Çavuş
07 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 167 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece bir arkadaşımla birlikte akşam yürüyüşü yapmak amacıyla Avcılar sahile doğru yürümeye başladık. Saat 22:00 sularında sahilde bulunan parkın içerisinden geçerken 3 tane 50+ yaşta adamın kendi aralarında bir şeyler içerek şarkı söylediğini gördük. Çevrede hiç kimse yoktu. Birden 3-4 bekçi koşarak gelmeye başladılar. Ne bağırıyorsunuz lan diyerek yaşlı adamları ayağa kaldırıp tutup sarsmaya başladılar. Adamlar ne olduğunu idrak etmeye çalışırken adamları tartaklayıp ellerini kollarını bükmeye başladılar.

Şimdi oraya gidip bekçilere ne yapıyorsunuz siz diye bulaşsak birde bizimle arbede yaşanacaktı. Şikayet etmeyi düşündüm ancak kimi kime şikayet edeceğim ?

Adamlar şarkı mı söylüyor bağırarak, gidip yanlarına konuşursun. Dayı biraz sessiz olun insanlar rahatsız olabilir diye ve olay orada kapanır. Baktın zorluk çıkarıyorlar ve sıkıntı oluyor, polisi ararsın gelir ve müdahalesini yapar. Olayın doğrusu budur.

Ülke içerisinde kimin eline birazcık yetki ve güç verilse, en vasıfsız insan bile bir anda allah modunu açıp gezer oldu.

Dün geceden beri bu olayı düşünüp duruyorum, ve biraz olsun rahatlayabilmek için buraya konu açmaya karar verdim.

Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Herkese Selamlar,

Bugün Beylikdüzü Yakuplu tarafından evime gitmek için otobüs durağına gittim. Otobüs durağı oldukça kalabalıktı ve içlerinde Türkçe konuşan bir insan evladı yoktu. Birileri arapça konuşuyor, birileri kürtçe konuşuyor, bir yanda tatarlar abidik gubidik bir Türkçe konuşuyor. Resmen kendi memleketimde sokakta ne konuşulduğunu anlamaz hâle geldim.
Otobüse bindim gidiyorum gene durum aynı, herkes farklı bir lisan kullanıyor. Değişik değişik hareketler, bakışlar. İçimi sinir, öfke bastı.
Bu durumdan nasıl kurtulacak bu ülke bilmiyorum. Baya umutsuz bir ruh haline büründüm artık.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Mobil cihaz
samsung
Oyun Platformu
ps4pro
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Mesaj Sayısı: 52
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.210 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 155 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.