Şimdi Ara

ŞL gruptan çıkmak mı 3. olup UEFAdan devam etmek mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jonesasdfg

Korkak mısınız ya gruplardan çıkalım ondan sonra ne olursa olsun yeter ki çıkalım.

Alıntıları Göster
    ben çıkabileceğimize bile inanmıyorum ama 2.olmak iyidir. şl bir ayrıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonesasdfg

Korkak mısınız ya gruplardan çıkalım ondan sonra ne olursa olsun yeter ki çıkalım.

Alıntıları Göster
    gruplardan cıkarsak oyuncuların gosterecegı hırs ıle uefaya kalırsak gostereceklerı hırs cok farklı. bjk macını hafıfe alınca olanları gorduk. uefa kupasında da aynı sey olur. rakıplerı kucumsemeyecegımız bır macta daha ıyı oynarız. bu nedenle gruplardan cıkalım. cok ekstrem takımlar gelmezse tur gecme sansımız daha fazla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

gruplardan cıkarsak oyuncuların gosterecegı hırs ıle uefaya kalırsak gostereceklerı hırs cok farklı. bjk macını hafıfe alınca olanları gorduk. uefa kupasında da aynı sey olur. rakıplerı kucumsemeyecegımız bır macta daha ıyı oynarız. bu nedenle gruplardan cıkalım. cok ekstrem takımlar gelmezse tur gecme sansımız daha fazla olur.

Alıntıları Göster
    2006 dan beri cl görmemiş bir takımız ve oyuncularımız da cl tecrübesine sahip değiller
    bunlar hesaba katılırsa 2.lik büyük başarı olarak düşünülmelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

2006 dan beri cl görmemiş bir takımız ve oyuncularımız da cl tecrübesine sahip değiller
    bunlar hesaba katılırsa 2.lik büyük başarı olarak düşünülmelidir

Alıntıları Göster
    Boşverin uefayı,biz bu dakikadan sonra kim sorumlu önemli değil bir şekilde yokuz orada bari 1 Türk takımını başarılı görelim ŞLde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

Boşverin uefayı,biz bu dakikadan sonra kim sorumlu önemli değil bir şekilde yokuz orada bari 1 Türk takımını başarılı görelim ŞLde.

Alıntıları Göster
    Ya bu apoel oynamadı mı çeyrek final, niye bu kadar umutsusuz anlamıyom. Çok iyi değiliz ama Apoel hiç iyideğildi.
  • Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Al sana grup Uefa'ya bile gidemeyiz.Kuralardan sonra bu konu daha anlamlı olacaktır.Ama Uefa'da başarılı olmamız daha olası gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Al sana grup Uefa'ya bile gidemeyiz.Kuralardan sonra bu konu daha anlamlı olacaktır.Ama Uefa'da başarılı olmamız daha olası gibi duruyor.

Kendi takımım katılsa asla böyle bir şey demezdim.Madrid dışında(madridi de yenebilirsin ama büyük bir şans gerekir) diğerleri yenilmez takımlar değil.Seyirci desteğiyle ve yürekli futbolcularla her şey mümkündür.Ha sizin takımda bu var mı onu siz daha iyi bilirsiniz.

Bu kadar umutsuz olmamalısınız.Futbol kağıt üstünde yazılanlar gibi olmuyor.Dün Fb nasıl kaçırdıysa belki madrid de kaçıracak ve siz kazanacaksınız.İhtimal her zaman vardır, biraz duygusal düşünmenin hiçbir zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSDB

quote:

Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Kendi takımım katılsa asla böyle bir şey demezdim.Madrid dışında(madridi de yenebilirsin ama büyük bir şans gerekir) diğerleri yenilmez takımlar değil.Seyirci desteğiyle ve yürekli futbolcularla her şey mümkündür.Ha sizin takımda bu var mı onu siz daha iyi bilirsiniz.

Bu kadar umutsuz olmamalısınız.Futbol kağıt üstünde yazılanlar gibi olmuyor.Dün Fb nasıl kaçırdıysa belki madrid de kaçıracak ve siz kazanacaksınız.İhtimal her zaman vardır, biraz duygusal düşünmenin hiçbir zararı olmaz.

Alıntıları Göster
    UEFA kupasını alınca kazanılan para = Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkınca kazanılan para.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

UEFA kupasını alınca kazanılan para = Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkınca kazanılan para.

Alıntıları Göster
    Ben açıkçası pek bir şey beklemiyorum takımdan. Geçen sezonki futbol yok sanki takımda... Ayrıca son vuruşları bilardo topu gibi sokacak bir oyuncumuz hala yok.
  • quote:

Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Real Madrid diyorsunuz ama, Getafe acımadı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

quote:

Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Alıntıları Göster
    Kendi sahamızda taraftar desteğiyle yenemeyeceğimiz takım yok. Deplasmanda da bir beraberlik alsak, bir de dördüncü torbadan gelecek herhangi bir takımı yenersek çıkarız gruptan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic of Ireland

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

quote:

Şl çeyrek final oynayabilirsek Selçuk,Muslera,Emre,Amrabat,Semih,Burak gibi futbolcuları iyi fiyata satabiliriz.

satmıyalım

Selçuk dışında yerleri rahatlıkla dolar. Onunda olması gereken yer Galatasaray değil bence. Altyapıya önem vermek lazım.

ADAM İÇİMİZDE Kİ İRLANDALI ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

quote:

Şl çeyrek final oynayabilirsek Selçuk,Muslera,Emre,Amrabat,Semih,Burak gibi futbolcuları iyi fiyata satabiliriz.

satmıyalım

Selçuk dışında yerleri rahatlıkla dolar. Onunda olması gereken yer Galatasaray değil bence. Altyapıya önem vermek lazım.

ADAM İÇİMİZDE Kİ İRLANDALI ...

Alıntıları Göster
    bu düşünce eskide kalmalı artık, şampiyonlar liginde gruptan çıkıp bir sonraki turda elensek bile, piyasası yeter, gelirleri yeter. UEFA'da da final oynayabilecek durumda değiliz, o yüzden her türlü cl akar kendi düşüncem.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

bu düşünce eskide kalmalı artık, şampiyonlar liginde gruptan çıkıp bir sonraki turda elensek bile, piyasası yeter, gelirleri yeter. UEFA'da da final oynayabilecek durumda değiliz, o yüzden her türlü cl akar kendi düşüncem.

Alıntıları Göster
    Sanki final mi oynuyorsun her yıl?2000 deki kadro olsa neyse derim ben de 3.olalım derim o zaman ama şimdi Uefa'ya kalsan geldiğin gibi hadi bilemedin 1 tur geçip eleneceksin yine.Bunun için mi Uefa'ya kaldık diyecez o zaman da.O yüzden Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek en mantıklısı.

• quote:

quote:

Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Real de Barça'ya acımadı.

O zaman en büyük Trabzon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21

quote:

quote:

Real Madrid
    Man City
    Galatasaray
    B.Dortmund

Real de Barça'ya acımadı.

O zaman en büyük Trabzon.

Alıntıları Göster
    Real ve Barca grubumuza gelmez ise ben CL isterim , ikisinden biri gelirse zaten

• Bizim kazma yönetim zaten dar görüşlü ve vizyonsuz, siz yapmayın bari lan. CL nere Avrupa Ligi nere? Ön elemesini bile 40 kanal yayınlıyor birinin, diğerinin 2 sene önceki şampiyonunu bile bilen çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Real ve Barca grubumuza gelmez ise ben CL isterim , ikisinden biri gelirse zaten

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ŞL derim. Umarım kura ve futbol şansı yanımızda olur ve gruplardan çıkarız. Gerçekten çok özledik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

quote:

Eğer avrupa liginde enazından ç.finale çıkabileceksek olabilir ama kalkıp 32 takımlı yada üst tur 16 takımlı turda eleneceksek ki eleniriz :) bence hiç gerek yok ş.liginde ilk 2 şansımız varsa gruptan çıkalım gerekirse orda elenelim, hiç yoktan ş.liginden çıktık 16 takım arasına kaldık deriz.

