Şimdi Ara

Araba kullanmak için boş arazi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum.Boş arazi lazım araba kullanmak için.Birkaç kişi küçük bakkalköyde boş arazi var dedi fakat yerini bilmiyorum.Bilen birileri yardımcı olursa makbule geçer.

Boş Arazilerde Güvenli ve Keyifli Araba Sürme Deneyimi

Eğer otomobil tutkunuysanız ve sürüş becerilerinizi geliştirmek veya sadece keyif almak istiyorsanız, boş araziler sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. Bu alanlar, kontrollü bir ortamda güvenli bir şekilde pratik yapmanıza ve sürüş becerilerinizi test etmenize olanak tanır.

Türkiye'de Boş Arazi Seçenekleri

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde araç sürmek için uygun boş araziler mevcuttur. İşte bunlardan bazıları:

• Gaziantep: Gaziantep Otopark Alanı ve Karşıyaka Pisti
    • Adana: Adana Off-Road Parkuru ve Ceyhan Off-Road Parkuru
    • Bursa: Bursa Off-Road Parkuru ve Mudanya Sahil Yolu
    • Eskişehir: Eskişehir Otopark Alanı ve Porsuk Bulvarı
    • Mersin: Mersin Off-Road Parkuru ve Kızkalesi Sahil Yolu

Güvenli Sürüş İpuçları

Boş arazilerde araç sürerken güvenliğiniz her zaman öncelik olmalıdır. İşte aklınızda bulundurmanız gereken bazı ipuçları:

• Her zaman emniyet kemerinizi takın.
    • Aracınızı sürüş koşullarına göre kontrol edin.
    • Riskli hareketlerden kaçının.
    • Yorgun veya alkollü iken sürmeyin.
    • Yanınızda bir refakatçi bulundurmayı düşünün.

Sürüş Becerilerinizi Geliştirin

Boş araziler, sürüş becerilerinizi geliştirmek için mükemmel yerlerdir. Bu alanlarda, aşağıdakiler gibi çeşitli teknikleri pratik edebilirsiniz:

• Acil frenleme
    • Direksiyon hakimiyeti
    • Yokuş tırmanma ve iniş
    • Arazi sürüşü

Boş Arazilerde Sürüşün Keyfini Çıkarın

Güvenlik önlemlerini aldıktan sonra, boş arazilerde sürüşün tadını çıkarabilirsiniz. Bu alanlar, stres atmak, doğanın tadını çıkarmak ve sürüş tutkunuzu tatmin etmek için ideal yerlerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı
  • Çevrenizde büyük market alışveriş merkezi vs varsa onların açık otoparklarını kullanabilirsin... Hem zemin güzeldir... hem de içerisinde yollar yönler vs vardır... Sabah erken ve akşam geç saatlerde boş olur buralar...

Bizim burda carrefour vardı orda komşu kızlarına direksiyon dersi veriyodum arasıra... hatta bir gün babamın arkadaşı babamdan rica etmiş bizim kız ehliyet alacak sizin arabayla talim yapsın sizin uşak da yanında olsun diye babam da bana söyledi... Bi yandan da kıza bi bak bakalım belki alırız sana beğenirsen dedi...

Kızı götürdüm park yerine verdim arabayı arkada onun kardeşiyle benim kardeşim var tuttu bu sığır arabayı kaldırıma çıkardı... Az daha gebertecektim de ses etmedim.. zaten beğenmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

Çevrenizde büyük market alışveriş merkezi vs varsa onların açık otoparklarını kullanabilirsin... Hem zemin güzeldir... hem de içerisinde yollar yönler vs vardır... Sabah erken ve akşam geç saatlerde boş olur buralar...

Bizim burda carrefour vardı orda komşu kızlarına direksiyon dersi veriyodum arasıra... hatta bir gün babamın arkadaşı babamdan rica etmiş bizim kız ehliyet alacak sizin arabayla talim yapsın sizin uşak da yanında olsun diye babam da bana söyledi... Bi yandan da kıza bi bak bakalım belki alırız sana beğenirsen dedi...

Kızı götürdüm park yerine verdim arabayı arkada onun kardeşiyle benim kardeşim var tuttu bu sığır arabayı kaldırıma çıkardı... Az daha gebertecektim de ses etmedim.. zaten beğenmemiştim

sen kıza araba verdim dedin dimi doğru duydum ben ?

• quote:

Orijinalden alıntı: is_mailbyte

quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

Çevrenizde büyük market alışveriş merkezi vs varsa onların açık otoparklarını kullanabilirsin... Hem zemin güzeldir... hem de içerisinde yollar yönler vs vardır... Sabah erken ve akşam geç saatlerde boş olur buralar...

He ya.. Yaptık bi cahillik işte

• sanayi bölgesine git

Boş arazi istanbulda yazının alt kısmında rahatça arabanı kullanabilirsin

Orijinalden alıntı: is_mailbyte

Bu arada sen daha tezkere almadın mı poşet kardeş? terhis tarihini yazmamışsın da...

Ben de 331 yapmıştım özledim askerliğimi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalaBalık_ -- 18 Şubat 2012; 16:20:25 >
  • Küçük bakkalköyde var evet. İçerenköy karfur var, onun bulunduğu hatta meyve hali var. petrol ofisin benzin istasyonunu bulun kayışdağına doğru ilerleyin, 500 metre sonra sağda büsbüyük bir boş bir alan var. Orası kurban bayramında kurbanlık alanı olarak kullanılıyor baya geniş bir arazi. Tozlu topraklı bir alan ama orda denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 18 Şubat 2012; 19:13:22 >
  • İzmirde olsa var bizim burda gel derdim kardeşim orda arabanın annesinin hakkını vermişti
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.