak bu hata sebebiyle indirme yapamıyorum. Şimdi yeniden Epic Games üzerinden indireceğim ve sizin başlatma kodu uygulama metodunuzu deneyeceğim. Ubisoft ekibinin böyle bir çözüm sunmadığını da ayrıca belirtmek isterim.

Edit: Sundukları tüm çözümü denedim, hiçbir şekilde açılmıyor, each launcher başlatma kodunu da denedim yine de tık yok, pes ediyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watch Dogs Ses Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.