Şimdi Ara

Sizce Adnan Oktar ve Nihat Hatipoğlu diğer cemaatlere göre daha hoşgörülü değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikisi sevgiyle, dini korkutmadan anlatanlar, tamam oktar biraz abartıyor ama söylediği şeylerin çoğu doğru, nihat hatipoğluda öyle,

diğer cemaatler, cübbeli ahmet, fetullah, erdoğan bile olsa çok acımasız insanları cehennemle cezayla korkutan tipler, o yüzden o ikisini izlemeyi tercih ediyorum.

Müslümanların bu halde olmasının en büyük sebebi inandıkları şeyi bilmedikleri için sürekli birilerini takip etme ihtiyacı içine girmeleri.İnancı olmayan biri olarak söylüyorum bunu.
  • hocam dün kadir gecesiydi kuran okuyayım dedim ve bir şey oldu dün 30 rekat namaz kıldım ve bugünde bayağı bir kıldım, şimdi akşam namazını bekliyorum, bayağı bir kaç günlük kazayı da kıldım bugün, içim çok rahatladı, mutluyum artık, ama anlamıyorum nedir bu cehenneme gönderme merakı, bu kadar sevgi varken, allah bile diyor kitapta açık açık affediciyim, hemen hemen her şeyi affederim diye ama insanlar cezasını çekeceksin cehenneme gideceksin en ufak hatada, allah ıslah etsin, nedir bu agresiflik, diğer dünyaya inanan, namaz kılıp oruc tutan insan bence bu kadar agresif olamaz. Sadece gunahına girmeyeyim bazı imamlar ve din hocaları hoşgörülü oluyor.
  • bunlar biraz daha halka bakan yüzü,yayindan buyuk gelir elde eden insanlar . O yuzden hepiniz yanacaksinizz modunda olmamalari dogal. Hatipoglunun mizaci boyle birazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oha Oktar'ın ismi tam yazınca sansür yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 2 Temmuz 2016; 19:25:25 >
    404 NOT FOUND
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Bakın buna ibret alın , bunun gibi olmayın.

Orijinalden alıntı: A.F.Y.D

hocam dün kadir gecesiydi kuran okuyayım dedim ve bir şey oldu dün 30 rekat namaz kıldım ve bugünde bayağı bir kıldım, şimdi akşam namazını bekliyorum, bayağı bir kaç günlük kazayı da kıldım bugün, içim çok rahatladı, mutluyum artık, ama anlamıyorum nedir bu cehenneme gönderme merakı, bu kadar sevgi varken, allah bile diyor kitapta açık açık affediciyim, hemen hemen her şeyi affederim diye ama insanlar cezasını çekeceksin cehenneme gideceksin en ufak hatada, allah ıslah etsin, nedir bu agresiflik, diğer dünyaya inanan, namaz kılıp oruc tutan insan bence bu kadar agresif olamaz. Sadece gunahına girmeyeyim bazı imamlar ve din hocaları hoşgörülü oluyor.

Adam sana dinini kendi kitabından öğren TV hocalarından veya tarikatlardan değil demiş sen 30 rekat namaz kıldım demişsin ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

hocam dün kadir gecesiydi kuran okuyayım dedim ve bir şey oldu dün 30 rekat namaz kıldım ve bugünde bayağı bir kıldım, şimdi akşam namazını bekliyorum, bayağı bir kaç günlük kazayı da kıldım bugün, içim çok rahatladı, mutluyum artık, ama anlamıyorum nedir bu cehenneme gönderme merakı, bu kadar sevgi varken, allah bile diyor kitapta açık açık affediciyim, hemen hemen her şeyi affederim diye ama insanlar cezasını çekeceksin cehenneme gideceksin en ufak hatada, allah ıslah etsin, nedir bu agresiflik, diğer dünyaya inanan, namaz kılıp oruc tutan insan bence bu kadar agresif olamaz. Sadece gunahına girmeyeyim bazı imamlar ve din hocaları hoşgörülü oluyor.

Adam sana dinini kendi kitabından öğren TV hocalarından veya tarikatlardan değil demiş sen 30 rekat namaz kıldım demişsin ne alaka?

Neyse ayıp olmasın bari Allah kabul etsin kardeşim

• Adnan Bey saygıdeğer bir kişiliktir.
    Arkadaşım agresif olan yok kendi kendine triplere girme allah kabul etsin namazlarını allah bağışlayıcı duayı sever tövbeyi sever işlediğimiz işliyebileceğimiz günahlarında bedelini bize söyler sakin ol mutlu ol huzurlu ol

• Kendi dinini önce kendin öğrenmeye bak bunlar 2. kaynak olsun, ayrıca bunlar TV'ye çıkan insanlar sen yanacaksın sende yanacaksın deseler reytingleri düşer en basitinden...İlk önce kendin öğrenmeye bak

Herkese şükür et diyor ya. Kendisi 1.300 TL alsa ayda bu kadar hoşgörülü olabilecekmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Temmuz 2016; 21:40:43 >

hocam cübbeli de kaldırıyor ama adam sıkıntı

Oda primini öyle yapıyor. Yolunu bulmuş hepsi. Sorsan en müslüman ama Rusya'dan kadın ithal etmeyi biliyor.

herkesin sevgisi ve hoşgörü anlayış biçimi benzer olsada farklılıklar olabilir

herkes kendi için çalışmalı ve kendi okumalı ve kendini yetiştirmeli

• sen ****amı hayransın kedilerine mi?nedir bu yav ad..n o.tar yazamıyoruz forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 3 Temmuz 2016; 0:28:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.