Ve açıkcası şampiyonlar ligine aç iken şuan hiç bu hesapları yapmamamız gerek.Ne olacaksa ş.liginde olsun.3. lük olayı ancak ilk 2 şansını kaybedersek hesaba alacağımız bi alternatif olmalı.

Hocam 32 takım olayı yok.
    8 grup olduşturulacak bunların ilk 2 si bir üst turda yer alacak ki zaten 16 takım yapıyor.
    yani gruptan çıktıktan sonra tek eleme karşılaşmasını geçersek çeyrek finalde oynamaya hak kazanırız.
    birazda şansa bağlı bu işler aslında.
    iyi bir kura çekersek gruptan çıkmak hayal değil sonrasında gelecek takımlarda şans işi.
    Geçen seneyi düşünelim mesela.

Apoel
    Zenit
    Leverkusen
    Basel
    CSKA
    Marsilya
    Benfica

ilk 16 ya kalan takımları bunlar.
    bu sene gruptan çıktıktan sonra bu takımlardan biriyle eşleşmiş olsaydık çeyrek final göremezmiydik sizce ?
    Yani bu iş hayal değil, biraz şans biraz motivasyon.

Ben onu avrupa ligine dedim :) arkadaş 3. olup avrupa ligine gidelim mi demiş ya :) orda var.AVrupa ligi 48 takımla oynanıyor 4 er li 12 grup.Her gruptan ilk 2 ler çıkıyor 24 takım + 8 tane ş.ligi grup 3. sü 32 takım ediyor.32 takımlu dediğim tur bu tur :)

Anladım üstad K.bakma yanlış anlamışım açıklama gereği duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

quote:

Eğer avrupa liginde enazından ç.finale çıkabileceksek olabilir ama kalkıp 32 takımlı yada üst tur 16 takımlı turda eleneceksek ki eleniriz :) bence hiç gerek yok ş.liginde ilk 2 şansımız varsa gruptan çıkalım gerekirse orda elenelim, hiç yoktan ş.liginden çıktık 16 takım arasına kaldık deriz.

Ve açıkcası şampiyonlar ligine aç iken şuan hiç bu hesapları yapmamamız gerek.Ne olacaksa ş.liginde olsun.3. lük olayı ancak ilk 2 şansını kaybedersek hesaba alacağımız bi alternatif olmalı.

Hocam 32 takım olayı yok.
    8 grup olduşturulacak bunların ilk 2 si bir üst turda yer alacak ki zaten 16 takım yapıyor.
    yani gruptan çıktıktan sonra tek eleme karşılaşmasını geçersek çeyrek finalde oynamaya hak kazanırız.
    birazda şansa bağlı bu işler aslında.
    iyi bir kura çekersek gruptan çıkmak hayal değil sonrasında gelecek takımlarda şans işi.
    Geçen seneyi düşünelim mesela.

Apoel
    Zenit
    Leverkusen
    Basel
    CSKA
    Marsilya
    Benfica

ilk 16 ya kalan takımları bunlar.
    bu sene gruptan çıktıktan sonra bu takımlardan biriyle eşleşmiş olsaydık çeyrek final göremezmiydik sizce ?
    Yani bu iş hayal değil, biraz şans biraz motivasyon.

Ben onu avrupa ligine dedim :) arkadaş 3. olup avrupa ligine gidelim mi demiş ya :) orda var.AVrupa ligi 48 takımla oynanıyor 4 er li 12 grup.Her gruptan ilk 2 ler çıkıyor 24 takım + 8 tane ş.ligi grup 3. sü 32 takım ediyor.32 takımlu dediğim tur bu tur :)

Anladım üstad K.bakma yanlış anlamışım açıklama gereği duydum.

Alıntıları Göster
    Tabi ki CL ! Gidebildiğimiz yere kadar gidelim. CL de her puan her tur için gelecek parayı söylemeye bile gerek yok zaten.Biraz şanslı kuralar biraz motivasyonla neden çeyrek final olmasın.Ben inanıyorum sonuna kadar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.