Şimdi Ara

Sizce disiplin cezası alır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bugün başımdan geçen bir olayı anlatacağım.

Öncelikle egosu olan birisi değilim. Bunu söylemiş olayım.
    Bugün okul çıkışında durakta bekliyordum her zamanki gibi yalnızım. Hoşlandığım kız da orda. Sonra durağa 2k lılar geldi. 7 8 kişi felan. Ergence (ben de ergenim yaş 17 ama ergence diyorum) bir iki tanesi bağıra bağıra konuşuyor. Diğerleri gülüyor. Sinirime dokundu ama pek kavga taraftarı birisi değilim. Genelde kavgayı başlayan taraf olmam. Sonra 45 50 yaşlarında bir teyze yüksek sesle konuşmayın falan nazikçe ikaz etti. 2 3 dk normal sesle konuşup, sonra yeniden borazanca bağırmaya gülmeye başladılar. İçlerinden birisi olum bağırıp durma durakta rahatsız oluyorlar dedi. O bağıran hıyar da " yo kim rahatsız oluyoki bak bağırıyorum" dedi. Sinirlendim ağız burun girişecektim. O arada otobüs geldi ama benimki değil. Baya bi kişi bindi bunların arkadaşları da 3 yada 4 kişi kaldılar. Gittim sadece o bağıran sarışın bodur hıyar çocuğun montunun yakalarından tuttum, durağın reklam olan yerine dayadım. Arkadaşlarından birisi omzundan hafifçe çekmeye çalışıyor. Diğerleride gülüyodu heralde olayı şakaya aldılar. Tam ne dediğimi hatırlamıyorum saçmalamışımdır. Sonra bu klasik türk kavgası girişime girdi bir anlık arkadaşlarının yanındaki cesaretle heralde. Sanane abi istediğimiz gibi konuşuruz dedi -Abi kelimesi büyük olduğum için kullandığını düşünmüyorum- . Sonra hafif eliyle itti. Kar yağıyodu yine yakasından tutup savurdum yere yığıldı. Tırstı heralde yüzü kıpkırmızı oldu. Ağlıyacak gibi oldu. Arkadaşları kaldırdılar falan. Sen bittin olum falan dedi daha da üstüne gitmedim. Benden 2 yaş küçük birini ağız burun dövecek değilim.
    Şuan tek merak ettiğim bu hıyar beni okul dışında yaşanan bir olayyüzünden müdüre şikayet edebilir mi? Ederse disiplin gibi durumlar olur mu? Şuana kadar 1 kez oldu daha da uğraşmak istemiyorum.

Troll değildir. Csb vs. diyecekler mesaj bile atmasın.
    Özet isteyenler bizim okuldan bir çocuğu artistlik yaptığı için biraz tartakladım. Müdüre şikayet ederse disiplin yermiyim?

• Didnt read lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİSEY OLMAZ EN FAZLA OKULDAN ATILIRSIN

• Üstünde okul formanız yoksa(belli olmuyorsa da denilebilir) bir şey olmaz.

• Sikayet edebilir. Polisede verebilir.

Beni verdiler örneğin. Müdür zaten bi mok yapmaz ama polise verirse biraz başın ağrır

• Sizin okulda mi veletler bi halt olmazz.

• Çok fazla ciddiye almışsın bi şey olmaz. Olmazda hadi oldu diyelim ben değildim benzetmiş dersin :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ötenazi'ye Nasıl Başvurulur.
    geçen yıl açıldı
    Lisede kınama alır mıyım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En fazla abilerini çağırır dayak yersin. Okul olarak sıkıntı olmaz, polis meselesi de çok zor. Gitmez ama giderse kamera varsa kötü yoksa darp raporu alacak değil

• Okul dışında yaptıklarından sen sorumlusun, müdür bi mok yapamaz. Okul içinde gelişip okul dışında patlak veren bi olay olsaydı karışabilirdi ancak okul dışında gelişip okul dışında patlak vermiş karışmaz..

Polise verirse (ki hiç sanmıyorum bunun için uğraşmaz kimse) başın ağrır ama öyle çok sorun olacağını sanmıyorum.

İçin rahat olsun hocam aynı okuldasınız sanırım, arkadaşlarını toplayıp seni sıkıştırmaya çalışırlarsa karşılık vermeden müdüre gidin derim.

• Ah ah anlamıyorum ben bu 2000lileri bu yaşta sigara içiyorlar saçmasapan hareketleri var. Saygı yok........

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Polise gideceklerini düşünmüyorum ben pek büyütmedim de çocuk gururuna yedirdiyse şikayet eder diye tırstım. Disiplin falan hoşlanmıyorum.
    --
    Abileri falan çağıracağını sanmıyorum arkadaşlarından bi cacık olmaz da. Meslek lisesi falan değil anadolu lisesi nasıl desem biraz çocuk tipler. Sigara falan görmedim.
  • Kamera varsa mudur kilsa disiplin değilde çok çok az ihtimalle uyari alirsin. Birşey olmaz merak etme,eline sağlık

• Teşekkür ederim rahatladım en azından. Durakta kamera olacağını sanmıyorum olsa bile çok fena tipi vardı atkı bere yüzüm belli olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.