Şimdi Ara

Sinema'da işe başladım soruları alayım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
9
Favori
7.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

7-8 yıl kendi sinema salonlarında çalışan arkadaştan her şeyi öğrenmiştim. Benim ilgimi çeken konuydu.

Doğrudur hocam.

Hocam ben zevkli iştir diyordum da adam gelen filmleri açıp zevkle izlediğim çok azdır diyordu. birde montaj sıkıntılıymış, yırtık, çizik felan gelen filmler oluyormuş. Aslında dışarıdan bakılınca zevkli meslek.

Belirli zamandan sonra filmden soğur insan tabiki. Makinistler zaten filme hiç bakmazlar sanırım evlerinde bile. Adamlar için film fobi olmuştur.
    Montaj nasıl bilmiyorum ama karışık bir iş olduğu belli. Makinistin gecesi gündüzü yok zaten full ordalar genelde. Zevkli meslek tabiki. Gençlerle uğraşıyorsun sonuçta. Kültürel bir iş.

Hocam sana mesleğinde basarilar ve mutluluklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

7-8 yıl kendi sinema salonlarında çalışan arkadaştan her şeyi öğrenmiştim. Benim ilgimi çeken konuydu.

Doğrudur hocam.

Hocam ben zevkli iştir diyordum da adam gelen filmleri açıp zevkle izlediğim çok azdır diyordu. birde montaj sıkıntılıymış, yırtık, çizik felan gelen filmler oluyormuş. Aslında dışarıdan bakılınca zevkli meslek.

Belirli zamandan sonra filmden soğur insan tabiki. Makinistler zaten filme hiç bakmazlar sanırım evlerinde bile. Adamlar için film fobi olmuştur.
    Montaj nasıl bilmiyorum ama karışık bir iş olduğu belli. Makinistin gecesi gündüzü yok zaten full ordalar genelde. Zevkli meslek tabiki. Gençlerle uğraşıyorsun sonuçta. Kültürel bir iş.

Hocam sana mesleğinde basarilar ve mutluluklar.

eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Pislik işleri yapanları, uyarın yaw
    Yazık nesil ne halde yetişiyor!!

Duyduğum kadarı ile; bilet ücretin yarısı sinemaya, yarısı Oynatılan filme gidiyormuş.Doğru mu?

Misal, filme az kişi geldi gösterilip, Daha fazla kar eden sinemalar biliyor mısın ?

Hocam salon sinema filmini kiraliyor. Mesela 40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar, 50 bin gişe elde ettiler masraflari felanda cikarinca 5-6 bin net kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Haziran 2013; 23:45:12 >
  • Allah sabır versin çalışma saatin beya bir fazla , birde siz dışardasınız arkada yiyişiyolar rahatsız olanlar nasıl haberdar oluyorsunuz anlamadım ?

kolay gelsin
  • quote:

quote:

Duyduğum kadarı ile; bilet ücretin yarısı sinemaya, yarısı Oynatılan filme gidiyormuş.Doğru mu?

Misal, filme az kişi geldi gösterilip, Daha fazla kar eden sinemalar biliyor mısın ?

Hocam salon sinema filmini kiraliyor. Mesela 40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar, 50 bin gişe elde ettiler masraflari felanda cikarinca 5-6 bin net kaliyor.

Teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim

Ben tesekkur ederim, bilgi iyidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.

peki bisey sorcam olanlar kameradan an be an takip ediliyor mu? ediliyorsa durum kotu. kotu niyetli insanlarin eline duserse o kayitların xvideos a kadar yolu var

Film salonlarının içinde kemara yok. O yüzden birşey olmaz.

ben sinemaya gittiğimde hep en üst köşede yeşil veya kırmızı ışıklı bir alet görüyorum onlar kamera değil mi? kamera açısı seyircilere doğru yani perdeyi görmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: H.E

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H.E

Yarın cinemaximum da cocacola kırmızı kasadan aldigim kod ile man Of stell I izleyebilir miyim?

bizde vodafonelu kampanyalar var. coca cola ile anlaşma yok.

