Yarbay
16 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 197 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Fiyat hatası olabilir ama çok sayıda ürün 100₺ civarı fiyata satılıyor

İdi ama düzeltildi.

https://www.trendyol.com/sr?mid=109036&sst=PRICE_BY_ASC&pi=4

Kargo 30 TL olunca bedava ama 7 tane almak gerekiyor.

https://www.hepsiburada.com/jacobs-monarch-gold-66-gram-p-ZYBICN9287100
1- Dizel veya LPG olmalı. Yahut LPG'ye mükemmel uyumlu olup LPG taktıracak kadar daha ucuz olmalı
2- Sedan ve C sınıfı istiyorum. HB veya B sınıfı önermeyin lütfen. Yüksek araba da (Dacia Duster tarzı) istemiyorum.
3- İyi kötü tutulan bir model olmalı
4- Mümkün olduğunca az km - yakıt ekonomisi - Parçaların bulunurluğu ve uygunluğu
5- Kazasız belasız olmalı.

Bu kadar şey sıraladığıma göre kendi kafamdaki araçları da yazayım:

1- Honda Civic 2007-2008 i-VTEC LPG (Lpg uyumu konusunda soru işaretlerim var, sorun yaşatır mı?)
2- Ford Focus 2010 1.6 TDCi (Yol tutuş mükemmel ama biraz kaba ve gürültülü deniyor, gene de kronik sorun yoksa ilk tercihim olabilir)
3- Toyota Corolla 1.4 D4D (Kardeşimin arabası, 1000 km kadar kullandım. Beğendiğim bir araç ama km'ler yüksek genelde)
4- VW Jetta 1.6 Düz motor (Civic gibi kasasını ve konforunu beğeniyorum, tüplü düşünüyorum ama nedense kimse önermiyor)
5- Opel Astra Sedan (Çok düşünmüyorum ama değerlendirilebilir)
6- Skoda Octavia 2010 Kasa (Güzel araba ama hep yorgun olanları var)
7- Chevrolet Cruze (Piyasadan çekildiler ve LPG uyumu soru işareti)
Babil'de hazır enpara 50 tl iade kampanyası da varken bu başarılı bilim kurgu kitabını kaçırmayın derim.
Aliexpress günün indiriminde fiyat/performansı çok iyi olan Moxpad X3 güzel bir indirim almış ve bugüne özel $11,49 olarak satışa sunulmuş. İhtiyacı olanlar değerlendirmeli.

http://www.aliexpress.com/store/product/Brand-Moxpad-X3-sport-Earphones-with-Mic-for-MP3-player-MP5-MP4-Mobile-Phones-in-ear/1112149_1683353371.html?spm=5261.7667355.1998442542.1
Kardeşim için işlemci (güçlü i5, tercihen i7) ve ram (8 gb) iyi olan, ekran kartı en az 840m, orijinal windows işletim sistemi olan, asus, dell, sony, toshiba veya samsung marka (yani kaliteli malzeme) bilgisayar tavsiyesi lazım. Oyun amaçlı değildir, genel kullanım amaçlıdır. Fiyat en fazla 200 tl esner.

Şimdiden teşekkürler.
900 lira bütçe için orta yollu bir sistem önerebilecek var mı? Oyun oynanabilen harici ekran kartlı bir sistem olmalı.
En az i3 işlemcili, oyun oynanabilir harici ekran kartlı, orjinal windowslu, en az 4 gb ram'i olan, marka ayırt edilmeksizin (elbette büyük markalar iyidir ama exper, casper da olabilir) tavsiyelere açığım.
S4 Active kullanıcısıyım arkadaşlar ve cebimde home tuşu yüzünden telefon açılıyor, menülerde geziyor, ayarlar bozuluyor vs. çok çekiyorum. Bunu iptal etmenin yolu yok mu?
Çok bayağı bir konu başlığı olduğunun farkındayım. Ama Silo isimli romana daha yeni başlamışken kafama takıldı bu konu ve iki türün üstünlüklerini ve eksikliklerini şöyle bir karşılaştırmak, bir de sizden gelenlerle konuyu iyice zengileştirmek istedim. Uzatmadan başlıyorum.

1- Diyaloglar: Bu konuda ilk etapta kitapların avantajlı olduğunu söyleyebilirsiniz. Ama filmlerin de üstün yönleri var. Kitap, çok sayıda diyalog ile karakter ve olayları daha detaylı işleme üstünlüğüne sahip. Film ise ses tonları, ses renkleri ve bunların görsel destekleriyle avantaj sağlıyor.

2- Betimleme: Burada oyumu filmlere veriyorum. Kitabın sayfalar dolusu kelimeyle anlatmaya çalıştıklarını film iki saniyede verebiliyor. Film denilen kavram görsellik yönüyle güçlü olduğundan bu alanda üstün.

3- Ruhsal dünya ve içsel betimleme: İşte kitapların mutlak zafer kazanacağı dünya. Görsel gücüne güvenen filmler, bize karakterlerin iç seslerini, düşüncelerini ve ruhsal betimlemeleri aktarırken yetersiz kalıyorlar. Bu yüzden kitap kahramanlarını daha iyi anlıyoruz; kitaplarda karakterlerin dönüşümlerini daha mantıklı buluyoruz.

4- İçerik: Filmler, kitapların birer özetleri gibidirler. Özetler, içerik olarak asıllarından üstün olamazlar.

Bundan sonrasında sizlerin yorumları gelsin isterim.
Hakkında
Meslek: Makine Mühendisi
Forum İkinci El İmzası:
Referans: madmax50 (Canon G11), ozturert (Manuel 3 adet lens), pro-redline (55-210 lens)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Lenovo Thinkpad
Otomobil
Dacia
Mobil cihaz
Xiaomi Mi9T Pro
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.266
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 165.983 (Bu ay: 4.291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 748 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.