Şimdi Ara

Sinema'da işe başladım soruları alayım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
9
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

7-8 yıl kendi sinema salonlarında çalışan arkadaştan her şeyi öğrenmiştim. Benim ilgimi çeken konuydu.

Doğrudur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

arıplex reşatbeye gidiyorum sürekli keşke orda olsaydın afiş felan ayarlayabilirsen çok süper olur.

13 saat çalışıyorsun da yorucu mu peki iş. yani sadece kapıda mı bekliyorsun hiç oturmuyor musun

İş yorucu biraz ama çok saat ordasın günde 13 saat ordayım insanın moralini orda saatlerce olmak bozuyor. Film seanslarından sonra oturuyorum genelde. Kapının orda duruyorum. Afişi sorucam yarın eğer bana verirlerse afişi sana veririm zaten.

bende başvursam alırlar mı acaba üniversite başlayana kadar çalışabilirim * internetten mi başvuru yaptın

• quote:

quote:

7-8 yıl kendi sinema salonlarında çalışan arkadaştan her şeyi öğrenmiştim. Benim ilgimi çeken konuydu.

Doğrudur hocam.

Hocam ben zevkli iştir diyordum da adam gelen filmleri açıp zevkle izlediğim çok azdır diyordu. birde montaj sıkıntılıymış, yırtık, çizik felan gelen filmler oluyormuş. Aslında dışarıdan bakılınca zevkli meslek.

• quote:

quote:

quote:

arıplex reşatbeye gidiyorum sürekli keşke orda olsaydın afiş felan ayarlayabilirsen çok süper olur.

13 saat çalışıyorsun da yorucu mu peki iş. yani sadece kapıda mı bekliyorsun hiç oturmuyor musun

İş yorucu biraz ama çok saat ordasın günde 13 saat ordayım insanın moralini orda saatlerce olmak bozuyor. Film seanslarından sonra oturuyorum genelde. Kapının orda duruyorum. Afişi sorucam yarın eğer bana verirlerse afişi sana veririm zaten.

bende başvursam alırlar mı acaba üniversite başlayana kadar çalışabilirim * internetten mi başvuru yaptın

Şu an işçi alımı yok ben cv ile başvurdum. Şartları berbat parası az saati çok.Yinede adanadaki sinemalara cv bırak bakarsın boşluk olur ararlar hemen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.

Ciddi ciddi sabah gelip kimse yokken otel gibi arkada cinsel ilişkiye girip çıkıyorlar mı ?

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur hocam.

Hocam ben zevkli iştir diyordum da adam gelen filmleri açıp zevkle izlediğim çok azdır diyordu. birde montaj sıkıntılıymış, yırtık, çizik felan gelen filmler oluyormuş. Aslında dışarıdan bakılınca zevkli meslek.

Belirli zamandan sonra filmden soğur insan tabiki. Makinistler zaten filme hiç bakmazlar sanırım evlerinde bile. Adamlar için film fobi olmuştur.
    Montaj nasıl bilmiyorum ama karışık bir iş olduğu belli. Makinistin gecesi gündüzü yok zaten full ordalar genelde. Zevkli meslek tabiki. Gençlerle uğraşıyorsun sonuçta. Kültürel bir iş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an işçi alımı yok ben cv ile başvurdum. Şartları berbat parası az saati çok.Yinede adanadaki sinemalara cv bırak bakarsın boşluk olur ararlar hemen.

çok teşekkür ederim bilgiler için kolay gelsin afiş poster olayı olursa pm atabilirsin

• Bişeyler ısmarlarsın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.

Ciddi ciddi sabah gelip kimse yokken otel gibi arkada cinsel ilişkiye girip çıkıyorlar mı ?

Malesef evet. Tek - tük oluyor bu. Mısır kutusuna hasılatı bırakanı biliyorum. Ben işe başlayalı 13- 14 gün oldu bakalım daha neler görücem
    Utanma kalmamış genclik de 15 - 16 yaşlarında bir sürü kız işe geliyor resmen. Yeni nesil fena gibi. Film açıkken içeriye de giremiyoruz adamda her haltı yiyor karanlıkta.

• Yarın cinemaximum da cocacola kırmızı kasadan aldigim kod ile man Of stell I izleyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Bişeyler ısmarlarsın artık

Beklerim hocam. sinemanın yerini ve hangi sinema olduğunu vermek istemiyorun burdan ama buyur gel. bizim patron interneti iyi bilir. özelden yazarım.
  • Kamera kayıtlarına bakılıyor mu ? Hep dikkatimi çekmiştir sinemada ki kameralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E

Yarın cinemaximum da cocacola kırmızı kasadan aldigim kod ile man Of stell I izleyebilir miyim?

bizde vodafonelu kampanyalar var. coca cola ile anlaşma yok.
  • Makinist ne yapıyor şimdi tam olarak anlayamadım ben.Ayrıca o sevişenlere nasıl müdahale etmezsiniz yahu?Ya çocuk falan olsa orada ne olacak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H.E

Yarın cinemaximum da cocacola kırmızı kasadan aldigim kod ile man Of stell I izleyebilir miyim?

bizde vodafonelu kampanyalar var. coca cola ile anlaşma yok.

Tuzağa düştün
    Optimum Afşar da çalışıyorsun değil mi

• film izlemeye niyet

• Pislik işleri yapanları, uyarın yaw
    Yazık nesil ne halde yetişiyor!!

Duyduğum kadarı ile; bilet ücretin yarısı sinemaya, yarısı Oynatılan filme gidiyormuş.Doğru mu?

Misal, filme az kişi geldi gösterilip, Daha fazla kar eden sinemalar biliyor mısın ?

• quote:

quote:

peki bisey sorcam olanlar kameradan an be an takip ediliyor mu? ediliyorsa durum kotu. kotu niyetli insanlarin eline duserse o kayitların xvideos a kadar yolu var

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Makinist ne yapıyor şimdi tam olarak anlayamadım ben.Ayrıca o sevişenlere nasıl müdahale etmezsiniz yahu?Ya çocuk falan olsa orada ne olacak?

Makinist odasında filmleri katıyor. Film aralarını, ışık düzenini felan ayarlıyor. Sevişenlere müdahele edemiyoruz. Şikayet gelmediği sürece. Karanlık zaten kimse kimseyi görmüyor. Aile arka sırada oturmuyor pek. Çocuk felan zor görür adam en köşede öpüşüyor, sevişiyor. Karanlık her yer zaten. Onlar işin kurdu olmuşlar. Salon kalabalıksa pek bişey yapmıyorlar zaten. Onlar herşeyi bilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

quote:

quote:

peki bisey sorcam olanlar kameradan an be an takip ediliyor mu? ediliyorsa durum kotu. kotu niyetli insanlarin eline duserse o kayitların xvideos a kadar yolu var

Film salonlarının içinde kemara yok. O yüzden birşey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.