Şimdi Ara

ŞL gruptan çıkmak mı 3. olup UEFAdan devam etmek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi aklıma geldi de biz burda kuraları düşünüyoruz, en kolay grubun gelmesini düşünüyoruz da şimdi bizim 1. torbadan herhangi birini geçebilme şansımız çok düşük. 2.liğe oynıycaz. bu durumda da seri başları (muhtemelen 1. torbadaki elemanlar) gelicek. benim görüşüm bence biz onları eleyameyiz.

paşa paşa 3. olup UEFAdan devam edelim derim ben
    (bu statü değişmedi di mi. fail olmayalım gece gece )

bi ben miyim böyle düşünen merak ettim de

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

arkadaşlar şimdi aklıma geldi de biz burda kuraları düşünüyoruz, en kolay grubun gelmesini düşünüyoruz da şimdi bizim 1. torbadan herhangi birini geçebilme şansımız çok düşük. 2.liğe oynıycaz. bu durumda da seri başları (muhtemelen 1. torbadaki elemanlar) gelicek. benim görüşüm bence biz onları eleyameyiz.

paşa paşa 3. olup UEFAdan devam edelim derim ben
    (bu statü değişmedi di mi. fail olmayalım gece gece )

bi ben miyim böyle düşünen merak ettim de

yanlış anlama dostum da medyada ve bazı halkta böyle gerizekalıca bir düşünce var. yahu şamp liginden gruptan çıkmışsın ötesi var mı? niye başaçıkamayasın, farzet ki çıkamayacaksın, ne farkeder, sanki uefa kupasında banko finaldeyiz.

• bizde 3. olduk Avrupa ligindeyiz diye avutalım kendimizi

bir şekilde tur atlanır zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nburak.com

bizde 3. olduk Avrupa ligindeyiz diye avutalım kendimizi

Eğer avrupa liginde enazından ç.finale çıkabileceksek olabilir ama kalkıp 32 takımlı yada üst tur 16 takımlı turda eleneceksek ki eleniriz :) bence hiç gerek yok ş.liginde ilk 2 şansımız varsa gruptan çıkalım gerekirse orda elenelim, hiç yoktan ş.liginden çıktık 16 takım arasına kaldık deriz.

Ve açıkcası şampiyonlar ligine aç iken şuan hiç bu hesapları yapmamamız gerek.Ne olacaksa ş.liginde olsun.3. lük olayı ancak ilk 2 şansını kaybedersek hesaba alacağımız bi alternatif olmalı.
  • quote:

uefa da yarı final e kadar gidebiliriz ama CL müziği duymak istiyorum ben
  • quote:

O mantıkla düşünürsek
    UEFA Avrupa Ligindede elbet biri eler şampiyon olamayız.
    En iyisi hiç gitmeyelim Lig için çabalayalım
  • quote:

Gruptan çıkmak ve Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek. UEFA Kupası'nda turlar için ödenen ücretler komik. Twitterda okudum eğer doğruysa Fenerbahçe UEFA Kupasını Alsa kasasına toplam 10 milyon Euro civarı para koyacakken Galatasaray'ın sadece giriş parası 20 Milyon Euro. Gruplarda üç puan alma ücreti de 1 milyonmuş Şampiyonlar Ligi'nde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

yanlış anlama dostum da medyada ve bazı halkta böyle gerizekalıca bir düşünce var. yahu şamp liginden gruptan çıkmışsın ötesi var mı? niye başaçıkamayasın, farzet ki çıkamayacaksın, ne farkeder, sanki uefa kupasında banko finaldeyiz.

ya hayır. ben eskiden de böyle düşünürdüm. bi aralar 2. tur da grup oluyordu. öyle bir statü olsa bunu demem ama gruptan çıkıp önümüze real, barça vs gelirse yine şansımız olucağını düşünür müsün?

