Şimdi Ara

Skyrim dünyanın en güzel oyunudur!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bem bir Darksiders fanı olarak söylüyorum, 2 serinin en güzel oyunu. Seni sıkmasının nedeni biraz uzun olması olabilir. Fakat Darksiders 2'de ana faktör Death karakteri. Death ses tonuyla, tarzıyla, atarlarıyla çok ama çok bağ kurulabilen bi karakter. War'da güzel fakat Death bambaşka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Bem bir Darksiders fanı olarak söylüyorum, 2 serinin en güzel oyunu. Seni sıkmasının nedeni biraz uzun olması olabilir. Fakat Darksiders 2'de ana faktör Death karakteri. Death ses tonuyla, tarzıyla, atarlarıyla çok ama çok bağ kurulabilen bi karakter. War'da güzel fakat Death bambaşka.
    Karakter olarak çok karizma ve cool olabilir ama bulmacalarından illlallah ettirmisti. Zaten 2. Oyundaki bulmaca muhabbetine cok tepki gelince 3. Oyunu daha cok aksiyon ağırlıklı yaptilar

• Evet bulmacalar biraz zordu ama çözünce o his çok iyi :)

Sana Castlevania Lord of shadows 1 ve 2 de öneririm.

1 oldukça eski fakat çok keyifli. Playstation oyunu aslen ama pc getirdiler. Gabriel Belmont un hikayesi ve oyunun aksiyon, boss savaşları günümüzdekk bi çok oyundan iyi

• quote:

Evet bulmacalar biraz zordu ama çözünce o his çok iyi :)

Sana Castlevania Lord of shadows 1 ve 2 de öneririm.

1 oldukça eski fakat çok keyifli. Playstation oyunu aslen ama pc getirdiler. Gabriel Belmont un hikayesi ve oyunun aksiyon, boss savaşları günümüzdekk bi çok oyundan iyi
    aynen hocam baya iyi bi oyun serisi bitirdim

Ben de sana 2020 yılında çıkacak olan devil's hunt'ı öneririm. Bizim gibi hack n slashciler için harika bir oyun olacağa benziyor.
  • Hocam Hatred tam senlik oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Hocam Hatred tam senlik oyun
    OFFFFF AŞIRI ŞİDDET İÇERDİĞİ YASAKLANAN OYUNN BAYA EFSANEYDİ BUDA BİTİRMİŞTİM
  • Oynamam gereken çok oyun var. Hali hazırla mmorpg oynuyorum zaten Lineage 2. Ama yazdım, bakacağım.

• Tamam güzel oyun fakat witcher varken skyrim bir tık arkada kalıyor.
  • Path of exile'da bundan fazla detay vardır emin ol. Sadece skill sistemini anlaman aylar sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

SKRYIM OYUNUNUN RESIMLERINI İLK GÖRDÜĞÜMDE DEDİM OHA BU OYUN TAM BENLİK EJDERHALAR ATEŞLER BÜYÜLER KILIÇLAR FLN EFSANE BİŞEY GİBİ GELDİ OYUNA Bİ GİRDİM YERDEN EKMEK TOPLUYO ÇEKMECEDEN BOZUK PARA TOPLUYO MASADDAN MUZ ALIYO FALAN DEDİM BÖLE OLCAKSA BEN GİDİYORUM
    Ejderhayi kesebilcek sovalye kivamina gelene kadar zaten 500saat gommus oluyosun dolayisiyla skyrim fani olup cikiveriyon hsjfjdjdkfkrhfjf

• Konuyu açan "Dünya'nın en iyi oyunu demiş" Arada birisi kalkmış "Skyrim değil DMC" demiş.

Her oyun herkese hitap etmez. Oyunların türleri vardır ki zaten biliyorsunuz ama madem böyle bir seçim yapacaksınız, dünyanın en iyi aksiyon RPG oyunu Skyrim de. O zaman güzel bir tartışma çıkabilir. Witcher 3 fanboyları hemen atlar görev dağılımları, openworld'ünü hikayeyi ve nicelerini tartışır.

Bununla birlikte hack and slash bir oyun nasıl Dünya'nın en iyi oyunu olabilir. DMC denmiş şaka mıdır (?) Oyun mantığında hikaye yok combat sistemi üzerine kurulu tek görevin bul ve yok et. Bunlar sadece çerezlik, kısa süreli ve zaman geçirmelik oyun. DMC kötü demiyorum tüm seriyi defalarca bitirdim. Animesini seyrettim, hikayelerini okudum. Ama herhangi bir sıralamaya girecek oyun türü değil.
  • Crysis serisi kadar iyi olamaz.

• Final Fantasy xiv varken skyrim çööööp
  • İsmini hala unutmadığım oyun türüdür , eğlenceli ve bağlayıcı bir oyundu.
  • Skyrim gerçekten dünyanın en iyi oyunu arasındadır. Bu oyunu herkes oyanayamaz. Oynamayı bilmeyen insanların bu oyuna laf sallaması da ayrı bir komik. Oyun size görev vermez, siz görev alırsınız. Oyunu siz keşfdersiniz. Diğer oyunlar gibi beyin gerektirmeyen ve verilen görevi yapmaktan başka hiçbir şey yapmadığınız gibi değil. Oyunda her karakter özenle yazılmış. Yolda gezinen bir karakterin bile bir hikayesi size vereceği çok anlamlı görevleri var. Bu oyun emek isteyen oyundur. Eğer oynayamıyorsanız sizin probleminiz.
  • God of War 4 en iyisi hocam.
  • Bir konsol oyununun bu kadar ovulmesi sadece oyun gormemekten kaynaklaniyor bence. Oyun kendi serisinden koparak sirf konsollarda da satsin diye asiri derecede basitlestirilmis mekaniklerle ortada dolasiyor ve dunyanin en iyi oyunu diyor bazi genc arkadaslar. Morrowindin parmagi bile etmeyecek kadar ruhsuz bi de...

Oyun cikmadan once deli gibi bekliyordum, cok heyecanlaniyordum. Oynarken hep bir seyler havada kaldi, icine cekemedi, o dunyada rol yapiyor havasi veremedi. Zevkli de degil ayrica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 8 Ağustos 2019; 17:20:16 >
  • quote:

Darksiders 1 2 3 öneririm
    +1 darksiders kesinlikle öneririm
  • Ya yazılan oyunlara bakıyorumda herkes grafik hastası, bodoslama oyuna gireyim kafasında. Oyunlarda önemli bir şey varsa o da senaryodur ve o senaryoya ayak uyduran karakterdir. Skyrim güzel oyun evet ama benim için asla bir Max Payne olamaz. Ya arkadaş bir karakter bu kadar mı multazam yaratılır? Duruşu, kurduğu felsefik cümleler vs.

Neyse yani senaryolu oyunlar her zaman zirvede olacaktır benim için. Popülarizm maalesef bu kültürü bitirdi ama ben yeniden yükseleceğine inanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.