Şimdi Ara

sizce knighta kafa tutabilirmi bu oyun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEnce çok güzel ama uzun sürede sıkar. Pek kalabalık değil hep mosnter kesiyorsun Ama efekt ve grafikler süpeeeerr
  • fragman güsel rafikler güsel ama knight daha kullanışlı kafa mafa tutamaz hatta bu silkroada bile kafa tutamaz :D
  • Fragmanlara bakarak pek bişey söylenemez sonuçta knight'a yeni başlayan bir civciv içinde knight ilk başlarda sıkıcıdır, özelliklede etrafta parti yoksa, oynayan pek kimse yoksa oyundan zevk alamaz. Yanlız ortada bir gerçek var knight online kadar insanı maddi ve manevi olarak yıpratan bir oyun daha görmedim. Baştan başlayarak sıralarsak XTRAP HATALARI - NON PRE - LAG - DC - KS - KNİGHT ONLİNE HATASI - DUPE - KOXP - SALAKÇA PM'ler - KÜFÜR - HACK - K2'nin ilgisizliği - GM olmaması - BUG'lar ..... bu liste aslında saymakla bitmez. Bu oyunu bu kadar sıkıntıya rağmen oynayabiliyozya helal olsun bize.Burada çok ünlü bir atasözü aklıma geliyor "Deveye diken, insana s..k..n yaranırmış." Tam insanı sinir hastası etmek için yaratılmış bir oyun ama sigara gibide bağımlılık yapıyor nedense, bu içimizdeki hırstan kaynaklanıyor sanırım, hep daha iyi olmak, en iyisi olmak adına neleri feda edebileceğimizi açıkça gösteriyor. Ama unutmayın oyunda ne iseniz gerçek hayatta da osunuz oyunda hırsızlık yapan gerçek hayatta da yapacaktır. Sonuçta oyundaki itemler reel parayla saılıyor ve item çalmak, hack yapmak , yankesicilik ve hırsızlıktran farklı değil o yüzden.
    Knight online'nın iyi olan tarafları ise grafikler bence gayet güzel, abartı olmaması iyi gözleri fazla yormuyor. Oyun PvP'ye dayalı bir oyun amaç karşı ırk'la savaşmak lvl kasmalar, silahlar, zırhlar hep bunun için ve en güzelide KO kişisel yeteneklere bağlı bir oyun , itemi daha zayıf olsada kombo ve tecrübe çoğu zaman kazanmanızı sağlıyor. Gerçekten sağlam arkadaşıklar kuruluyor oyun içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::HannibaL:: -- 13 Eylül 2006; 23:23:30 >

• Ya KNight Sigara gibi bişii Çok Kötü Bırakıcam diosun Bi bakmışın yarın oynuosun :D Çok sinir Bİşi
  • Ya KNight Sigara gibi bişii Çok Kötü Bırakıcam diosun Bi bakmışın yarın oynuosun :D Çok sinir Bİşi
  • Knight Online oyun değildir. Grafikler cacık sesler dan dan dıt dandını dıt diye. Ama oyunu diğer oyunlardan öne çıkartan PvP sistemi. Hiç bir oyunda Cz kadar aksiyon yok.
  • http://rapidshare.de/files/33020025/Cabal.zip.html

ewt beyler oyunu indirdim e 3 dk kadar oynadım size resimleri yollamak için oyundan çıktım ilk izlenimim grafikler güzel fakat oynanabilirlik biraz az k.o kadar kolay diil resimlerde char açma ekranından ssler ve oyun ekranında 1 ss mevcut

Not:kesinlikle trojan yoktur resimleri tek tek yerine klasör olarak upload ettim rapid dosya kabul etmediği için ziplemek zorunda kaldım
  • görüntüleri çok iyi ama bence ko oyuncu kaybediyor izmirde etrafımda cafelerde felan artık sro oynanıyor kolar kafelerde artık tıklanmamaya başladı yani herşey gerçekten yerleşti ve oyun kendini bitirmeye başladı artık oynayannar premiumlar sanırım genelde kafa tutarmı konusunda bazıları koşarak vurmakdan bahsetmiş ama coğu oyuncu hareket halinde pk yapılınca kızıo küfür edio videolarda bilem kacma adam gibin gel vb yazıları görmek olası bu hem sevmiyorsunuz hemde oyunu bunun için oynuyorsunuz anlamınamı geliyor?combo olayı gelince skilli dizip seri şekilde efekt vermeden vurmak combo ya hiç atari salununda takılmadınız yaşınız o civardaki oyunlara yetişmedi combolar efektli olur kallavi şahşalı ki combo olduu annaşılsın o ne öle combo cırt wuruş yok sönük combomu olurmuş nesi combo parnak sızımmı? de get yauw peş peşe damage wurmaksa bu oyunda herkes combo yapıor asaslara has diil sadece asas parmak kopunca combo yapmış oluo oyunun bağımlısı olmuş millete vız gelir tırıs gider vesselam bu arada videoda bi mage gördüm ki bittim o ne skill o ne efekt yauw ama bu oyun sağlam makine ister gibin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 13 Eylül 2006; 23:56:09 >