1. torbadakilerin çoğu 1. bitirir. 2. olursak bize de 1. torbadan biri geleceği kesin.

tamam xelçuk'u seviyoruz ama daha bu takımları eleriz ayağı çekebilecek bi takım değiliz.

quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

arada bi 10-15 mil € luk gelir farkı ile evet bu da bi seçenek

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Gruptan çıkmak ve Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek. UEFA Kupası'nda turlar için ödenen ücretler komik. Twitterda okudum eğer doğruysa Fenerbahçe UEFA Kupasını Alsa kasasına toplam 10 milyon Euro civarı para koyacakken Galatasaray'ın sadece giriş parası 20 Milyon Euro. Gruplarda üç puan alma ücreti de 1 milyonmuş Şampiyonlar Ligi'nde.

Alıntıları Göster
    öyle şey olur mu ya, yapma gözünü seveyim sanki uefaya gitsek alın bu kupa sizin hakkınız diye verecekler
    hayır verseler yine de şl derim
    şl iyidir heyecan dorukta :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

ya hayır. ben eskiden de böyle düşünürdüm. bi aralar 2. tur da grup oluyordu. öyle bir statü olsa bunu demem ama gruptan çıkıp önümüze real, barça vs gelirse yine şansımız olucağını düşünür müsün?

1. torbadakilerin çoğu 1. bitirir. 2. olursak bize de 1. torbadan biri geleceği kesin.

tamam xelçuk'u seviyoruz ama daha bu takımları eleriz ayağı çekebilecek bi takım değiliz.

quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

arada bi 10-15 mil € luk gelir farkı ile evet bu da bi seçenek

Alıntıları Göster
    Avrupa Ligine kalıp atıyorum 6 maç yapmak mı? Yoksa gruptan çıkıp 2 maç yapmak mı? Tabi ki gruptan çıkıp 2 maç yapmak. Oranın prestiji ayrı, para olayını konuşmuyorum bile.

Gruptan çıktıktan sonra, o seviyeye geldikten sonra futbolda psikolojinin çok önemli olduğunu düşünen ben, neyin ne olacağını kestiremeyeceğimizi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

öyle şey olur mu ya, yapma gözünü seveyim sanki uefaya gitsek alın bu kupa sizin hakkınız diye verecekler
    hayır verseler yine de şl derim
    şl iyidir heyecan dorukta :D

Alıntıları Göster
    ya yok benim isteğim avrupada daha fazla maç oynamış olmak. yoksa şlde çeyrek finali uefa kupasına tercih ederim ama 2. turda karşımıza küçük devler değil baba devler() çıkıcak %80.

aa bitti olmasın istiyorum yani

• Vizyon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Avrupa Ligi'ne gitmek olarak düşünüyordum ama biraz kafa patlatınca Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak çok daha iyi bir seçenek. Hem bu seviyede tur oynamaya alışır takım hem de Avrupa Ligine devam ederek Lig'den kopmaz. Hatırlarsanız Atletico Madrid ile son 32 oynadığımız sezon çok iyi bir kadromuz olmasına rağmen Avrupa kupaları bizi yormuş ve ligde 3. olmuştuk.

Bence Şampiyonlar Liginde gidebileceğimiz yere kadar gidelim. Bu işin ucunda fark atmak da var fark yemek de. Bu sezon beklentim yok ama 2. olup 1 tur sonra elenmek mi 3.olup Avrupa Liginde dişine göre rakiplerle karşılaşmak mı dersen ben gruptan çıkmayı tercih ederim. Bakarsın nispeten denk ve formsuz bir takım çıkar karşımıza ve çeyrek final görürüz. Neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Ben Avrupa Ligi'ne gitmek olarak düşünüyordum ama biraz kafa patlatınca Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak çok daha iyi bir seçenek. Hem bu seviyede tur oynamaya alışır takım hem de Avrupa Ligine devam ederek Lig'den kopmaz. Hatırlarsanız Atletico Madrid ile son 32 oynadığımız sezon çok iyi bir kadromuz olmasına rağmen Avrupa kupaları bizi yormuş ve ligde 3. olmuştuk.

