Asla üreyemiyecek olmam
Bir kızla ilişkiye girip üremek isterdim ama asla bir kız benle üremek istemez çünkü nemde tip yok ben tipsiz im bulgur kazanı gibi kafam komado ejderi gibi boynum var.
Şöyle bir sevgilim olmadı
Pc monitörünü telefon ekranımda görmek istiyorum.
Sevgili pek muhterem çok gsaygı değer konu dışı modaretörlerim , yönryiclerim ve ana baba ayrı konu dışı kardeşlerim abiler ablalarım bredaerlerim3
Affınıza sığınarak konu dışı bölümüne yine rahatsız edici bir konu açarak nereye harçayacağınızı bilemediniz sizin için boş zaman benim için en değerli dakikalarınızı yıl ay hafta gün saat dakika saniye olarak ömrünüzden eksilen zamanızı benim için ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim. Zamanı ayırarak gerçek yardımcı olanlara en içten samimi her şey gönlünce olmasını niyaz ederek teşekkür etmekle kalmam en gin bilği ve tecrübesine saygı duyup üstadım hocam olarak bilip anlından öperim.
Açığım konun yeri burası olmadığının farkındayım lakin konuyu nere açarım obilemediğimden konuyu buraya açtım. Tabiri cay iz olur ise pipisini amcasına göstermesi istenen çocugun yanlışlık ile halasına göstermesi gibi oldu.
Sorunum şu ki
Diyer odadaki çalışan bilgisyar ekranını cep telefonunda görmek istiyorum . Fotoraf yada vido şeklinde değil de an ve an canlı şekilde senkron kayması olmadan , atv esra erolun canlı yayın progamı gibi bibleme ve ses kısma görüntü karartması için 10 ek zaman aşımı zaman farkı olmadan , zuhahaha bu eskiden ben de vardı leflekslerim 20 sn geç harekete geçerdi yere düşen bardağı yakalamak için 20sn durup ondan sonra harekete geçerdim.
Off yine konu dağıldı
KISACASI KISACASI KIS CASI
EVİN BİR ADASIMDA ÇALIŞAN BİLGİSAYAR EKRANIN TELEFONDA GÖRMEK İSTİYORUM SADECE GÖRMEKLEDE KALMAYIP BİLGİSAYI TELEFON İLE KULLANMAL İSİYORUM ARADA ZAMAN FARKI OLMADAN
İNTERNETİM YOK BİLGİAAIÖ WIN 10 GEREKİRSE TELEFON İLE BAĞLANTI KURMKAK İÇİN WF VE BULUTUM BAĞŞATISI KURMAK İÇİN DONANIM GETEKİYORSA TEMİN EDEBLİRİM.
Gamer oldum
Sevgili dh konu dışı ana baba ayrı kardeşlerim artık bende gamer oldum.
İnsanlıktan çıktım bütün gün her keşle kavga etimim akrasif olup hırçınlaşmamım sebebi geçemediğim oyunun bölümün altından çıkıyor. Hiç bir şeye tahammül göstermeyip en ufak şeye patlamanın altında ki asıl sebeb oyumdaki yenilgimden kaynaklanıyor.
Günlük hayatta her ne yaşarsam yaşayım duygu ve ruh halimi o gün ki oynadığım oyumda başarı gösterip level almam belirliyor.
Bulgur kazanı gibi kafam komodo ejderi boynum var bildiğiniz gibi bende tip yok ben tipsiz im . , mağlum bazı asla yaşayamacağım duyguların eksikliğini gamer olarak kapatmaya çalışıyorum.
Sokak köpekeri
Sevgil şu konu dışı ana baba ayrı kardeşlerim kısa bir süre önce başı boş bir köpen saldırısına uğradım en küçük bir belirti bile göstermeden üzerime geldi , en azından bir hırlama diş etini yukarı çekerek dişlerini gösterme filan olmadan sakince üzerime gelip ısırmak istedi panik olmadım koşmadım köpe ceaaretlendirecrk yada kızdıracak bir davranışta bulunmadım , köpeklerin tabiatını doğasını bilen birisiyim
Bu olaydan sonra köpeklere olan bakış açım değişti ,
Köpek severlerden sürekli empoze edilen bir düşünce fikir şu şekilde , eyer bir köpek size saldırmışsa saldırıya uğrayan kişi köşeye karşı yanlış bir tutum içine girmiştir rahatsız edilen hayvan insanlara saldırır ...
