Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior 2 ÇIKTI (Ana Konu) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu dün kurup 1-2 bölüm oynadım. pek begenmedim. ilk oyunu çok begenmiştim sıkılmadan bitirmiştim. bunuda bitirmeyi düşünüyorum bakalım ilerleyen bölümler nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 19 Mart 2013; 3:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

illa dx 11 mi lazım yine?

Hayır dx 9 yeterli
  • Oyun beni hiç sarmadı 1 - 2 saat içinde bitirdim. Para verip alacaklar almasın. Eski oyun daha güzeldi... En yüksek ayarlarda yerine göre 45- 2000 fps arası ile oynadım. Aldığıma pişman oldum. MSI ve Fraps yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 22 Mart 2013; 11:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

oyunu dün kurup 1-2 bölüm oynadım. pek begenmedim. ilk oyunu çok begenmiştim sıkılmadan bitirmiştim. bunuda bitirmeyi düşünüyorum bakalım ilerleyen bölümler nasıl.

oyunu bitirecem demiştim biraz önce bitirdim. 4 buçuk saat sürmüş oyunun bitmesi. son bölümler idare ederdi geri kalanı çöp fikrim degişmedi. para veripte almayın. çok fazla boş vaktiniz varsa oynayıp silin onun harici zaman kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

oyunu bitireceğim demiştim biraz önce bitirdim. 4 buçuk saat sürmüş oyunun bitmesi. son bölümler idare ederdi geri kalanı çöp fikrim değişmedi. para verip de almayın. çok fazla boş vaktiniz varsa oynayıp silin onun harici zaman kaybı.

+ Hiç güzel yapamamışlar. Eski oyun bundan çok daha güzeldi.
  • Kesinlikle 1 oyuna gore çok kötü olmuş. Grafiklere takmış adamlar senaryo ve oynanışı vs unutmuşlar. Hep bir şey eksikti.. İlk oyununu 2010 yazında oynamıştım çok çok zevkliydi. Fakat 2. oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Firmanın yapımcılarıda bunu biliyor olacaklar ki, oyunu çok ucuza satıyorlar steam'de. Bitirip sildim.
  • bu oyun bana gelmedi aga..zorlaya zorlaya 2 saat oynayıp kaldırdım..
  • Yapımcı "City Interactive " yorumlara bakılacak olursa yine firmanın diğer oyunları gibi boş bir oyun olmuş...
  • O kadar mı kötü?
  • Para verilip alınacak bir oyun değil.
  • Zorlaya zorlaya bitireyim diyorum ama dayanamayacağım herhalde, çok sıkıyor. Act 3'e geldim bıraktım, ne kadar var bitmesine? Çok varsa sileceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Zorlaya zorlaya bitireyim diyorum ama dayanamayacağım herhalde, çok sıkıyor. Act 3'e geldim bıraktım, ne kadar var bitmesine? Çok varsa sileceğim.

ACT III

KNIFE IN THE DARK da isen 3 bölüm daha kaldı sonra bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 21 Mart 2013; 16:41:37 >
  • ilk oyunu neydi ki bu farklı olsun videosunu dahi izlememiştim haklı çıktım
  • Birinci oyun iyi diyebileceğimiz bir düzeydeydi ancak buradaki yorumları gördükten sonra oyunu açmaya bile değmez.
  • Ben de birinci oyunu beğenmemiştim ama bugün bunu 1 saat kadar oynadım gayet güzel. Yalnız ayarlar da "Very High" seçiyorum kendi kendine "High" yapıyor çözemedim bir türlü, denemek istiyorum very high'ı
  • bugün biter oyun

high'dan very high'a çıkmıyor, sadece diğer alt menüden very high yapılabiliyor ama birşey fark etmiyor
    1.04 yüklü

grafikler crysis 3ten sonra vasat geldi biraz, ama oynanış güzel işte zaman geçiyor

dx9 sürümü, cry engine 3 dx11 istiyor diye karartmayın enseyi
  • zor bölüm de Very High de oynayıp bitirdim .
  • Sniper: Ghost Warrior 2, şiddetten nasibini alamadı

Sniper Ghost Warrior 2'nin ücretsiz olarak yayınlanaca "Parçalanma" DLC'si iptal edildi.

Etkili vuruşlarla düşmanınızın uzuvlarınızı kopartabilmenizi sağlayacak olan bu DLC oyunun Almanya'da yasaklanması korkusuna karşı iptal edildi.

DLC normalde Xbox 360, PC ve PS3 için ücretsiz olarak yayınlanacaktı.

http://www.merlininkazani.com/Sniper_Ghost_Warrior_2_siddetten_nasibini_alamad-haber-60125p1.html

adamlar dlc ile gelecek olan parçalanma olayını da iptal ettiler

ben senin oyunu aldım diyelim

bu milleti kazıklamak değilmi

ya söz verme yada verdiysen tut

bu adamlar batmayı hakediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Mart 2013; 17:54:17 >

• olmamış malesef... vuruş hissi berbat...
  • Oyuna dlc çıkmış bilgisi olan var mı?

Sniper Ghost Warrior 2 Siberian Strike DLC
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.