Şimdi Ara

Sinema'da işe başladım soruları alayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
9
Favori
7.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Therocqula

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.
  • yapacak başka birşey bulamadın mı 800 tl ye sabah dokuz akşam 10 beklenirmi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Yiyişen eden oluyor mu ?

ADANA la ADANA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yiyişen eden oluyor mu ?

Zaten geneli yiyişmeye geliyor. Hiç kimsenin girmeyeceği filmleri seçip giriyorlar. Özellikle çocuk filmlerinde sabahları pek kimse olmuyor adam o malum işin ilerisini yapıp gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

quote:

Sinemada yiyisenleri uyariyor musunuz yoksa rahatsiz etmiyorlarsa birilerini bir sey demiyor musunuz ?

Sinemada yiyişenlere karşı birşey yapma şansımız yok ama şikayet gelirse müdahele edebiliriz. Arka koltuğun altına boşalanı bile gördük.Utanma kalmamış insanlarda. Çocuk filmine bilet alıyorlar sabah seansları için. Kimse olmuyor pek çocuk filmlerinde, adamda arkada kızı beceriyor yerde ve koltukta. İlk zamanlar bu işlere şaşırdım ama artık alıştım.

yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

yapacak başka birşey bulamadın mı 800 tl ye sabah dokuz akşam 10 beklenirmi!!!

Bulamadım. Başvurmadığım yer kalmadı. Mecbur bir süreliğine çalışıcam bu paraya ve şartlara.
  • quote:

quote:

• çıkış kapısından geri girsem yada hiç çıkmasam akşama kdr film izlesen naparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

çıkış kapısından geri girsem yada hiç çıkmasam akşama kdr film izlesen naparsınız

Salon sürekli sayılıyor. Belirli sayıyı geçerse biletler kontrol ediliyor. Çıkış kapısından geri girsen bile kameralar var müdahele edilir sana.
  • arıplex reşatbeye gidiyorum sürekli keşke orda olsaydın afiş felan ayarlayabilirsen çok süper olur.

13 saat çalışıyorsun da yorucu mu peki iş. yani sadece kapıda mı bekliyorsun hiç oturmuyor musun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Tüm gün makinenin başında durup bedava film mi izliyorsun?

Hayır ben yer gösterici olarak salonun kapısının önünde bekliyorum. Filmleri izleyemiyorum. Film başladığında kapıları kapatıyoruz ve kapının önünde bekliyoruz.

Yer gösterirken yiyorsun spoiler in allahini tabi

Bahşişi diyorsan eğer bahşiş sistemi yok bizde. Yerde çok para buluyorum tabi

Filmden diyorum spoiler yiyorsun

• adanada sinema varmıydııııııııııııııııııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

adanada sinema varmıydııııııııııııııııııı

bunu şaka olarak alıyorum görmeden adanayı kötüleyenlere

• yine mi adana?
  • quote:

Adana'da Bir Sinema'da işe başladım soruları alayım ?

bu arada makinistler ne kadar alıyor ve o işi yapmak icin özel bi eğitim şartmı , hangi civarda sizin sinema , bide filmi neyle yapıosnz :d eski üsülmü

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Yiyişen eden oluyor mu ?

ADANA la ADANA

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

yine mi adana?

evet zorunamı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

arıplex reşatbeye gidiyorum sürekli keşke orda olsaydın afiş felan ayarlayabilirsen çok süper olur.

13 saat çalışıyorsun da yorucu mu peki iş. yani sadece kapıda mı bekliyorsun hiç oturmuyor musun

İş yorucu biraz ama çok saat ordasın günde 13 saat ordayım insanın moralini orda saatlerce olmak bozuyor. Film seanslarından sonra oturuyorum genelde. Kapının orda duruyorum. Afişi sorucam yarın eğer bana verirlerse afişi sana veririm zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

quote:

Adana'da Bir Sinema'da işe başladım soruları alayım ?

bu arada makinistler ne kadar alıyor ve o işi yapmak icin özel bi eğitim şartmı , hangi civarda sizin sinema , bide filmi neyle yapıosnz :d eski üsülmü

Makinist olmak için sinemada çalışmak yeterliymiş ve ortalama 1.000 lira maaşları . Makinist 2 abimizde daha önce sinemada yer gösterici olarak işe başlamışlar sonra öğrenmişler bu işi. Makinistlere takılarak bu işi öğrenebilirsin tabi zamanla olur bu. Eski üsül bizdeki. Yakında makineli otomatik sisteme geçilicekmiş nasıl olur bilmiyorum ben zaten geçici çalışıyorum kpss dershanem için para biriktiyorum.

• 7-8 yıl kendi sinema salonlarında çalışan arkadaştan her şeyi öğrenmiştim. Benim ilgimi çeken konuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Haziran 2013; 23:00:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.