Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior 2 ÇIKTI (Ana Konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sniper: Ghost Warrior 2 ÇIKTI (Ana Konu)
  • İlk oyunu hiç oynayamamıştım, 10 dk oynadıktan sonra grafikleri gözlerimi acayip ağrıtıyordu nedense.
  • ilk oyun rezaletti. grafikler kötüydü. yapay zeka kötüydü. saklanma-gizlenme diye bişey yok.
    düşmanlar sizi heryerde görüyodu. oyun dinamikleri kötüydü. oyuna 15 dk falan katlanabildim. kalkmış bi de ilk oyuna çok ii diyosunuz yaa.
    hiç mi fps oynamadınız, hiç mi CoD veya MoH oynamadınız??? adam gibi bi sniper oyunu bekliyosanız bu iki oyunu yapan firmadan bekleyin. City Interactive den bi cacık olmaz bence. Evet yeni oyunun ss i adamı acayip heyecanlandırıyo ama ilk oyun gerçeğini de unutmamak lazım.
  • İlk oyun kötü olabilir ama bu 2. oyunun kötü olucağı anlamına gelmez.

Trailer gelene kadar iyi veya kötü yorum yapmak mantıksız olur.
  • Video etkileyici bence buram buram Cry Engine kokuyor

• Video için teşekkür ettim ilk mesaja ekliyorum.
  • Rica ederim tüm materyalları ben topluyorum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Rica ederim tüm materyalları ben topluyorum sanırım

Önümde lys var hocam oyun oynayamıyorum zaten bir de oyunla ilgili bilgiler toplayamam geleceğim daha önemli

Video yorumum ise ilk oyundan farklı olarak buglar giderilmiş, grafikler iyileştirilmiş, silah modellemeleri çok iyi olmuş. Yani iyi bir oyun olursa sniper tarzı oyunların tekeli olur diye düşünüyorum ben.
  • Sanal zeka geliştirilirse güzel olabilir.
  • Motion Capture stüdyosu lazım bunlara + grafiklerden başka fark göremedim ?
  • İlk oyun daki bazı eksiklikler giderilirse gayet te güzel bir oyun olabilir.
    Kamuflajla ormada sürünürken bile seni anında görmeleri.
    Bazen siperde nerden geldiği belli olmayan kurşunlardan kaçmak için delik aramak beni deli ediyordu:)
    Aslında böyle sürüsüne bin bereket adamı sniperla indirmekten ziyade çaba, dikkat ve çok sabır gerektirecek
    daha iyi bir seçenek var bana göre saha silahı kullananlar bir birini yesin ama biz arka planda karşı tarafın
    nişancılarını aramakla meşgul olalım ve bulmasıda öyle kolay olmasın
  • mw2 nin spec ops unda bi çatışmanın kenarında değildi belki ama keskin nişancılarıla kapışıyoduk dediğin gibi bulmak zordu ve çok eğlenceliydi
  • İlk oyun çok vasattı. Sniper deyince insanın aklına daha çok gizlilik geliyor ancak biz tam tersini yapıyorduk resmen. Ve ayrıca yapay zeka önemli sorun umarım onu iyi ayarlarlar.
  • Bu sefer 'Sniper' isminde kalmasın benzeri çok oyun var saf Sniper oyunu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

mw2 nin spec ops unda bi çatışmanın kenarında değildi belki ama keskin nişancılarıla kapışıyoduk dediğin gibi bulmak zordu ve çok eğlenceliydi

Her iki oyunuda oynamadım arkadaşım doğrudur. mw2 yi onamışta olabilim ama net hatırlamıyorum bi deneyelim bakalım.
  • Ey yinede diğer oyunlarına göre gayet iyi bir oyun olucak.
  • İlk oyunu oynamıştım pek beğenmedim ama 2. Oyun en azından ilk oyundan daha iyi olacak gibi duruyor.
  • Yeni ekran görüntüleri eklendi arkadaşlar.
  • Video yu izledim de sniper olayı ile uzaktan yakından alakası olmayan bi oyun yine. Sniper dediğin poisyonunu alır, hedefini indirir, sonra geri çekilir. Bu oyun yine aksiyon olmuş. Düşman "birliklerine" sniper olarak dalıyoz
    Grafikler iyi olabilir ama oynanış ve yapay zekanın yine kötü olacağından eminim. En önemlisi ismi gibi olmayan bi oyun...

• Yeni video geldi arkadaşlar, grafikler çok iyi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 24 Ağustos 2011; 17:07:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.