Ve daha kötüsü insanlar bir köpeye nasıl davranması gerektiği öğretilmeli eğitilmeli
Yani bu sokak köpekleri sokaklarda parklarda apartman boşluğunda serbestce gezebilmeli için insanlara özel ders verip eğitilmesi gerekiyor gibi saçma sapan bir zihniyet düşünce ..... Sanki doğal yaşam parkında geziye çıkmışım karşıma bir den bire bir köpek çıkınca izlemem gereken bir prosedür var gibi.
Neyse daha fazla başınızı arıtmadan kısa cası
Bundan sonra köpekler benim için sevgi ve merhamet israfıdır. Çöplüklere yada köpeklerin ulaşa bilceği yerlere en ufak bir besin bırakmıyacam
Onları sokaklara salan aptal sahiplerini bulsunlar ve onlardan istesinler.
Bulamadığın bir şarkı var lütfen yardım edin.
Şarkıyı bir erkek söylüyordu şarkı sözü şu4 şekildiydi.
Şarkı sözünde "yaşıyorum ben şarkılarla " geçiyordu yadım edn lüten...
İyiler hemen ceza alırken kötüler neden cezasız kalır
Sevgili dh konu dışı kardeşlerim
Cevap sorunun içinde insanları iyi ve köyü olarak pozitif ayrımcılıktan dolayı ikiye ayrılmış ,, kendinizi iyi bir insan olarak görüyorsanız başkaları ile kendinizi bir görmeyin. Bir cezadan dolayı bir tokat gerekiyorsa aynı suç için üç tokata iyi biri insan razı olur. Zaten ayrımcılık burada başlıyor. İyi biri hiç bir suçun cezasız kalmadığını bilir ve o doğrultuda hareket eder. Bir yerine üç tokat yediğinden en çok adaleti isteyen kişi olur. Adaleti isteyebilmek için masum olmak , istenen adalet sağlandığında zarara uğrayan olmamak gerekir.
İyi bir kimsenin yüksek intibası vardır. Hoş görüye pek fazla ihtiyacı olmaz. Çevrene güven verir.
Kötü kimeler ise ön yargıya uğrar zan altında kalırlar. Vs ba
Kötü diye nitelendirdiğimiz insanlar ikinci bir şansı hak ettiklerinden görmezden gelinip hoş görü ile karşılama bilir. Bu şekilde yapacakları olumsuzluklar bir nebze kontröl altında tutula bilir.
Karakola şikayet ifadesi vermem gerekiyor.
Sevgili du konu dışı kardeşlerim bu günlerde çirkefliğim üzerimde allah bozmasın can sıkıntısından bir kaç kişiyi şikayet edip aile mahkemesine çıkartmak istiyorum. En azından karakola çağriip savunmasın alınsa da yeterli olur.
Amacım benimle uğraşıldığında gerekli mercilere baş vurup hakkımı arayabildiğimi benim ile uğtaşalamıuacagını6 anlamalarını sağlamak
Şikayet dilecek mi word aracılığı times new roman , eyik orta kalınlık yazı fontunda 12 büyüklüğünde bilgisayar le yazıp çıktısını alıp direk karakola versem yeterli olur mu_ ????? Yada.....
Karakola gidip usta dizi oyuncusu gibi drama yapıp madur rolünde dizlerimi döverek ah edil vah edip dövünerek derdimi anlasa daha iiyimi olur. Zaten ordaki polisler arzu halcilerin daktiloda yazdığı gibi hikayemi metne döküyorlar.
Hangisi daha iyi olur.
Sevgili dh bir de aynı olayda ismi geçenleri ayrı ayrı şekilde .şikayet etmek istiyorum. Her kişi için ayrı bir dava ayrı ifade alınması gerekiyor. Ortak bir avukat tutamasınlar farklı günlerde mahkemeye çarılmasını sağlamam lazım ...
