Şimdi Ara

Skyrim dünyanın en güzel oyunudur!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    " Dust, what you see ? "
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Warcraft 3 Reing of Chaos - Frozen Throne Mesajımı görmedin sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

" Dust, what you see ? "
    Ah, ah... Karmaşık haritalarda az yardımı dokunmadı aw kuşunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

SKRYIM OYUNUNUN RESIMLERINI İLK GÖRDÜĞÜMDE DEDİM OHA BU OYUN TAM BENLİK EJDERHALAR ATEŞLER BÜYÜLER KILIÇLAR FLN EFSANE BİŞEY GİBİ GELDİ OYUNA Bİ GİRDİM YERDEN EKMEK TOPLUYO ÇEKMECEDEN BOZUK PARA TOPLUYO MASADDAN MUZ ALIYO FALAN DEDİM BÖLE OLCAKSA BEN GİDİYORUM
    İyi güldüm hocam RPG pek sizlik değil bunda yanlış bir şey de yok herkes 30 saat konuşmalı oyunları sevecek diye bir şart yok. O zaman ben de oyun önerisinde bulunayım: Saint's Row 4 ve Saint's Row Gat outta Hell. Önceki Saint's Row oyunları da güzel ama bu ikisinin tarzı farklı tam vurdu kırdı kavramının hakkını veriyor. Uçmalı kaçmalı aksiyon bombası oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

İyi güldüm hocam RPG pek sizlik değil bunda yanlış bir şey de yok herkes 30 saat konuşmalı oyunları sevecek diye bir şart yok. O zaman ben de oyun önerisinde bulunayım: Saint's Row 4 ve Saint's Row Gat outta Hell. Önceki Saint's Row oyunları da güzel ama bu ikisinin tarzı farklı tam vurdu kırdı kavramının hakkını veriyor. Uçmalı kaçmalı aksiyon bombası oyunlar.

Alıntıları Göster
    En sevdigim oyunlardan biri kosup kosup sağ tiklayinca amerikan güreşcileri gibi hareketler yapmasina bayiliyorum sonra kopek baligi silahı vardi dubstep silahi vardi efsaneydi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

SKRYIM E OYUN DIYENLER DEVIL MAY CRY OYNAMAMIŞTIR

darksidersda güzel hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Fallout daha güzel idi.

• Rpg Frp gibi oyunlar pek tarzım değil daha doğrusu o oyunların pek içine giremedim desem daha doğru. Çokta üzerilerine düşmedim biraz da ingilizce dil sorunu sıkıntı yaratıyor tabi.

Skyrim'in müzikleri atmosferi bile beni benden alan bir oyun olmuştu. Daha önce ingilizce olarak konsolda bir süre oynamıştım. Sonra Türkçe yaması çıktı ama bir türlü oyuna dalıp içinde kaybolamadım çünkü insan girince zaman nedir anlamıyor doğrusu :)

Benim için efsane oyunlar arasına girmiştir. Ancak şu modlama olayları çok karışık geliyor cidden keşke daha kolay olsaymış.

Şu an da oyunlara pek zaman ayıramıyorum daha doğrusu eskisi gibi oyunlar bana zevk vermiyor desem daha doğru. Biraz pubg lite'a bakıyorum onda da pek iyi değilim :D
  • Skyrim dünyanın en iyi oyunudur lafı biraz abartı ama benim en sevdiğim oyundur . Yinede en iyi oyunlardan biridir sonuçta , satış rakamları ve oyuncu sayısı bunun en büyük örneği . Benim gözümde oyunu iyi yapan bariz şey ise , dünyanın doluluğu . Belkide 1000 i aşkın saat oynadım , 3. oynayışımda hala yeni şeyler görüyorum oynamadığım görevlere denk geliyorum çıkalı kaç sene oynayalı kaç saat olmuş hala beni şaşırtmayı başarıyor . Kendi zevkine göre modlayıp oynamakta ayrı bir keyif veriyor . 2 karakterimle vanilla (modsuz) oynamakta ısrar ettim pişmanda değilim ama güzel bir şekilde modlayınca oyunun zevki farklı oluyor . Ayrıca oyunun mod skalası o kadar dev ki herkese hitap eden modlar var . ( Evet hemen hemen her zevke hitap eden modlar :P )

• Hay Skyrim

• Skyrim gerçekten çok güzel oyun, ama dünyanın en güzel oyunu değil. Çünkü dünyanın en güzel oyunu diye bir şey yok. Pek çok güzel ve etkileyici oyun var piyasa da. Skyrim de sadece onlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Warcraft 3 Reing of Chaos - Frozen Throne Mesajımı görmedin sanırım ?
    Bitir bitir doyamadığım bir oyundur. Red alert 2 , yuri revenge de tavsiye ederim.

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Doyulur mu bee 4 gelse artık. Reforged geliyor gerçi
  • doom vardı ya bi oynasanıza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.