Şimdi Ara

Burun spreyi olmadan nefes alamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın ortasında bile burnum full tıkalı ve ben de bi kaç senedir grip olunca kullandığım burun spreyini kullanmaya başladım. Fakat bi kaç saat sonra tekrar tıkanıyo ve sıkmadığım sürece açılmıyor. Bi kaç yerde okuduğuma göre kalıcı hasar verebiliyormuş. Zararsız başka bir yöntem de bilmiyorum ne yapabilirim ?

• Benimde burnumdan yeteri kadar nefes gelmiyor sürekli ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum.Burun deliklerim normalden küçük artık alıştım ağızdan nefes almaya bir sorun olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx
    Benimde burnumdan yeteri kadar nefes gelmiyor sürekli ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum.Burun deliklerim normalden küçük artık alıştım ağızdan nefes almaya bir sorun olmaz umarım.

Benim öyle bi sorunum yoktu şimdiye kadar ve ağzımdan nefes alamıyorum alışık değilim çok sinir bozucu
  • Otrivine Menthol bağımlısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
    Otrivine Menthol bağımlısıyım

Aynen işte ! Öküz gibi rahatlatıyo.
    Ama çok zararlı diyorlar
  • britney spears diye okudum konuyu
  • Sigara kullanıyormusunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sigara kullanmıyorum. Otrivine çok zararlı evet. Onsuz olmaz ama.
  • Kullanıyorsanız mentollü sigara için diyecektim acayip açıyor boğazları..burnu falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnr95
    Kullanıyorsanız mentollü sigara için diyecektim acayip açıyor boğazları..burnu falan

Naneli nargile de iyi ferahlatıyo :D
    - sigara kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheew

Yazın ortasında bile burnum full tıkalı ve ben de bi kaç senedir grip olunca kullandığım burun spreyini kullanmaya başladım. Fakat bi kaç saat sonra tekrar tıkanıyo ve sıkmadığım sürece açılmıyor. Bi kaç yerde okuduğuma göre kalıcı hasar verebiliyormuş. Zararsız başka bir yöntem de bilmiyorum ne yapabilirim ?

Dostum sinüzit olmuşsun tebrikler

Antibiyotik kullan düzenli geçmesi gerek ama tekrarlayabilir, doktara git yüzünün filmini çekicekler orada göreceksin sinüslerin ne kadar dolmuş sprey yalnızca açar sinüsleri geçici olarak ayrıca ne kadar çok kullanırsan etkisi o kadar azalır. Biliyorum çok sinir bozucu birşey hemen koş doktora

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cnr95
    Kullanıyorsanız mentollü sigara için diyecektim acayip açıyor boğazları..burnu falan

Naneli nargile de iyi ferahlatıyo :D
    - sigara kullanmıyorum

Kardeş bu nane ne melem şey çok yararlıymış afedersin moka koysan koklasan şifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

quote:

Yazın ortasında bile burnum full tıkalı ve ben de bi kaç senedir grip olunca kullandığım burun spreyini kullanmaya başladım. Fakat bi kaç saat sonra tekrar tıkanıyo ve sıkmadığım sürece açılmıyor. Bi kaç yerde okuduğuma göre kalıcı hasar verebiliyormuş. Zararsız başka bir yöntem de bilmiyorum ne yapabilirim ?

Dostum sinüzit olmuşsun tebrikler

Antibiyotik kullan düzenli geçmesi gerek ama tekrarlayabilir, doktara git yüzünün filmini çekicekler orada göreceksin sinüslerin ne kadar dolmuş sprey yalnızca açar sinüsleri geçici olarak ayrıca ne kadar çok kullanırsan etkisi o kadar azalır. Biliyorum çok sinir bozucu birşey hemen koş doktora

Babam doktor, bi hafta burun spreyi kullanma öyle gel devam ederse bakarız dedi. Bi haftada ben kafayı yerim heralde geceleri :D

• Okyanus suyu burun spreyi zarar vermiyor diye biliyorum. Okyanusun buz gibi el değmemiş yerlerinden alınıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 13 Temmuz 2010; 17:26:07 >
  • Okyanus suyu bulamam şimdi :D başka çözüm yok mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Otrivine Menthol bağımlısıyım

itiraf ediyorum bende
  • Baban doktorsa ne konu açıyorsun ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear
    Baban doktorsa ne konu açıyorsun ki ...

Doktorlar yakınlarıyla hastalıklar konusunda ilgilenmezler pek dostum. Ayrıca, uzmanlık alanı farklı babamın. Size soruyorum işte ya hey allahım :D
  • kbb uzmanına gitmekte fayda var
  • http://mucizeiksirler.blogspot.com/2008/06/mehmet-oz-burun-tikanikligi-ve-sinuzit.html

bunu bı dene ıstersen..yapabılırsen eger burnunu akıtıyor ve burnundan nefes almaya baslıyorsuun.. hergun yaparsan sınuzıt bıle gecıyormus..gercı ben yapamadım ama yapan ınsanlar var..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.