Şimdi Ara

Sinema'da işe başladım soruları alayım ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
9
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arıplex,Avşar,Cinemaximum,Metropol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Tüm gün makinenin başında durup bedava film mi izliyorsun?

Hayır ben yer gösterici olarak salonun kapısının önünde bekliyorum. Filmleri izleyemiyorum. Film başladığında kapıları kapatıyoruz ve kapının önünde bekliyoruz.

Yer gösterirken yiyorsun spoiler in allahini tabi

Bahşişi diyorsan eğer bahşiş sistemi yok bizde. Yerde çok para buluyorum tabi

Spoiler i bahşiş sandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.

Ciddi ciddi sabah gelip kimse yokken otel gibi arkada cinsel ilişkiye girip çıkıyorlar mı ?

Malesef evet. Tek - tük oluyor bu. Mısır kutusuna hasılatı bırakanı biliyorum. Ben işe başlayalı 13- 14 gün oldu bakalım daha neler görücem
    Utanma kalmamış genclik de 15 - 16 yaşlarında bir sürü kız işe geliyor resmen. Yeni nesil fena gibi. Film açıkken içeriye de giremiyoruz adamda her haltı yiyor karanlıkta.

Bu nasil is arkadas anasi babasi yok mu yahu bunlarin? 15-16 yasindaki kizlara bak sen..

• Arkamdaki bayan kanli pedini sinemada degistirti

• hocam kolay gelsin bende adanadanım bu arada hangi sinema
  • kolay gelsin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste_1927

Arkamdaki bayan kanli pedini sinemada degistirti

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Ben de hemen alip yaladim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Ben de hemen alip yaladim

eski kullanici adi mesaj uyumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Pislik işleri yapanları, uyarın yaw
    Yazık nesil ne halde yetişiyor!!

Duyduğum kadarı ile; bilet ücretin yarısı sinemaya, yarısı Oynatılan filme gidiyormuş.Doğru mu?

Misal, filme az kişi geldi gösterilip, Daha fazla kar eden sinemalar biliyor mısın ?

Hocam salon sinema filmini kiraliyor. Mesela 40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar, 50 bin gişe elde ettiler masraflari felanda cikarinca 5-6 bin net kaliyor.

50.000 gişe , 10 lira ortalamadan 500.000 lira yapıyor , film 40.000 lira , 460.000 lira kalıyor , başka ne masrafı var peki 5.000 net bırakacak?

Filmi 40 bin tl ye kiralanıyor, filmden ''toplam'' 50 bin tl gişe elde ediliyor. tl yazma gereği duymadım nedeni ise ''40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar'' diye yazmamdan anlaşılacağını düşünmemdir.

Edit: ışıklar, bakımlar o bu şu vs. her şey masraf. cafeden de 2-3 bin civarı kar elde etseler eder bize 7-8 bin tl.

Anladım hocam Eyvallah cevap için.

• Bir karikatürde görmüştüm, filmler gösterim sayısına göre Amierka'dan özel kodlu geliyormuş, 1 kere bile fazla gösteremiyormuşsun. Salonun kafasına göre gösterim yapmasını ve çoğaltmasını önlemek için. Bu konuda bilgin var mı? Karikatür olduğu için hemen doğrudur diyemedim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Pislik işleri yapanları, uyarın yaw
    Yazık nesil ne halde yetişiyor!!

Duyduğum kadarı ile; bilet ücretin yarısı sinemaya, yarısı Oynatılan filme gidiyormuş.Doğru mu?

Misal, filme az kişi geldi gösterilip, Daha fazla kar eden sinemalar biliyor mısın ?

Hocam salon sinema filmini kiraliyor. Mesela 40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar, 50 bin gişe elde ettiler masraflari felanda cikarinca 5-6 bin net kaliyor.

50.000 gişe , 10 lira ortalamadan 500.000 lira yapıyor , film 40.000 lira , 460.000 lira kalıyor , başka ne masrafı var peki 5.000 net bırakacak?

Filmi 40 bin tl ye kiralanıyor, filmden ''toplam'' 50 bin tl gişe elde ediliyor. tl yazma gereği duymadım nedeni ise ''40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar'' diye yazmamdan anlaşılacağını düşünmemdir.

Edit: ışıklar, bakımlar o bu şu vs. her şey masraf. cafeden de 2-3 bin civarı kar elde etseler eder bize 7-8 bin tl.

Anladım hocam Eyvallah cevap için.

Ben teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thug Life Baby

Çalışma saatleri ve maaş nasıl ?

Çalışma saatleri çok kötü. Sabah 9 akşam da 10 malesef. Maaş da 800 lira.

800 liraya 11 saat çalışılmaz.Başka iş bulmaya çalış derim.

Bazi hatalar var lutfen duzeltin

• Upp devam mı işe

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos2222

Upp devam mı işe

hayır sınava hazırlandığım için işi bıraktım.
  • quote:

quote:

Upp devam mı işe

hacı sinemalarda yazı var güvenliğiniz için sinema salonlarımız 7/24 güvenlik kamerası ile izlenmektedir diye. ama sen salonda kamera yok diyorsun bu nasıl iş? ayrıca madem içeri giremiyorsun yiyişenleri nasıl görüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

quote:

Upp devam mı işe

hacı sinemalarda yazı var güvenliğiniz için sinema salonlarımız 7/24 güvenlik kamerası ile izlenmektedir diye. ama sen salonda kamera yok diyorsun bu nasıl iş? ayrıca madem içeri giremiyorsun yiyişenleri nasıl görüyorsun?

yiyişenler kendini belli ediyor zaten. adam koltuğun altına peçete atmış felan. hemde bir sürü ıslak ıslak. anladın sen. salonlarda kamera olmaz. zaten salonlar karanlık.

başka sinemalarda tabi kamera varsa bilemem. bizimkinde yoktu.

• quote:

quote:

quote:

Upp devam mı işe

Bazı sinemalar da kamera yok evet ama çoğunda var artık. Olmayanlar eski sinemalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

quote:

quote:

Upp devam mı işe

Bazı sinemalar da kamera yok evet ama çoğunda var artık. Olmayanlar eski sinemalar.

ozaman o kameralar askeri usul gece görüş kameralarından mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

quote:

quote:

Upp devam mı işe

ozaman o kameralar askeri usul gece görüş kameralarından mı?

Kamera ile izlenmektedir tabelası bulunmayan yerlerde kamera varmıdır? Herhangi bir uyarı olmadan gizlice kamera ile kayıt altına alınan salonda bulunup, daha sonra dava açabilirmiyiz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.