Tuzağa düştün
    Optimum Afşar da çalışıyorsun değil mi

DH İfşa Team

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Makinist ne yapıyor şimdi tam olarak anlayamadım ben.Ayrıca o sevişenlere nasıl müdahale etmezsiniz yahu?Ya çocuk falan olsa orada ne olacak?

Makinist odasında filmleri katıyor. Film aralarını, ışık düzenini felan ayarlıyor. Sevişenlere müdahele edemiyoruz. Şikayet gelmediği sürece. Karanlık zaten kimse kimseyi görmüyor. Aile arka sırada oturmuyor pek. Çocuk felan zor görür adam en köşede öpüşüyor, sevişiyor. Karanlık her yer zaten. Onlar işin kurdu olmuşlar. Salon kalabalıksa pek bişey yapmıyorlar zaten. Onlar herşeyi bilirler.

Nasıl farkediyorsunuz ki anlamadım ? Madem içeride kamera yok, içeriye giremiyorsunuz da , ajan falan mı yerleştiriyorsunuz salona

• quote:

quote:

50.000 gişe , 10 lira ortalamadan 500.000 lira yapıyor , film 40.000 lira , 460.000 lira kalıyor , başka ne masrafı var peki 5.000 net bırakacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.

peki bisey sorcam olanlar kameradan an be an takip ediliyor mu? ediliyorsa durum kotu. kotu niyetli insanlarin eline duserse o kayitların xvideos a kadar yolu var

Film salonlarının içinde kemara yok. O yüzden birşey olmaz.

ohhhhhhhhh o kadar rahatlattı ki bu yorum beni

• Sinemada işe mi başladın ?

• "Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım."

şaşırsammı , gülsemmi , ağlasammı , kızsammı , acısammı bilemedim.. vay arkadaş oha ya oha. hani tamam bizde yaptık sinemada öpüştük felanda..

sanada kolay gelsin maaş çok azmış birde çalışma saati çok fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Haziran 2013; 4:45:46 >
  • Yakın dövüş devamlı olması telikeli çocuklar için orda izleyen ailenin biri onlardan birini fark etse de şöyle güzel bir muhabbet kursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

quote:

50.000 gişe , 10 lira ortalamadan 500.000 lira yapıyor , film 40.000 lira , 460.000 lira kalıyor , başka ne masrafı var peki 5.000 net bırakacak?

Filmi 40 bin tl ye kiralanıyor, filmden ''toplam'' 50 bin tl gişe elde ediliyor. tl yazma gereği duymadım nedeni ise ''40 bin e filmi dagitici firmadan bir ayligina kiraladilar'' diye yazmamdan anlaşılacağını düşünmemdir.

Edit: ışıklar, bakımlar o bu şu vs. her şey masraf. cafeden de 2-3 bin civarı kar elde etseler eder bize 7-8 bin tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 14 Haziran 2013; 9:23:33 >

• makinestin yanında duramıyormısın?

temizlik yaptırıyorlar mı ?

yerde ne gibi şeyler buluyorsun?

ben sinemada sıcaklıktan dolayı genelde ayakkabımı çıkartım .. görseniz uyarırmısınız ?

elektronik sigara içmek yasak mı?

sizce film en iyi nerede izlenir ...

şimdilik bu kadar birde sana izlemen için tavsiye "Nuovo Cinema Paradiso." bu filimi izle ...
  • Arkadaki çiftleri izliyo musunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sinema da durum aynı , ben kfc kovasina sic.p kaçan adam biliyorum eskiden sinemada çalışıyordum düşün adam kovaya sic.o

• hızlı ve öfkeli 6 nın türkçe dublajı çıktı mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thug Life Baby

Çalışma saatleri ve maaş nasıl ?

Çalışma saatleri çok kötü. Sabah 9 akşam da 10 malesef. Maaş da 800 lira.

800 liraya 11 saat çalışılmaz.Başka iş bulmaya çalış derim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.