Şimdi Ara

Sınıfta Hangi Sırada Oturuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes sınıfında hangi sırada oturduğunu nedeniyle birlikte söylesin. Ben, en arkadan 2. sırada oturuyorum. Çünkü hem bütün sınıfla irtibat hâlindeyim, hem de hocalar yerinden beni göremiyor. Bu arada özel nedeni olanlar da açıklarsa seviniriz.

• Ben petek yanı köşe sondan 2. kopya elverişli bir sırada oturyorum
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Duvar kenarı en arka.
  • En arka sağ duvar tarafı

En rahat kopya & rahat uyumak o sırada

>> - Anesthesia` - <<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta grup - en arka sıra
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Sol en arkanın bir önü cam kenarıydım ki hoca beni şu şekilde en öne yerleştirdi.

öğretmen masası tahta kapı
    x x x ben x

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

En arka sağ duvar tarafı

En rahat kopya & rahat uyumak o sırada

Pencere kenarıda iyidir.Bizim sınıf göztepe stadıda bakıyor.Hemen yanında yani 50 metre yürü karşında kocaman stad. Pencere kenarında oturan sınıf arkadaşlarım maç izliyor derste.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Maşallah Herkes En Arka Kopyaya En Elverişli Bölge.

BursaSpor Fan
  • Duvar kenarı en önün bir arkası

Sınıf ögretmeni kopya çekerken yakalayınca böyle oluyor
    Edep erkan yol bizdedir
  • En sag onden ve arkadan 3. sira. Tam duvar arkasi oldugundan kopya ve uyku icin cok elverisli.
  • Merhaba ben mesut çevik.

Bugünkü videomuzda en sol grubun önden 2. sırada oturan öğrencimizi ve sırasını inceleyeceğiz.

(dıp tıs dıp tıs)

2 kişilik sıramızda 2 adet kalem koyma boşluğu ve 2 adet sandalye bulunuyor.Sandalyeler rahatlık bkaımından 5 üzerinden 4 puan alıyor. Sıranın altının boşluğu yeterli.Eşyalar rahatça konulabiliyor.

Hemen yanında bulunan petek sayesinde ısınma hem iyi hem kötü bir problem.Ama yan taraflarındaki 2 adet fan işe yarıyor.Sıvı soğutmayla desteklenirse gayet iyi bir sistem.

Kopya ve diğer alış- verişler için tek yönlü bir pozisyonda olan sıramız kopya yönünden düşük kalıyor.

Bir diğer özelliğimiz öğretmene görünmede ise sorunlar var.Öğretmen tam karşınızda ve faaliyetler gerçekten kısıtlanıyor.Öğretmenin kablolarını çıkararak devre dışı bırakmak iyi bir çözüm.ısınmayıda azaltıyor.

(Dıp tıs dıp tıs)

Genel olarak bakarsak Rahatlık bakımından 4
    Isınma bakımından 3
    Kopya yönü bakımından 2
    öğretmen bakımından 3
    Puan alıyor.Ürünümüzün performansı iyi olmasına rağmen diğer özellikler bakımından yetersiz.Yinede iyi bir çözüm.Bir başka videomuzda görüşmek üzere iyi günler...

(saçmalıyorum ve sıkıldım)

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Merhaba ben mesut çevik.

Bugünkü videomuzda en sol grubun önden 2. sırada oturan öğrencimizi ve sırasını inceleyeceğiz.

(dıp tıs dıp tıs)

2 kişilik sıramızda 2 adet kalem koyma boşluğu ve 2 adet sandalye bulunuyor.Sandalyeler rahatlık bkaımından 5 üzerinden 4 puan alıyor. Sıranın altının boşluğu yeterli.Eşyalar rahatça konulabiliyor.

Hemen yanında bulunan petek sayesinde ısınma hem iyi hem kötü bir problem.Ama yan taraflarındaki 2 adet fan işe yarıyor.Sıvı soğutmayla desteklenirse gayet iyi bir sistem.

Kopya ve diğer alış- verişler için tek yönlü bir pozisyonda olan sıramız kopya yönünden düşük kalıyor.

Bir diğer özelliğimiz öğretmene görünmede ise sorunlar var.Öğretmen tam karşınızda ve faaliyetler gerçekten kısıtlanıyor.Öğretmenin kablolarını çıkararak devre dışı bırakmak iyi bir çözüm.ısınmayıda azaltıyor.

(Dıp tıs dıp tıs)

Genel olarak bakarsak Rahatlık bakımından 4
    Isınma bakımından 3
    Kopya yönü bakımından 2
    öğretmen bakımından 3
    Puan alıyor.Ürünümüzün performansı iyi olmasına rağmen diğer özellikler bakımından yetersiz.Yinede iyi bir çözüm.Bir başka videomuzda görüşmek üzere iyi günler...

(saçmalıyorum ve sıkıldım)

Güzel olmuş ama

• Duvar kenarında sondan 2. sıra başka bir deyişle baştan 2. sıra
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.