Şimdi Ara

Sınıf arkadaşıyla aynı odada kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın arkadaşla eve çıkma konusundan oldukça farklı oldugunu düşünüyorum. Başlıkta gördüğünüz üzere, aynı yurt odasını paylaşma durumu için düşünceleriniz nedir?

Biraz daha detay vereyim oda arkadasimla iyi anlaşıyorum. Kendisi aynı zamanda sınıf arkadaşım. Yakın da sayılırız ama aramızda cıvık bi ilişki yok. Sorumluluk sahibi, hesabını kitabını yapan çalışma gezme konusunda uyumlu oldugum biri. Şu deprem süresince 2-3 ay beraber kaldık ve bi problem yaşanmadı. Ama sürekli muhatap olmak, konuşmak, soru sormak, her günümüzden haberdar olma gibi durumlar kafamı kurcalıyor. İster istemez sürekli beraber oluyorsun. İnsan bazen yalnız kalmak isteyebiliyor.

3 ay kalmak sorun olmadi ama önümüzdeki zaman diliminde uzun bi süre beraber olmak problem yaratir mi bunu düşünüyorum.

Bi önceki oda arkadaşımla merhaba merhaba. Günün nasıl geçti gibi klasik sorular sonra herkes kendi alemineydi. Onla da birkaç ay kaldım. Ufak tefek şeyler harici bir problem yaşamadım. Bunun da avantajı dezavantajı var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Edit: yks-üni tayfayı daha çok ilgilendirdiğini düşündüğüm ve burdaki arkadaşların fikirlerini merak ettiğim için konuyu bu başlığa açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasyonel glikoz -- 7 Temmuz 2023; 17:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı süreçten geçmiş biri olarak sınıf arkadaşımın, oda arkadaşlığı teklifini kabul etmedim. Zaten okulda görüyorsun bi de odada görünce tüm hayatın onla geçmiş oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıl boyunca sınıf arkadaşım aynı zamanda oda arkadaşımdı,cıvık cıvık bir ilişkimiz olmadı hiç buna hususi dikkat etmek lazım biz ikimiz de bu sınırı koruyorduk onun haricinde gayet iyiydi özellikle kafanın uyustugu biriyse genel olarak hiç sıkıntı yaşamazsın, benim sıkıntı yaşadığım tek konu sınav zamanı ikimiz de aşırı stresli olduğumuzdan kahve-sigara muhabbeti baya sarıyordu 3 saatlik uykuyla sınava girmisligimiz çoktur bir tek bundan pişmanım muhabbete dalmayıp uykumu daha iyi alsaydım sınavlardan daha iyi bir sonuç alabilirdim belki.

• Hocam yalnız kalmak istediğinde arkadaşına söylersin dinlenmek istiyorum vs. sonra konuşalım dersin çözülür bence iş. Onun dışında sürekli birlikte olacağınız için başka yerde bir şey yapmak istediğinde başka insan arayacaksın çünkü aynı kişilerle takılmak sıkıyor bir süre sonra. Yurtta kafanın uyuştuğu biri olması iyi bence çünkü birbirinize destek oluyorsunuz, sıkıntı oldu mu yakın arkadaşın olduğu için anlatabiliyorsun çoğu şeyi, muhabbet ediyorsunuz daha da iyi ilişkiniz oluyor (belki terse dönebilir  ).

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.