Şimdi Ara

sizce knighta kafa tutabilirmi bu oyun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence knightı kimse bırakmnaz (istisnalar kaidei bozmaz) ben de bu oyuna girmem zaten kinght yeter
  • beş para etmez bi oyun spacecowboy die bi oyun önerdiler o da gzl deildi bu da gzl deil bence
  • güzelde bunu her oynamak her bilgisayarın harcı degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LY_kan -- 13 Eylül 2006; 21:14:43 >
  • Knightin kafa tutulcak neyi var ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 13 Eylül 2006; 21:17:47 >
  • aslında biraz benzio ama kalite olarak güsel ama eglence we gerçeklik olarak değeil
  • hyr tabiki grafikler ii ama çocukça
  • Bence bu oyunda fena deil ama okular açılıyo miletin canını sulandırmayın lem
  • bakalım bı ınecekmı daha ındırmedım ındırecem sımdı
  • oyunun grafikleri knighttan çok ii oynanabilirlik hakkında bişey söleyemicem ama güzele benzio itemler çok ii charlar ve zırhlar çok güzel dizayn edilmiş mekanlar güzel efekler ve skill vuruşları çok güzel bide k.oyu elealalım grafikler ii diil idare etcek düzeyde oynanabilirlik mükemmel itemler fena diil ama droplar zor veya şansa dayalı efekler çok ii diil ama idare edebilcek düzeyde mekanlar çok yapay skill vuruşlarında efek denen bi olay yok ama sorun şuki k.o oynayan kolay kolay başka oyuna geçemio

Edit:oyunu indirmeye başladım size daha ii daha detaylı bilgi verebilirim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 14 Eylül 2006; 21:38:43 >
  • Olamaz olsa knight online olur şaçma oyun cikcik oynarknight ı adam oynar
  • knightı tek geçerimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: katil_kurt

Olamaz olsa knight online olur şaçma oyun cikcik oynarknight ı adam oynar

böle saçma yorumlar nerden çıkıo anlamıom knight oynayan adamları görüoz 12 yaşındakilerede mi artık adam denio oyunun yaşı olmaz şunu öğrenemediniz
  • bu oyunu oynamıştım.hiç de güzel deiL. aynı sro ya benzio.grafikLer güzeL ama oynanabiLirLik 0 bence
  • hay allahım
    quote:

Orjinalden alıntı: II.Xesow

bu oyun knighta kafa tutmaz knighta kafa atar ama knighta başladıysan bırakamazsın
  • yerini tutarki ne tutar kafada atar :D ben knıght ı bıraktımbeyler hadi bysss :)
    buna baslımca :DDdddd
  • Grafikler super fakat oyanamadan bi yorum yapılamaz
    Eğer oynanabilirlik yuksekse bu grafiklerle harika olur fakat oynanabilrlik grafikten onemli ve Knight bu yuzden daha cok tercih edlio.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: katil_kurt

Olamaz olsa knight online olur şaçma oyun cikcik oynarknight ı adam oynar

böle saçma yorumlar nerden çıkıo anlamıom knight oynayan adamları görüoz 12 yaşındakilerede mi artık adam denio oyunun yaşı olmaz şunu öğrenemediniz

2 mesajında da katılıyorum. Knightın sevilmesinin nedeni şu.(Bunun gibi birşey. Aynısı değil, çünkü senaryo tahmin edilebiliyor.) Delinin teki hadi ben oynayam demiş. Oynamış. Arkadaşlarını da başlatmış. Kafeye biri gelmiş oyunu görmüş. Ne lem bu demiş. Herkes Knight Online demiş. Adam demiş hadi ben de oynayam. Oynayan oynamış. Grafikleri sevmeyen hırs adına, kendini başkalarına ispatlamak adına başlamış. Çünkü ben bu oyunu ismim duyulsun diye oynuyorum ve bunu başardım. Zevk veriyor mu veriyor. Ama grafik namına birşey yok. Eğer bu oyun bedava olsa ve Knight oynayan herkes bunu oynasa, eminim ki bu oyun knightın yerini kesinlikle tutar. Ama populasyon insanları bağlaz yapıyor. Herkes bunu oynuyor cabal oynamıyor demekki knight güzel diyor.

• kızları güzelmiş
  • Arada öyle bi fark varki KO bu oyunun yanında hiç bir şeydir . KOdan alınan zevki istediğiniz her Online oyundan alırsınız (WoW,Guild War,OGame vs) . KOda bir çok şey 2d . Itemler kısıtlı zaten . Upg. zaten şans işi . Bir de Combo vrmışda büyük ihtiamlle bu şey oyunun açığı . Hile bu oyunda hala gelip KO çok iyi oyun her oyun bundan özenmiş diyosunuz . Online RPGlerin zaten özellikleri hemen hemen aynı LvL kasmak , Quest yapmak(ki KOya yeni yeni geldi) , Clan(Guild) kurmak vs..
    Müşteri hizmeti zaten yok ... yokda yok ama KOnun tek artısı Türkiyede Online oyunları herkese öğreten bi oyun oldu(Ultimadan sonra) tek artısı budur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.