Şimdi Ara

Sizcede bazı bölüm yöneticileri kafasına göre takılmıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada hiç bir admini kötülemiyorum ama her konunun altına aynı cümle yada fotoğrafı atan kişilerin banlanması 1-2 haftayı bazen 1 ayı buluyorken biz eğlence amaçlı bir konu açtığımızda başlık sakat diye 2 güne 15 gün yiyoruz. Ayrıca en kötüsüde düzgün bir konu açıyorum artık hangi admine geldiyse siliyor. daha sonra benzeri bir konu gördüğümde içimde intikam isteği oluyor şikayet ediyorum. Şikayet ettiğiniz konu incelenmiştir ve zararsız olduğuna karar verilmiştir diye mesaj geliyor çıldırıyorum.

+ Konu dışına açtığım csb tarzı konulara konu dışı gerekçesiyle 4- 15 gün arası ceza yediğimi hatırlıyorum. kardeşim adı üstünde konu dışına açtım işte. Konu dışının nasıl konu dışı oluyor paradoks mu yaratmaya çalışıyorsunuz anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 3 Mayıs 2015; 19:31:40 >

• Yönetimi eleştiremezsin. Onlar hep doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yönetimi eleştiremezsin. Onlar hep doğrudur.

haklısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöneticiler bu işi bedava yapıyorlar gönül işi yani,bir çoğu iyi işlerini iyi yapıyor fakat uzun süredir burada yöneticilik yapanlar(2-3 seneden fazla) biraz egolu oluyor cevap vermiyor ben bilirim havalarına giriyor yoksa genel olarak sistemi beğeniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    [
  • Restore 🚬

2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bir uyarı puanı almışım, uyarıya neden olan mesajda hiçbir kural dışı şey yok, bir konu açsam millet güler tamamiyle mod arkadaşın mesajı farklı yorumlamasından ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yöneticiler bu işi bedava yapıyorlar gönül işi yani,bir çoğu iyi işlerini iyi yapıyor fakat uzun süredir burada yöneticilik yapanlar(2-3 seneden fazla) biraz egolu oluyor cevap vermiyor ben bilirim havalarına giriyor yoksa genel olarak sistemi beğeniyorum.

burda işi gönüllü yapacak çok var. ve konu dışında ne büyük hakaret yedim ben şikayet ettim görevli çıktı. Millete küfrediyorlar. işlerini iyi yapmıyor bir çoğu adam gibi adam olanıda vardır elbet. ama genel olarak haksızlık yaptıkları ortada aşırı tutucular. Bir şey soruyoruz ciddi trolledik sanıp siliyorlar. bir de ceza veriyorlar.
    İletişim: PM
  • Şimdi yanlış anlaşılmasında,

Admine küfür etmek sınırsız bunu anlarım ancak küfürü artılayan bile sınırsız yedi.

Ancak üyeye ana avrat girenler bir hafta yiyor. Arkadaşim var küfür ettiler küfür eden 1 hafta yedi. Adminler bizden üstün mü demek oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 3 Mayıs 2015; 20:07:49 >

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Şimdi yanlış anlaşılmasında,

Admine küfür etmek sınırsız bunu anlarım ancak küfürü artılayan bile sınırsız yedi.

Ancak üyeye ana avrat girenler bir hafta yiyor. Arkadaşim var küfür ettiler küfür eden 1 hafta yedi. Adminler bizden üstün mü demek oluyor bu?

+1 Hocam adam babama laf etti şikayet ettik ee n'oldu valla ceza aldımı ondan bile emin değilim mesaj silindi bir tek.

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

quote:

+1 Hocam adam babama laf etti şikayet ettik ee n'oldu valla ceza aldımı ondan bile emin değilim mesaj silindi bir tek.

Trollerden önce, üyeye hakareti olmayanlardan önce nefret mesajları atanlar çizilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yöneticiler bu işi bedava yapıyorlar gönül işi yani,bir çoğu iyi işlerini iyi yapıyor fakat uzun süredir burada yöneticilik yapanlar(2-3 seneden fazla) biraz egolu oluyor cevap vermiyor ben bilirim havalarına giriyor yoksa genel olarak sistemi beğeniyorum.

donanimhaberden daha büyük forumda yöneticilik yapmışlığım var.Aynı terane o yüzünden yöneticilik yaptığım site mükemmel bir kullanıcı ağına sahipken yöneticiler , haber edtörleri bir bir ayrıldı küçük bir grup farklı bir fo-rum kurdu.İki farklı forumda eridi gitti zamanla.

eski zamanlardan şu zamana kalan forumlardan tek fo-rum-tr var.fo-rum-tr in admini aynı zamanda yöneticilik yaptığım sitenin de adminiydi yani kardeş forum.Onların sonu nasıl olduysa bu sitenin sonu da aynı olacak gibi gözüküyor.

Öyleki buradaki bazı yöneticiler siz şikayet ettiğiniz pişkin pişkin özel mesajlaştığınız sizle dalga geçiyorlar.

Yani buradakiler işlerini iyi yaptığı için bu kadar üye yok , eski yöneticiler işlerini iyi yapmış olduğu için bu kadar üye var ve şu anda bu forumun alternatifi yok ama yakın zamanda o da bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Mayıs 2015; 10:47:47 >
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• Yöneticilerin bomboş olduğunu söylediğimde bile ceza alıyorum.

Ama rds yöneticilik başvuruma "Çok fevri davranışlarınız var" olarak cevap veriyor.

Acaba kim fevri davranıyor ota böceğe ceza veren yöneticiler mi ?

Yoksa foruma yakışmayacak kadar kaliteli konu açtığımda bile ceza yiyen ben mi ?

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

İki defa üst üste konum silindi yanlış yerdeyse nereye acmam gerektiğini söyleyin niye amacsizca silinir ki bir konu ahh cok sinirlerdim

Hocam mümkünse bana sadece taşıma yetkisi versinler ben seve seve doğru yere taşırım. Şayet çoğunun böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. Ceza verilecekse verilsin ama konu silinmesin. İçerisinde yanlış bir şey olmayan bir konu altı üstü açtığım konu "sperm nasıl temizlenir" şeklindeydi. Hani bunu forumun başka neresine açabiliriz? Konu dışına açmıştım ee bilmediğim şeyi öğrenmek istiyorum. Acilen bunu öğrenmem lazımdı bir süre gittim yaklaşık 20 mesaj civarı gelmişti bir tıkladım konu silinmiş. Belkide o 20 mesajın içerisinde bana yararlı bir şey vardı? Tamam kapatılsın ama konuyu açan niye göremiyor konuyu?

• quote:

adminlerden ve saçma egosundan nefret ediyorum.Adamlar itirazıma cevap bile vermiyorlar.Gönüllü olunca anca bu kadar oluyor gun biraz paraya kıysada adam gibi düzgün birilerini yönetici yapsa.

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

adminlerden ve saçma egosundan nefret ediyorum.Adamlar itirazıma cevap bile vermiyorlar.Gönüllü olunca anca bu kadar oluyor gun biraz paraya kıysada adam gibi düzgün birilerini yönetici yapsa.

Geçen sene adam bana hakaret etmişti şikayet isteğinin linkini attım iftira atma, boş konuşma diyordu öncesinde.

Neyse ... Boşverelim. Bir daha eleştirirsem sınırsız yerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Yönetim adammıdır?

Ayandır
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.