Şimdi Ara

Şınavda Nefes darlıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde şınav çekiyorum çekerken nefes darlıgı oluyor 15 de başlıyor kendimi en fazla 25 kadar sıkabiliryorum dolasıya şınav çekemiyorum
    -nefesi zorlandımda veriyorum çevremdekiler böyle söyledi sizce dogrumu
    -nefes darlıgı hamlıktan mı _?

• hızlı yapıyor olabilirsin, nefesini daha iyi kontrol etmeyi dene.
    şınav sayısının önemi yok...
    düzgünce ve yavaşça yap hareketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

diqqat et vefatlarsın kalbi

olumasdasdasdasdasdasas
  • benimde şınav çekerken beyinin patlıyıcak gibi oluyordu çok fena kızarıyordum , son 2 aydır bünye alıştı artık doğru nefes ver yeter hocam.
  • alıp vermeye çalışıyorum ama bi tuhaf oluyo şıkısıyorum
  • benimde handstand push up yapınca 3 tekrarda oluyor devam edemiyorum nefes alma taktikleriyle ilgili video veya konu varsa atabilen olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose58 -- 28 Ocak 2015; 22:30:36 >
  • Sadece ?ynav vs yapmaya çaly?an biri oldu?un, düzenli bi spor geçmi?in olmady?y için kondisyonun yetmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karın Ağrısı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sırf bu konu ile ilgili 2007 yılında yapılmış bilimsel kanıt niteliği taşıyan bir araştırma var ve eğitmenlik hayatım boyunca çalıştığım yer olsun, çevremde ki arkadaşlarım olsun bir şekilde onları bilinçlendirmeye çalışıyorum. Öncelikle nefes alıp verme ile ilgili sıkıntıların var mı bunun tespiti gerekli, bunun için de doğru düzgün bir postür analizi gerek. Öyle kafamıza esti diye spor yapmaya başlar ve hiçbir kontrol yaptırmazsak postürel bozukluklar veya metabolik sendrom dediğimiz bazı rahatsızlıklar muhakkak kendini gösterir zamanla... Bu işi yapacaksanız doğru bilgiye ulaşmak veya doğru insanlara ulaşmak için çaba sarfedin, forum da yazılanlara göre vücut geliştirme yaptığını sanan, crossfit yapıyorum ben diyen, yağ oranını azaltmak için envai çeşit karın hareketi yapan bilinçsiz insanlar gibi davranmayın aman arkadaşlar...
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    agabeyben senin dedigin gibi bilinçsiz yapıyorum

- 18 yaşındayım 65 kiloyum 1,77 boyun var ne ypmalıyım sence
  • Kocael kullanıcısına yanıt
    ilk önce ısın kslarını ısıt nefes egzersizi yap. şınav çekerken düzgün çekmiyorsan çok fazla enerji harcarsın. eğer düzgün çektiğin halde nefes nefese kalıyorsan nefes alıp verdiğin yerleri iyi ayarlamalısın. göğsün yere yaklaşırken nefes ver, yukarı kalkarken nefes almalısın. eğer yinede geçmezse bence kesinlikle yapma ve bi hekime görün........
  • Aynı sorun bende var. Valla üzerine gitmek lazım. Spor salonuna gitme imkanım yok 1 ay yapıp bıraktım çeşitli sebeplerden evde canım sıkılınca şınav çekiyorum kapasitem 33'e kadar çıkabiliyor ama nefes sıkıntısı,daralma yüzünden 20-25'te bırakıyorum.
  • aynı sorun arkadaşın dedigi gibi ısınıp yapmayı dendim hala aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.