Binbaşı
23 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 210 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,geçtiğimiz senelerde kötü bilgisayarlar nedeniyle yeni oyunları hiç oynayamadım şimdi yeni bi pc alıp biraz keyfime bakmak istiyorum.Biliyorum yüksek bir bütçe değil ama işimi görür belki.
Genellikle oyun için kullanacağım ve günlük kullanım da var tabi ki.Öyle ekstrem grafiklerle oynamama gerek yok,orta seviyede yeni oyunları çalıştırsa güzel fpslerle benim için yeterlidir.Bütçe ortalama 1500 TL.Çok çok az yukarı çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba
Ben de dandik bi org var onda biraz caliyordum ancak 6 tusu ayni anda algilamiyo haliyle yetersizdi

Benim istedigim sey kisa olmayacak sanirim 61 tuslu olmasi gerek,
Fiyat konusunda 200 limit. Biliyorum az ama simdikik boyle cok hosuma giden bisey olursa 250 ye cikabilir. 2. El al derseniz inceleyebilirim.

Jwin marka gormustum 100 tlye fiyatina gore gayet iyi gelmisti sizler ne onerirsiniz simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaşlar konunun yerini en uygun burayı gördüm

Almanya ağır bir ı.dunya savaşından sonra nasıl kısa sürede bu kadar güçlendi ve 2. Dünya savaşında kaç devlete kafa tutabildi ?
Merhaba geveyli bir iphone 4 5.0.1 JB'li cihazm var

Bunu ios 6.1.2 ye güncelleyip JB yapmak istiyorum hangi yolu izlemeliyim ?
Merhaba yine bi sorumla kafa şişiricem ama neyse :

bende 5.0.1jb var benim isteğim 6.1 e update edip sonra da jb yapmak, ama telefondaki bilgi ve uygulamalar gitmesin istiyorum.Gidersede nasıl bişey yapmam lazım restore falan etmem gerekisre işlem sırasını söyler misiniz ?
Merhaba windows 7 kullaniyorum laptopta
Dun aksam kapattim sabah actigimda cok kotu bir durumla karsilastim.

Windows clasice donmustu tema. ve degistirilmiyor. Kisisellestirilmede w7 temasi siyahbeyaz olmus secilemiyor.

Ses cikmiyordu sorun gidericisiyle denedim biseyler olmadi.

İnternete baglanmiyor. Wifi anten simgesi sag alt koseden gtmis yok.
Agdan baktim bombos olmus. Aglar yok bisey yok sorun gider diyorum yapamiyor. Arama yapmiyor baglanmiyor.

Cok ilginc bir sorun ne yapacagim bilemedim.
Sadece kapattim actim boyle oldu.
Merhaba,
Kisa sureligine interneti aciyorum google da 1-2 arama, facebookta bikac sayfaya bakiyorum.
Veya whatsappda 2-3 dakika mesasiyorum yaklasim3-4 mb gidiyor.

Arkadaslarim 1 gun whatsappta duruyor anca 2 mb gidiyor.

İnternet gerektiren 3-4 uygulama notificationda acik. Onun disinda bisey yok.
Ama kisa surede bile cok internet kullaniyor.

Neden olabilir bu
Eminim her lisede olan bir problem bu.Tuvaletler sabahtan akşama kadar dolu ve 30 kişi içeride sigara içiyor.Hocalar geliyor gidiyor ertesi saniye tekrar dolu.zaten sigaradan nefret ediyorum.Kimse olmasa bile üstüm leş gibi kokuyor.saatlerce tuvalete girmek için bekliyoruz.Sigara içmeyi bişey sanan akılsızlar yüzünden hep böyle.bir sürü önlem alınacak zırvalıkları sürekli söyleniyor ama gelişme yok.
Sizce ne yapmak lazım ? Dilekçe vermeyi düşündüm ama 1 milim yol alınacağını sanmam.
Merhaba,bilgisayarima durup dururke. Biseyler oldu e neredeyse hesap makinesi acilmiyor birseye bastigimda 5 dkka sonra aciliyor.
Bilgisayara format aticam,ama itunes u mu TAMAMEN oldugu gibi uygulama muzik resim video ve diger herseyi tamamen yedeklemek istiyorum.
Normalde olsa yapabilirdim ama suan ne itunes nede yedekleme yazilimlari aciliyor.
Harddisk uzerinden hangi dosyalari almam gerekiyor e nasil acmaliyim ?

Belgelerimden muzigim i kopyaladim ve baska bir bilgisayardan actim ancak hem sarkilar orjinal halleriyle hemde benim isimlerini duzenleyip siralarigim halleriyle cikiyor. Yani 2 kati sarki var. ayiyetten bazi sarkilar kendi kendine 2 kere eklenmis falan oldukca karisik.uzarmiyim.

Nasil yaparsam harddiskten alacagim dosyalari attigim gibi tamamen eski arsivim durabilir ?
Merhaba,ilkokuldan beri ingilizceyi çok severim ve seviyem sınıfımdakilerin üstünde olur genelde.Sınavlarda v.s boşluklar kafamda kendi kendine dolar cümle yapıları kolayca oluşur .Kısaca kolay geçer ingilizce dersim.

Ama geçen sene bir süre hocamız değişti ve fazla çalışmadım.Gerçi normaldede çalışmam ama sınavlarımda küçük bir düşüş yaşandı.Ayrıca benim danışmak istediğim bu sene.Kendimi hazır hissetmiyorum ve okuldan önce şöyle 3-4 gün çok sıkı çalışarak eski formumu yakalamak istiyorum.Gramerler kalıplar v.s sizden bir çalışma programı istiyorum.Lise 3' e gidiyorum.Kelime bilgim iyidir,tenseleri tekrar gözden geçirmek kuralları v.s tekrardan üstünden geçmek istiyorum.Bildiklerim var tabi ama gözden kaçırmıyım hangi gramerler ve kalıplar bu sene daha çok kullanılır hepsini söyleyebilirseniz çok iyi olur.
Ayrıca okulda ve hayatım boyunca kullanabileceğim köklü bir gramer,kalıp tarzı bir kitap önerebilirseniz çok iyi olur.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bisiklet.
Forum İmzası:
"Şans, Fransa Bisiklet Turu gibidir.Uzun süre beklersin,sonra hemen geçer."
Hakkımda:
------------------------------------------------------------------------------
Şans, Fransa Bisiklet Turu gibidir.Uzun süre beklersin, sonra hemen geçer.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Bilgisayar
test
Mobil cihaz
iPhone
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.059
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 269.441 (Bu ay: 585)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.