Şimdi Ara

sizce knighta kafa tutabilirmi bu oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cabal online beta bittikden sonra paralı olacak sanırsam...
  • çok güsel gözüküyor ama bi de oynayıp görmek lazım
  • Oyun güzele benziyor ama cok göz yorucu
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Cabal online beta bittikden sonra paralı olacak sanırsam...

Benimde aklımda öyle birşey kalmış

sizce knighta kafa tutabilirmi bu oyun
  • cok cancanlı bi oyuna benziyo illede knight
  • beyler grafik olarak bakarsak knight bu younla yarışamaz aslına bakarsak bu oyunun da graficleri iyi deil ama efektleri iyi knight ta ne grafik var ne de efekt ama knighttaki o yukardan düşen gül yapraklarını unuttum sorry

• grafik olarak bakmadım ben olaya... grafik dersen tabiki knight 0

ama bu oyunda adam havaya zıplıyo yere bişiler atıyo falan biraz abartılmış
    knight da bı kadar abartı yok bence
  • bence knight daha güzel!!!
  • Ben indirmeye başladım bitsin kurim ayrıntılı veririm bilgi ..
  • yok ya nereye tutuyo
  • BEN FAZLA SEVMEDİM
  • Bundan birşey çıkmaz fragmanLara aLdanmayın KO ya aLışan 1 kere oynayıp Tadını aLan bırakamaz yani ben öyLeyim... :S
  • eh ıdare eder ama artık lwl 69 oldum bırakıp gecemem :D
  • asLında fragman Tek keLimeyLE mükemmeL Ko da boyLe bi fragman izLemedim doğrusu :D
  • cacıq olmaz bu oyundan Knıght kadar tutulması bence imkansız....
  • la bu mu online nın aynısı sadece grafikler farklı mu onlina çook benzio eğer benim düşündüğüm gibiyse hiç tavsiye etmem:D
  • pk gibi bir şeyler varsa geçerim
    quote:

Orjinalden alıntı: He3NTaSyoN

asLında fragman Tek keLimeyLE mükemmeL Ko da boyLe bi fragman izLemedim doğrusu :D
  • Ne Kadar Cocuksu Cewaplar veriyorsunuz anlamıyorum. Sinirimi bozuyor .. Biri Knighttan alıntı falan demis. Knight Esinlenecek neyi var Cabal online in .. Skiller Muhtesem . Gorsellik Cok iyi . Oynanabilirlik Super.. Seri Hareketleri İnsanı Kıstırıyor. Muzik ve Trailer iyi hazırlanmıs..Firma Paragoz bir tavrı yok. Vede GM ler cok ilgili..

SOYLE BANA COK BİLMİS KARDESİM...

Bu Oyun Knightın Hangi Ozzeliklerinden Alıntı yapmıs olabilir. Sizleri Somurmek İcin Elinden Gelen zorlugu cıkaran Firması mı . Yoksa o Goz kamastıran Grafikleri mi alıntı olabilir ??.. Yoksa Duzetilmeyen Binlerce bug mu.. Bilip Bilmeden yorum yapmanızı kınıyorum..
  • güzel ama knight kadar deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: StyKill

Ne Kadar Cocuksu Cewaplar veriyorsunuz anlamıyorum. Sinirimi bozuyor .. Biri Knighttan alıntı falan demis. Knight Esinlenecek neyi var Cabal online in .. Skiller Muhtesem . Gorsellik Cok iyi . Oynanabilirlik Super.. Seri Hareketleri İnsanı Kıstırıyor. Muzik ve Trailer iyi hazırlanmıs..Firma Paragoz bir tavrı yok. Vede GM ler cok ilgili..

SOYLE BANA COK BİLMİS KARDESİM...

Bu Oyun Knightın Hangi Ozzeliklerinden Alıntı yapmıs olabilir. Sizleri Somurmek İcin Elinden Gelen zorlugu cıkaran Firması mı . Yoksa o Goz kamastıran Grafikleri mi alıntı olabilir ??.. Yoksa Duzetilmeyen Binlerce bug mu.. Bilip Bilmeden yorum yapmanızı kınıyorum..

söylediğin şeyler doğru ama bu tür oyunları bilirim.sro ya benziyor pksı zayıf.lvl herşeyden daha öenmli bu tür oyunlarda.ama knightta iyi oynayan kazanıyor(combo vs).bundada sro daki gibi karşılıklı durup skill atmak üzerine kurulu bir pk sı olduğuna eminim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.