• oyunu 30dk kadar oynadım ve hiç bi zevk alamadım malesef oyun güzel grafikler güzel ama oynanabilirlik az ve oyunda doğru düzgün adam yok
  • bence güzel oyun knight a kafa tutar mı biraz zor cünkü hersey ingilizce ve oynayan türk knight taki kadar yok
  • evet arkadaslar kacgundur oyunu merak eıyordum fakat bı turluoynamakkısmet olmadıbugun denedım yaklasık 5 saat kadar oynadım aslında daha da oynardım ama saat sabahın 3:30 olmustu bıraktım her neyse sıze sımdı ızlenımlerımıaktaracam bolece merakedenler varsa en azından denerler yada es gecerler bırıncısı oyunun ılk 3 gunu bedava amac oyunu tanımanız 3 gunun sonunda 12 dolar cıvarı yanlıs gormedıysem ve gelelım oyuna evet grafıkler cokhos ozellıkle kılıcla buyununbır araya gelmesı ortaya cok farklıbır tat cıkarmıssankı ps2 dekı su dovus oyunları gıbı bıraz devılmay cry bıraz tekken havası var oyunda ama sonucta rpg char yaratma ekranı bıraz degısık bunda alısageldıgımız savascı formlarının yenıden harmanlanmıs seklı var mesela cıft kılıc kullananı yada tek fakat aldukca yuksek atacklı kılıc kullananan gıbı okcu ve wızardda var tabıkı herneyse sonucta bır tane char yratıp baslıyorsunuz ortam player acısından fazla kalabalık degıl bu yonuyle kalabalık oyunculu oyunlarıseven arkadaslara kesınlıkle hıtap etmıyor ama dedıgım gıbı buyu kılıc ve cılgın vurus hareketlerı gercekten bagımlılık yapacak gıbı lvl atlamak npc lerden alacagınız gorevlerı yaparsanız cok daha kolay oluyor mesela ben lvl 12 force blader yaptım bır dıger ozellık ıse yaratıkların sızın ıcın ne kadar zor olupolmadıklarını yaratık ısımlerının rengıne gore anlıyorsunuz sızın lvlınız ıcın ımkansız olanların ısımlerı koyu kırmızı gozukurken bu renk yaratıgın lvl ı dustukce grıye kadar acılıyor ısmı grı ıle yazılan yaratıklar ko tarıfıyle worms gıbı bır dıger ozellık ıse sadece lvl atlarken stat degıl skıllerınızınde lvl atlayabılmesı kı bu olay bana dıablo 2 yı hatırlattı yanı dusunun bır warrıor sword dancıng ı ılerıkı lvllarda 1-2-3.... seklınde skill up yapabıldıgınızı orneklerı ko'dan verıyorumkı daha rahat anlamanız acısından en guzeli kutu acma derdı yok cunku ıtemlar oldugu yere dusuyor aslında daha coksey yazardımama yeter bu kadarı bıle okumak ısteyenı sıkar merakettıgınız bırseylervarsa sorun yardımcı olmaya calısırımbu arada sunuda eklemek ıstıyorum evet ko dakı cz kadar genısbır pvp olayı su ana kadar gormedımama daha lvl 12 yım bu yuzden bu konuda fazla yorum yapamayacam ama emın olun ko ya 10 dolar verebılıyorsan bu oyun 12 doları cok rahat hakedıyor en azından bundan uyelık almayı dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 20 Eylül 2006; 9:53:12 >

• bu ne ya mortal combat gibi
    wurunca puanlar falan çıkıo ama sarkı manyaq
  • bazı yönlerden knight bazı yönlerden bu oyun.ama denemek isterim
  • Oyun güzele benziye efect lerde güzel fakat ekran kartının biraz sağlam olması gerekir gibi geldi bana
  • ordaki mage avrad guzelmiş

ama knight ezer geçer bunları

reklam kokan haraketler bunlar
  • Efektler çok hoş, ilgili videoları da izliyorum şu an, ama pvp ile ilgili herhangi bir şey görmedim henüz. KO'yu güzel kılan pvp'si (koxp yoksa tabi :S).. Benim aklıma takılan efektlerin bolluğu, bu sebeple ko'dan çok daha yorucu olacağını düşünüyorum :/

.. bir de komik geldi. Büyü eklemek için her seferinde kılıcı yalamamız mı lazım? "Ahmet abi şuna bi' tükürsene, bende tükürük kalmadı mk.." "Exp'e yalayıcı aranıyor." xD!