Bence Şampiyonlar Liginde gidebileceğimiz yere kadar gidelim. Bu işin ucunda fark atmak da var fark yemek de. Bu sezon beklentim yok ama 2. olup 1 tur sonra elenmek mi 3.olup Avrupa Liginde dişine göre rakiplerle karşılaşmak mı dersen ben gruptan çıkmayı tercih ederim. Bakarsın nispeten denk ve formsuz bir takım çıkar karşımıza ve çeyrek final görürüz. Neden olmasın

Alıntıları Göster
    tabiki cl

• elemelerde karşımıza real-barça ayarında takımlar gelmediği sürece maçın cl maçı olması takımımızın onu kazanması için yeterli sebeptir. arenadaki ilk maçta bizim arzumuzu görünce oyuncularımız neye uğradığını şaşıracaktır. onlar da bir hava yakalayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

elemelerde karşımıza real-barça ayarında takımlar gelmediği sürece maçın cl maçı olması takımımızın onu kazanması için yeterli sebeptir. arenadaki ilk maçta bizim arzumuzu görünce oyuncularımız neye uğradığını şaşıracaktır. onlar da bir hava yakalayacaktır.
    Kesinlikle '' ŞL ''

Müzemizde olmayan tek kupa . Birgün alırsak kulübe zinciri vurur gideriz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

elemelerde karşımıza real-barça ayarında takımlar gelmediği sürece maçın cl maçı olması takımımızın onu kazanması için yeterli sebeptir. arenadaki ilk maçta bizim arzumuzu görünce oyuncularımız neye uğradığını şaşıracaktır. onlar da bir hava yakalayacaktır.
    Her türlü Cl derim ben.Uefa'ya gittiğimizde değişen bir şey olmayacak gene gene elenicez kupa alma gibi bir hayalim yok şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladajuæa

Kesinlikle '' ŞL ''

Alıntıları Göster
    Tabiki guruptan çıkmak, her ne olusa olsun guruptan çıkmayı alışkanlık haline getir, bu sene olmazsa öbür sene bir yerlere gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Eğer avrupa liginde enazından ç.finale çıkabileceksek olabilir ama kalkıp 32 takımlı yada üst tur 16 takımlı turda eleneceksek ki eleniriz :) bence hiç gerek yok ş.liginde ilk 2 şansımız varsa gruptan çıkalım gerekirse orda elenelim, hiç yoktan ş.liginden çıktık 16 takım arasına kaldık deriz.

Ve açıkcası şampiyonlar ligine aç iken şuan hiç bu hesapları yapmamamız gerek.Ne olacaksa ş.liginde olsun.3. lük olayı ancak ilk 2 şansını kaybedersek hesaba alacağımız bi alternatif olmalı.

Hocam 32 takım olayı yok.
    8 grup olduşturulacak bunların ilk 2 si bir üst turda yer alacak ki zaten 16 takım yapıyor.
    yani gruptan çıktıktan sonra tek eleme karşılaşmasını geçersek çeyrek finalde oynamaya hak kazanırız.
    birazda şansa bağlı bu işler aslında.
    iyi bir kura çekersek gruptan çıkmak hayal değil sonrasında gelecek takımlarda şans işi.
    Geçen seneyi düşünelim mesela.

Apoel
    Zenit
    Leverkusen
    Basel
    CSKA
    Marsilya
    Benfica

ilk 16 ya kalan takımları bunlar.
    bu sene gruptan çıktıktan sonra bu takımlardan biriyle eşleşmiş olsaydık çeyrek final göremezmiydik sizce ?
    Yani bu iş hayal değil, biraz şans biraz motivasyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Kesinlikle '' ŞL ''

kıtalar arası kupamızda yok .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.