Şimdi Ara

Bu bilgisayar sadece internete giriyo hatta onda bile kasıyor yardııııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam benden habersiz gitmiş pc almış şimdi gidip adama diyip neden bunu aldın diyemezsin :D ben bu pc yi çöpe mi atsam ne yapsam bilmiyorum ekran kartı yok pc den çok rahatsızım hocalarım ben bu pc ye ne yaparsam kendine gelir köpek gibi kasıyor yardııım

Bu bilgisayar sadece internete giriyo hatta onda bile kasıyor yardııııım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrmajorite -- 22 Mayıs 2014; 15:29:25 >

• up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop lazım bu 4-5 yıllık pc hesap makinesi bile yanında halt etmiş :D :D aile bilgisayarı olarak ta kullanılıyor ben bilgisayardan anlamam bana güzelinden kasmayandan bir laptop lazım :D ondan sistem tavsiyelerinde açtım konuyu :D cevapladığınız için teşekkürler :)
  • işlemci hesap makinesi tabirini alacak kadar kötü değil. Hertürlü internet, film vb. uygulamalarda sorunsuz çalışması gerekir. hatta Orta halli bir ekran kartı ile 6670 vs. çogu oyunuda oynatır. format at
  • 3-4 kere formata girdi ilk haftalar tıkır tıkır işledi sonradan başladı kasmalara o kadar çok siliyorum ki yakında system32 dosyalarını silicem :D şaka bi yana bu pcnin tek iyi olan cihazı işlemci gerisi hiç bi halt etmez
    Ram ve islemci o kadar kotu degil gunluk kullanim icin yeter.Bence format ile windows 7 kurun sisteminiz ile gayet rahat calisir win 7.Bir kac kere daha dusuk islemcili bilgisayara win 7 kurdum performasi guzel.Ama is oyunu gelince pek umitlenme :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar iyi gibi gozukuo ama sen win 7 format at arkadaşın dediği gibi ha! bu arada win 7 ultimate kurma daha da kasar çünkü win 7 ultimate sistem gereksinimleri bu bilgisayara uymaz ama istersen ram i 2gb yaparsan olur ama şimdilik win 7 ultimate tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosan45 -- 22 Mayıs 2014; 17:25:16 >
  • Linux kur. 15 sn sürmez açılması. Herşeyi de yaparsın. Işlemci guzel.

• jrmajorite kullanıcısına yanıt
    Kardes bende q6600 ve 8gb ram vardi. Bilgisayarim kagni gibiydi. Acilisi 3dakikayi buluyordu. Ne denediysem cozum bulamadim. Ardindan bir arkadasin onerisiyle ssd hdd aldim. Alet bildigin ucuyor. Kasilmalar tamamiyle ortadan kalkti.

• Hdd bile olsa normal bir bilgisayar 3 dakikada açılmaz.Mutlaka bi sorun vardır.1 dakikaya kadar normal diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • Kardes bir gun misafirim ol sana açılışını gösteririm ya da videoya cekebilirim. 3 dakika derken abartmis olabilirim ama 2 dakikayi geciyordu ve kasim kasim kasiliyordu. Hdd den sonra alet uctu.

Ssd ye geçtikten sonra taş çatlasa 25 saniye sürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • Benim hdd nin vadesi dolmustu demekki beni cildirtiyordu bildigin. Kopyalama yaparken de pek problem cikarmadigi icin ona yormamistim ama ssd takinca anladim sorun hdd kaynakliymis.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.