< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 8 Ağustos 2019; 15:56:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 8 Ağustos 2019; 15:56:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bir oyun bağımlısı olarak hiç tarzım olmayan oyun skyrim
BANA BÖYLE VURDULU KIRDILI İNCE AYRINTI OLMAYAN BAM GÜMM OYUNLAR OLCAK ANLADIN MI DEVIL MAY CRY GİBİ GOD OF WAR GİBİ BULLET STROM GİBİ OYUNLARI SEVİYORUM ŞUURSUZCA BAAAAAAMM GÜÜÜÜÜM DALICAN ÖYLE NPCLERLE 3 SAAT KONUŞİYM DE YERDEN EKMEK TOPLİYİMDE KARNIMI DOYURİYM ÇEKMECELERİN İÇİNDEN PARA TOPLİYM FLN BANA GÖRE ŞEYLER DEĞİL ANLADIN MI URAŞAMAM ÖLE ŞEYLERLE BANA DİREK BAM GÜM YARDIRMACA ENSLAVED THE ODYSEY MESELA ODA SÜPER ONDAN SONRA DYING LIGHT FAR CRY 3-4-5 BEN BÖYLE İNCE AYRINTISI OLMAYAN BODOSLAMA OYUNLARI SEVİYORUM |
SKRYIM OYUNUNUN RESIMLERINI İLK GÖRDÜĞÜMDE DEDİM OHA BU OYUN TAM BENLİK EJDERHALAR ATEŞLER BÜYÜLER KILIÇLAR FLN EFSANE BİŞEY GİBİ GELDİ OYUNA Bİ GİRDİM YERDEN EKMEK TOPLUYO ÇEKMECEDEN BOZUK PARA TOPLUYO MASADDAN MUZ ALIYO FALAN DEDİM BÖLE OLCAKSA BEN GİDİYORUM
|
Kendi serisinin bile en iyi oyunu değilken diğer oyunlara hiç girmeyelim bence
|
Steam ıstatıstıgıne gore Skyrım'de yaklasık 900 saatlık oynanıs surem var. Sonrasında The Wıtcher 3 207 saat - GTA5 163 - Metal Gear Solıd 72 saat dıye lıste uzayıp gıdıyor.. Neyse gelelım Skyrım konusuna: Dunyanın en ıyı oyunumudur. Kesınlıkle hayır. Orn The Wıtcher 3 Ana seneryo -Yan seneryo - Dlcle - acık dunyası Skyrım oyununa 10 basar... Hatta soyle soyleyeyım oynadıgım en ıyı ılk 10 oyun arasında Skyrım gıremez bıle...
Skyrım ve dlclerını ana seneryo bıtırdım. Dlcler kesınlıkle cok kotu.. Pekı neden 900 saattır hala oynuyorum?? Bır 900 saat daha oynarım! Cunku Skyrım bır oyundan fazlası ;) 900 saat oyun suresı.. En az 100 saatte mod kurulumuyla ılgılı zaman harcamısımdır. Tabı 6 - 7 yılda ;) Mod destegı bu kadar genıs olmasaydı 10 saat bıle oyuna dayanamazdım. Dovus -Combat sıstemı berbat. Yanı gunumuz sartlarında. Grafık desen zayıf.. Ama mod destegı işin ıcıne gırınce oyun bır anda turu dısında rol yapma moduna gırıyor.. Su anda yuklu modlar, mod destegı olan 500 - 510 sınırındayım.. Yenı mod cıktıgı zaman bazı modları kapatıyorum. Ya da oyun ıcıne gomuyorum.. Ana oyun dısında 2 yedek ana oyun dosyası tutuyorum. Moddan dolayı cokmelere karşı.. Ayrıca oyun ıcınde bazı kodları cok ıyı bılmenız lazım. Ozellıkle grafık modları bır yerde cakıstıgı zaman ;) Mesela o bolgede, o bıtkı ortusunu kullanmak ıstıyorsunuz. ama sevdıgınız bır han veya ev modu o bolgede kı tabıat sartlarıyla cakısıyor.. Hemen harıtadakı cakısan bıtkı - kaya vs.. sılmeye baslıyorsunuz. Ya da kafanıza gore duzenlıyorsunuz. Ya da bır modun gorevını bug yuzunden gecemıyorsunuz.. Ozellıkle mod seneryolarında bazen sıkıntı oluyor. Kodları bazen bılmıyorsunuz. Bır sekılde bunu ogrenıp o gorevı gecmek ıcın buglı seneryonun o bolumu atlıyorsunuz.. Bu anlattıgım oyun oynamak dısında ugrastıgınız seyler.. Mod konusunda aklınıza gelmeyecek cılgınca seyler goruyorsunuz. Mesele bır grup cınsellık (sex) uzerıne 500den fazla mod yaratmıs.. Bırısı hanların bos oldugunu dusunmus hanlara yenı aktıvıteler eklemıs.. Bırılerı kamp eksık demıs 10'larca kamp modları eklemıs.. Bırısı ben gemı de yasamak ıstıyorum demıs gemı ıcınde ev ınsaat etmıs.. Bırısı hayvanat bahcesı yok.. Onu eklemıs.. Bazıları abartmıs :) Ana seneryo uzunlugunda yenı seneryolar ve yenı kıtalar eklemıs.. Kadın, erkek, hayvan, yaratık vs.. sızın zevkınıze gore bınlerce secenek eklenıyor.. Aynı sekılde oyun grafıklerını, dunyasını degıstırecegım dersenız kafayı sıyırtacak kadar mod var. Aynı sekılde oyun dınamıklerı ıcınde.. Son olarak Oyun turunun en ıyısı olmayabılır. Ama oyunu modlu oynamadıysanız? Oyunda hıc bır sey gormedınız demektır. |
Skyrim cok guzel ve sevilen bir oyun, ama her seyiyle mukemmel demen sacmalik, tam tersine erken ve bitmemis sekilde ciktigi asiri belli bir oyun skyrim, oyle ki modsuz oynamasi can sikabiliyor.
Buglarin yani sira oyunda asiri dengesizlik var. Alchemy ile cok basit bir sekilde asiri cok para kazanabiliyorsun mesela, normalde dogal olarak kazanacagindan cok daha fazla, oyle ki para degerini aninda kaybediyor. Pure mage olarak oynamak baslarda iskence, magicka sistemi kotu. Item yokken baslarda magicka aninda bitiyor ve in-combat regen asiri kotu oldugu icin 2 saat bekliyorsun. Sonra bir yandan magickani artirirken bir yandan itemlarini guclendiriyorsun, ama bir yerden sonra %100 cost reduction oluyor, o kadar yukselttigin magicka gereksiz oluyor. Skillerin level ile guclenmese de sen guclendikce cevrendeki dunyanin guclenmesi ise apayri bir hata. Hirsizlikta da sacmaliklar var. Mesela disarida duran bir itemi calarken saklanman gerekiyor, ama pickpocket yaparken saklanmana gerek yok ki cogu insan bunu bilmiyor. İstersen herkes sana bakiyor olsun calacagin insan dahil, egilip pickpocket dediginde calma sansin ayni. Daha da otesi thief guild gorevlerini yeterince yaparsan asiri sacma oluyor oyun. Kesela bi towna gidip sirayla herkesin cebindeki her seyi alabiliyorsun yeterli influence in varsa, yakalandiginda guaeda ben kimim biliyor musun yapiyorsun ve devam ediyorsun, sinirsiz para yani limiti yok bunun. Tekrar ediyorum, oyun guzel, ama mukemmel demek sacma, pek cok hatasi var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|