Bildirim
sizce knighta kafa tutabilirmi bu oyun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu oyun knighta kafa tutmaz knighta kafa atar ama knighta başladıysan bırakamazsın
-
DU bakıyom 1 sn. -
yok ya sevmedim guzel olabilir fragmanlardan pek bise anlasılmıyo knight kadar olamaz bnce -
bu ancak silkroada kafa tutar knıghtın yanında halt etmiş bu -
bu oyun okadar yeni bir oyun deil kafa tutsaydi coktan tutardi -
Videosu gayet güzel, zaten su gunlerde Caos Legion ve Devil may Cry3 takıldım biraz onlara benziyor efeklerde gayet güzele benziyor. Deneyecegim. -
Skiller Ve Efektler MUKEMMELLLLL !!!!!!!! MANYAK BİŞİYMİŞ YA NERDEN BULDUN COK SANSLISIN BENCE HEMEN BASLA KNIGHT A BAGLANMADAN !!!
Efektler MukemmeLL Vıdeo yuda Muthi$ oLMu$$
SkiLLer HaRiKa !MUKEMMEL Bİ OYUNA BENZİO KNIGHT YANINDA HALT ETMIS
-
he ayrıca bi oyunu oynamadan anlayamazsınız videolar insanı kandirir martialheroes diye bir online oyunu videosunu izleyip indirdim VE sonuç hayal kırıklıgi oyun hiç bi seye benzemıyor -
30dk önce bir arkadaş topik açmıştı knight ı bırakıp 2 arkadaş bu oyuna başlıyacagız diye
o video sanırım
bende izledim bazı videolarını birkaç video süper
bir kaç video ise pek iç açıcı gelmedi
ama indirip denemeden MÜKEMMEL demek hata olur
zevkler ve renkler tartışılmaz -
ben knight ın üstünde online oyun tanımam wow u saymazsak tabi -
video müziği süper. o oyunu düzgün oynamak için sağlam makina lazım belli. önemli olan oynanabilirliği -
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
bu oyun okadar yeni bir oyun deil kafa tutsaydi coktan tutardi
+1 -
paralı herhalde oyun öyle duydum -
quote:
Orjinalden alıntı: murtydh
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
bu oyun okadar yeni bir oyun deil kafa tutsaydi coktan tutardi
+1
knight ta çoğu kişi belli biri konuma geldi. ne kadar ii oyun olsada okadar kolay dil brakıp geçmek -
süper tartışılmaz bi konu knight ın efektleri fln berbat bunda süper am çoğu pc bu oyuna dayanamz bence
ama combo fln yok gibi silkroad a benziyo yinede denemek isterim eğer parasızsa bana pm atın indirme linkini -
bedava galibahttp://www.cabalonline.com/data/
bi indirme linkinde Revolution of Action Beta yazıyo acaba test versionu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk_Magician -- 10 Eylül 2006; 23:34:17 > -
knıhgtan alıntı gibime geldi -
bence pek ii değil knıght ı tercih ederim -
GUZEL AMA KNİGHT IN YANINDA HİÇ KALIR
Benzer içerikler
- komik kullanıcı adları
- kopazar indirim kodu
- doğum tarihi bulma programı
- knight online yeni server 2025
- efsane ninja isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X