Olay tarihini bir gün önce bir gün sonra ve olay günü olarak farklı taihlerde belirtirsen üç farklı olay üç farklı vukat gibi algılanır diye düşünüyorum. Doğal olarak madur olduğum için olayın şiddetinden şokundan tarihleri yanlış yazmış olduğunu öne sürerim.
Şarj dolum tesisi yapmak istiyorum.
Sevgil dh konu dışı kardeşlerim bulgur kazanı gibi kafam dank edip bir fikir geldi.
Yaşadığım yerde şarjli bisiklet yani elektrikli bisiklet çok sayıda kullanılmakta
Şarj olma süresi kullanım süresinden daha kısa oluyor.
Şarlı bisikletler için önce bir kapalı otopark yapmayı planlıyorum. Şarj dolum tesisimde
Güneş peneli ile üretiiğm elektriği kullanmayı planlıyorum. Güneş panelin kapasitenin üstünde elektrik oluşutsa evde kendim kuşanırım kapasitenin altında olursa şehir elektriği ile karşılarım. Şarj olma süresi sonunda 2 saat ile 6 saat arasında geçen süre sonunda gidip şarj kablosunu çıkarmak yerine belirlenen zaman sonunda devreği açıp elektriği kesen sistem kuracam elektrik kesintisi durumunda devreye giren otomatik jeneretö olacak sessiz çalışanlardan değil pancar motoru gibi pat pat diye çalışanlar. Jeneratörü otomatik deveye alan kumanda panoları çok pahalı resmi devlet dairelerimde olduğu gibi elektrik kesintisi hissettirmeden devreye girmesi gerekmiyor. Elektrik kesildikten 5 10 dk sonra devreye girecek şekilde.
Şarj dolum tesisim de belirlenen şarj süresi son bulmadan alınan elektrikli bisikletlerden sorumlu olmaya cam , bazı katı kurallar olmalı diye düşünüyorum şarj süresi sonun da alınmayan bisiklet için de bir takım düşüncelerim var.
Şarjlı bisiklet bırakmak yerine dolum tesisim de yedek batarya güreşi bırakılma bilir. Bisikletin üzerinde bitmek olan batarya ile değiştiril her batarya hüçresi karıştırmamak için barkot yada karekot olacak şekilde ....
Fikir biraz saçma gibi gelebilir 10 katlı bir apartman da her katta 4 daire olduğunu düşünün ilk üç kat için sıkıntı olmasada üst dairelersen pencerelerden 100metre uzunluğunda alla atılan üçlü fişleri düşünün bir de bunu geri toplaması var...
Elektrikte büyük vurgun
Sevgili dh konu dışı kardeşlerim. Çok kıymetli dakilarınızı yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Biliyorum konu okumak için geçirdiğiniz zamanı wc de geçirseniz daha verimli olur du neyse fazla uzatmadan konuya gireyim.
Beyler bayanlar ve henüz cinsel tercihini yapmamışlar ....
Çimento evet çimento inşat sektörün vaz geçilmezleri çimento olmadan inşaat olmaz. İnşat yapımında kullanılan çimentonun ham maddesi küldür. Kani ateş yakınca geriye kalan gri renkteki kül,
Çimento için bu kadar çok kül nereden buluyorlar. Kül için orman yangını çıkartılmadığıma göre....
Çimento üretimi için gereken kül termik santrallerden karşılanıyor. Yani elektrik üretimi için yakılan kömürlerin külü , yakılan kömürün elektrik üretimin maliyetine ekleniyor. Elektrik faturasını öderken bu kö mürün parasını ödüyoruz . Parasını ödediğimiz kömürün külleri termik santralin kalıyor. Küller içinde katı atik bedeli örüyoruz. Neredeyse bedavaya elektriğin yanı sıra kül ürüreten termik santral bu külleri de bize Çimento olarak satıyor.
İlgi Alanları: Hayata dair her şey
Her şeye canını sıkma ey gönül, Ne bu dertler kalıcı ne ömür. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.280
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 90.700 (Bu ay: 1.086)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.583 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic