Şimdi Ara

Sinan Oğan yok sayılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinan Oğan'a bir iki kanal haricinde söz veren olmadı.Söz veren kanallar da yayını yaptıktan sonra adını dahi anmıyorlar.
    www.cumhuriyet.com.tr
    Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'dan RTÜK önünde 'ambargo' açıklaması: 'Bir karar aldık...'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/umit-ozdag-ve-sinan-ogandan-rtuk-onunde-ambargo-aciklamasi-bir-karar-aldik-2069183

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Su andakinden kat ve kat daha iyi yonetir, tek basina degil, tek kisi degil, isin ehli kisiler karar alacak. Liyakat olacak. Ancak elbette KK daha iyi kisilerde olacak, daha adil, her partinin televizyonlarda rahatlika cikip, acik oturumlara tum parti liderlerinin korkusuzca katildigi donemler gelince sinan ogan gibi hatta ondan daha genc ve dinamik adalar secim arenasina cikacak, ozaman zaten KK secilmeyecek bile. Ancak bunlarin olabilmesi icin Akp hegomanyasinin bitmesi lazim.
    Gerçekten cahillikte akplilerle yarışıyorlar.
    Vereceksin lan modundalar.
    Vermezsen o zaman sürün vs gibi köşeye sıkıştırma oldu bittiye getirme modundalar.
    Bıktım bunlardan yahu.
    Midem bulandı.

Tekrardan senin mesajın aracılığı ile TEPKİ MESAJİ OLARAK değil tüm Türk milliyetcilerini , HDP ile Hizbullah arasına sıkışmak istemeyen sağduyulu türk evlatlarını Sinan Oğan a oy vermeye davet edip tüm kalbimle de rica ediyorum.
    Artı ne zafer ne ata ittifakında hiç bir rolüm yoktur tek bagim türk olmakla gönül bağından başka bir iliskimde yoktur.
    Burda Sinan Ogani kucumseyenler.
    Sinan Oğanin arkasında devlet desteği yada koca büyük party desteği büyük şehir desteği yok diye mi kucumsuyorlar.

Ben Hizbullah'a oy vermek zorunda mıyım.
    Arap miyim hayır.
    Ben PKK ya oy vermek zorunda mıyım ?
    Evet evet HDP babasının hayrına KK yıl destekliyor yani seçim kazanilirsa hiç bir dey istemeyecek öyle mi ? Kk ye oy vereceklere sesleniyorhm gerçekten buna inanıyor musunuz ? Yok şeymiş öncelik bu hükümeti devirmekmis ? Devirme işini başka bir tehlikeye kapı açarak mi yapmak lazım ?

Ben ne Arabın ne PKK sempatizanı kurt.
    Öz ve öz türküm ve bu seçimde Sinan Oğan a oy vermek ben dahil tüm milliyetçi Türklerin boynunun borcudur. Kendim tek kalsamda yönüm belli olsun mantığıyla gidip Sinan Oğan a vericem.

Böyle bişey olabilir ki ya.
    Türk'ün memleketinfe Araplar hükümet PKK'lılar kilit party gibi gösteriliyor ve milleti HDP nin mecburi kucağına atmaya çalışıyorlar..ben bu zorlamaya hayır diyorum.

Trol falan da değilim . Zaten türk görünümlü Arap kırması bu millete pek saygım yoktu Sinan Oğanin secim sonrası alacağı oya gorede saygım çoğalacak yada tamamen sifirlanacak.
    Ona sordun ama ben cevap vereyim. trollukle karsit goruslulugu karistirmamak lazim. her asamada farkli gorusleri seven biriyim, bu sadece siyasi degil, herseyde boyle. isimde, ozel hayatimda. Ancak mesele trolluk yada ben bilirim, dikte ederim olayina girdigi zaman burada hic bir yere varilmayacagini anladigim an orada benim munakalem biter, bitmezse tartisma boyutuna gecer cunku. Burada da boyle, bu forumda trol cok, ozellikle akp tarafindan. Eski hesaplari bir sekilde aktif edip bir anda ulke dunya gundemine daliyorlar. niyetleri belli. bunlarla ne tartisabilirsin, nasil bir fikir alisverisine girebilirsin. ben 2018 de fikir alisverisini forumun bu bolumunde bitirdim. cunku burada bir yere varmak mumkun degil.

rambo dediğin şahis aktrollün chp versiyonunlarının canlı kanlı örneğidir. İstersen yazdığı yorumlara bakabilirsin hemen hemen bütün yorumlarında karşısındakini direk aktroll deyip sıyrılmaya çalışıyor. Benim önceden Kılıçtaroğlu ile ilgili negatif düşüncem yoktu ama Meral AKşenere masada Kılıçtaroğlunun adaylığınının dayatılmaya çalışılması ve Meral Akşener masadan kalktlığı zaman akpnin havuz medyasını aratmayan chp medyasının ve rambo kafa yapısındaki chp seçmenin yürütmüş olduğu iftira karalama kampanyalarına tepkimi göstermek için Sinan Ogana oy vereceğim. Bu forumda Kılıçtaroğluna oy vermeyecek muhalif milliyetçi arkadaşların çoğu da aynı sebepten dolayı vermeyecektir. Bir kısmı ikinci seçime kalırsa illaki verecektir ama bir kısmının sandığa bile gideceğini sanmıyorum.

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt
    Yok sayılsa ne olacak, sayılmasa ne olacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok sayanlara sormak lazım

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

İki türlüde çok bir şey fark etmez.

• sanki her kanalda boy gösterse yeni c.b. seçilecek. ne vaatleri belli, ne ekonomiyi nasıl rayına oturtacağı belli. tek bildikleri "mülteciler" onu herkes biliyor. ne komedi ülke burası ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan ogan'nin henuz karsiligi halkta yok. Konusmalarini dinledim, gayet mantikli, milliyetci, duzgun adam belli. Oy orani biraz yuksek olsa, cok kritik bir secim donemi olmasa destekleyebilirdim. Ancak 1 donem daha sabretmesi lazim. Ayni sey sin zamanlarda yolunu sasiran ince icinde gecerli.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Hitlerin taktiği işleyecek gibi.Önce bi kendilerini meclise atsınlar.Kk bu kafayla ülkeyi pek yönetemez zp kendini geliştirirse ders alırsa sonraki seçimde ciddi oy kapabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su andakinden kat ve kat daha iyi yonetir, tek basina degil, tek kisi degil, isin ehli kisiler karar alacak. Liyakat olacak. Ancak elbette KK daha iyi kisilerde olacak, daha adil, her partinin televizyonlarda rahatlika cikip, acik oturumlara tum parti liderlerinin korkusuzca katildigi donemler gelince sinan ogan gibi hatta ondan daha genc ve dinamik adalar secim arenasina cikacak, ozaman zaten KK secilmeyecek bile. Ancak bunlarin olabilmesi icin Akp hegomanyasinin bitmesi lazim.

akboy diye blokladığım şahsa cevap vermişsiniz. bilginize.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Farkindayim kardes, once sakin sakin yaziyorum, akillanmazsa tokatlamaya baslarim.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    ben de bu kafayı anlamıyorum , karşıt görüşlü olan herkesi blok la engelle peki kiminle tartışacaksın öyle ya birilerini kandırmak onunla irtibat kurmak için için önce engeli kaldırman lazım

Hocam ilk dönem al gülüm ver gülüm olur o masa pek duracak gibi durmuyor siyasal islamcılara ben güvenmiyorum, ekonomik alanda artıya gececeğimiz o kesin zp’nin halkta karşılığı bulması için şerdoğana oynaması gerekiyordu onu da pek işlemiyor

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

sen deyince baktım benide engellemiş, kendi çöplüğünde takılsın  

ne birileriyle tartışmak istiyorum, ne kandırmak. ülkemizi cehenneme çevirenlerin gitmesini istiyorum yalnızca. bu HALİ BİLE savunacak kadar vicdansızlaşanlarla işim olmaz.

• Aktrollük yaptığımın bir konu satır göster bana

• akboyların vicdanı olsa, akboyluğu bırakırlar. halen yapıyorlarsa ya haram maaşı cebe atıyorlardır veya ülkeye, vatandaşa kin ve nefret duyuyorlardır. yoksa bu çılgın enflasyonist ortamda, bunun sorumlularını aklamaya çalışmanın açıklaması olmaz.

Ona sordun ama ben cevap vereyim. trollukle karsit goruslulugu karistirmamak lazim. her asamada farkli gorusleri seven biriyim, bu sadece siyasi degil, herseyde boyle. isimde, ozel hayatimda. Ancak mesele trolluk yada ben bilirim, dikte ederim olayina girdigi zaman burada hic bir yere varilmayacagini anladigim an orada benim munakalem biter, bitmezse tartisma boyutuna gecer cunku. Burada da boyle, bu forumda trol cok, ozellikle akp tarafindan. Eski hesaplari bir sekilde aktif edip bir anda ulke dunya gundemine daliyorlar. niyetleri belli. bunlarla ne tartisabilirsin, nasil bir fikir alisverisine girebilirsin. ben 2018 de fikir alisverisini forumun bu bolumunde bitirdim. cunku burada bir yere varmak mumkun degil.

• Eger ulke iyiye giderse, halk gelismeyi gorurse dagilmaz. Dagilmasinin tek sebebi olabilir, yapilanlari islememesi ve kotuye gidis. O zaman hepsi sucu birbirine atmaya baslar, iste ozaman dagilir.

• İşine gelmeyince laf cambazlığı yapıyorsun en iyi bildiğin iş senin bana bir konu göster dedim gösteremiyorsun klavyeden insanlara iftira atmak kolay

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.