abi olay basit ko artık bitmeye başladı herkes kabul etsin.bu oyun kendini yenilemezse 1 yıla kalmaz herkes bırakır.master ol zevk almaya başlarsın dediler eywallah dedim.ewet ilk 1 hafta nowa atmak zewkliydi eee sonra.herşey eynı.67 oldum deişen bişey yok.ancak git cz ye orc kes np topla.1 hafta önce silkroada geçtim çok memnunum.2 günde 16 level okçu kastım.şu an kullandığım ok en ezik 2. ok ama bizim yerlere göklere sığdıramadığımız ko daki en ii ok olan iron bow la karşılaştırdığımda görüntü olarak ona 100 bastığını anladım.ilerki levellerde elime alacaklarımı düşünemiyorum bile.gelelim cabal online oyununa.şu an indirmeye başladım bile.zaten bi kaç kişiden duymuştum geleceğini.gelmiş.hemen başlıycam.ko gibi göze kulağa sıfır hitap eden bi oyundan kurtulduğum için çok mutluyum.herkese de tawsiye sro da hiç fena bi oyun deil emin olun.birçok ta türk war.ayrıca pazarı çok ucuz istediğin itemi alabiliyosun(tabi altınları toplayan bi petin warsa=)
knightin eline su bile dökemez
Knightta amac para Bu yüzden oyunun efecklerini düşük tutuyorlar cünkü bazı pc ler bunu kaldırmayıncada oyuna talepp azalacagından görüntü kalitesinin düşük olmasının nedeni budur bence
çok çocuksu playstation oyunu gibi
çocuksu olan sizin at gözlüğü takmış gibi bakmanız bence başka bişey deil.tutturmuşsunuz bi ko gidio.ben kurtuldum mutluyum.siz istediğinizi yapın....
ko oynadıgımı kim söledi bıraktım ben forum zevkli oluo bazen ondan takılıorum
ben knighta başladım ve bıraktım oh be ne güzelmiş knightsız hayat kafayı yiyordum şimdi ohh ne guzel hayat be
Bir kişi bile skilleri kullanırken ekran karışıyor 10-15 kişi yanyana yapsa skilleri ne olucak bilmiyom :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme