Şimdi Ara

En iyi torrent siteleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internette araştırma yapıyorum çoğu kişi 1337 to demiş ancak orada torrent yayınlayn ıgggames hakkında redditte sürekli olarak bitcoinminer yaptığı söyleniyor yani herkes oradan sakın indirmeyin diyor ve millet araştırma yapmadan sürekli olarak bu sitenin reklamını yapıyor fitgirl-repacks var ancak orada da aradığım her şeyi bulamıyorum hatta coğunu bulamıyorum aklında güvenilir bir torrent sitesi olan var mı zamunda.net var orası ne kadar güvenilir bilemiyorum




  • 1337x.to

    zamunda.net

    fitgirl

    cs.rin.ru


    igg den uzak durun 100 paket temiz çıkabilir ama 101. malware ile gelir.


    gog-games.to


    bu da var ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum.



    Zamunda yılların sitesidir, falsolu bir hareketi şu zamana kadar görülmedi. Zararlı yazılım barındıran paketi sitede tutmazlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 26 Ekim 2023; 1:36:36 >
  • Piratebays
    Rarbg

    Konuda yok yazayım

    Torrent devri de bitti oyunlar eskisi gibi sağlam kırılamıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RARBG vardı gitti iki gözümün çiçeği

  • Dostum torrent yayınlayan siteye değil yayınlanan torrente odaklanırsan daha iyi olur. Ben yazdığın tüm siteleri kullanıyorum torrent için, hangisinde benim ihtiyacıma uyan varsa onu alırım. Tertemiz torrent, güvenilir torrent sitesi diye birşey olmaz çünkü bu siteler zaten var olan torrentleri indirmek için varlar. Bunun dışında korsan içerikler oyun veya yazılım olsun genelde ücretsiz download yaparsınız ama farkında olmadan ücretsiz de upload yaparsınız birilerine. Bu konuyu fazla uzatmicam ama oynadığınız oyunlar yüz milyonlarca liralık bütçelerle hazırlanıyor, ben yıllardır bu konularla alakalı ve aynı zamanda alanında uzman bir ekibe sahip olarak şunu söylemek isterim, bu oyunları kırmak kolay değil ve kıran ekip neden satın alıp oynamak yerine kırıp paylaşıyor? Oyunu kıracak kadar yeteneği var ama alacak kadar parası yok ondan mı? Yoksa bu crackerlar sosyalizm komünizm sevdasıyla yanıp tutuşuyor ondan mı uğraşıyor hayrına? Artik nedenini herkes kendi sorgular, güvenilirse de ben bilmem ama benim mantığıma aykırı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.