Düzeltme: Geyik olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 20 Eylül 2006; 11:24:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

Efektler çok hoş, ilgili videoları da izliyorum şu an, ama pvp ile ilgili herhangi bir şey görmedim henüz. KO'yu güzel kılan pvp'si (koxp yoksa tabi :S).. Benim aklıma takılan efektlerin bolluğu, bu sebeple ko'dan çok daha yorucu olacağını düşünüyorum :/

.. bir de komik geldi. Büyü eklemek için her seferinde kılıcı yalamamız mı lazım? "Ahmet abi şuna bi' tükürsene, bende tükürük kalmadı mk.." "Exp'e yalayıcı aranıyor." xD!

Düzeltme: Geyik olsun..

• Ben beğenmedim şahsen tmm skill wuruşlarında efektler nerdeyse harika ama bi düğmeye basıyon adam wuruyo sonuçta o wuruşun içerisinde bi katkın olmuyo klawye başında tabi oynamadan tam bi yorum yapamayız ama ne bilim öle cicili bicili oyunlar sarmıyo beni artık knight ın tek düzeliğine alıştıkta ondanmıdır bilmem ama yok ben beğenmedim heee bide elemanlar alan büyüleri atarken altlarında oluşan grafiğe dikkat ettinizmi hoşuma gitmedi...
  • görüntü efektler i harikaa örünüyo[: fakat fragmanlara bakarak oyuna başlanılmaz brn bu zamana kadar hiç bir oyunun fragmanıyla oyunun aynı olduğunu görmeedim göz boyama videosu diyebilitrim
  • Ayıp yahu direk lineage 2 nin kopyası !!

Şerefsiz adamlar sadece grafik yapmışlar oyunu kopyalamışlar. Bunu oynayacağınıza gidin lineage oynayın çok daha ii. Hem bu ne la adam lvl1 skili vuruyo yer gök efekt! Kardeşim bu kadar da olmazki!
    Kısaca bi özetliim ben :

Oyunun + ları :
    +grafikler
    +efektler
    +sesler
    +canavar ve silah opsiyonları
    +sözde (!) rpg havası karakterinizi modifiye edebilme (!)

Oyunun - leri :
    -party sistemi, takım ruhu (exp partiler 1 kişi ile daha mantıklı. kişi sayısı artınca exp düşüyor . meseka 10k alıyorsanız 2 kişi ile 5k 3 kiişi ile 3k v.s.)
    -pvp sistemi çok zayıf. abi sen sırayla 1-2-3-4 tuşlarına bas ben geliom hela ya bi uriim. ölür ölür, ölmezse sırayla bi daha bas ! bu ne biçim rpg mantığı !
    -drop! aha da kıçımı ayırdım lvl 1000000 karakterimle oyunun en ii bosunu kestim manyak ötesi item düştü. o da ne! la item yeree düştü velet kaptı kaçtı. LA VELET gel buraya alooo kime diom!
    -RPG eksikliği. Oyundaki karakterinize bi + veremiyorsunuz. varsa yoksa açtığınız skille + veriyosunuz. Mesela sword dancing +99 olmuş ama sizin strniz veya hp niz oyun tarafından belirleniyo. kısacası 2 tane lvl 100 warrior kapışırsa berabere biter. oyunda senin etkenin sadece klavye operatörlüğü amq...
    -RUH yok. Oyunun bi dayanışma sistemi olmadığı için herkes kafasına göre takılkıyo. Kimsenin kimseye ihtiycaı yok dolayısı ile de bi "community" muhabbeti yok..

Hayır ben KO yu beğenmezdim RPG böölemi mi olur die! Mesela warrior açıyorsun statlarını vereceğin yerler belli! Str ve HP! MP-int-dex basmanızın size bir faydası yok, o zaman herkes aynı olur ne espirisi var diodum. Bu yeni tip rpg ler 40.000 ka beter KO dan....
    RPG dediğin adamınızı akıllıca ve kendinizce konfigüre ettiğiniz bi platformdur. Yeni çıkan oyunların alayına BAN a.q. ne rezaalettir kepazeliktir aldı başını gidio. Grafiklerinizin taaa ......

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.