Şimdi Ara

Sinan Oğan yok sayılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sizi eleştirmedim, olumsuz yazsanız da düşüncelerinizi belirttiğiniz için bu gayet normal. ben @1234Rambo isimli üyeye tepki gösterdim çünkü düşüncelerini belirtmek yerine insanları kışkırtıyor... hani sen normal bir şekilde konuşarak belki oy vereceğin insana karşı başkalarını da ikna edebilirsin ama 1234Rambo gibi kişiler ikna etmek yerine oy bile kaybettirebilir.

halen bana ampulcü gibi abuk subuk söylemlerde bulunuyor, halbuki ben por favor gibi yada bilimum diğer ampulcü troller tarafından engelli biriyim... 1234Rambo böyle gevşek ağız kullanarak benle etkileşime hiç geçmese keşke. hatta dur bloklama özelliği vardı forumda, ben engelleyeyim onu. öyle insanlara gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 9 Nisan 2023; 1:23:42 >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Çocuk mu tokatlıyorsunuz??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok mu sayılıyor Var mı ki?

Diğer adaylar hangi küreselci politikaları destekliyorsa, oğan da aynılarını destekliyor.
    Yani siz oy pusulasında sinan oğan diye, muharrem ince diye, ahmet mehmet diye farklı adaylar var mı sanıyorsunuz?

Yok!

Tek seçenek var, ve mühürü ona basmak zorundasınız.

O seçenek de, 1 gün evliliğe süresiz nafaka, feminist kayırmacılığı, çocuk parçalayan başıboş it sürüleri seviciliği, karbon kotası, LGBT güzellemesi, ailenin bitirilmesi, tek dünya devleti, dijital tam kontrol, mülksüzleştirip tam köleleştirme gibi unsurların paket halinde sunulduğu tek seçenek.

Yani mühürü istediğin yere bas fark etmez. İstersen kağıdı yırt, zarfı boş at. Tek seçenek var tek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    %2 oy alamayacakları için mi ekranda gösterilmiyorlar yoksa ekranda gösterilmedikleri için mi %2 oy alamayacaklar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Giresun'un hitap edeceği kitle çok kısıtlı olduğu için örneği pek tutarlı bulmadım.

Neyse Muharrem İnce bile ekranlarda tartışılırken söylemleri yerine oy böler mi bölmez mi üzerinden tartışılan medya tamamen iki ucun elinde hapsolmuştur.

• Liyakat Nedir?

Liyakat, bir görev veya pozisyonu yapmak için gerekli olan niteliklere sahip olma durumudur. Liyakatın ölçütleri, pozisyona göre değişebilir, ancak genellikle eğitim, deneyim, beceri, performans ve iş ahlakı gibi faktörlere dayanır.

Liyakat, adil bir değerlendirme süreciyle belirlenmelidir ve ayrımcılık yapmadan, sadece kişinin niteliklerine ve yeteneklerine dayanarak seçilmelidir. Liyakat, bir organizasyonun verimliliği ve etkinliği için önemlidir, çünkü doğru kişilerin doğru pozisyonlarda olması,verimliliği ve sonuçları üzerinde olumlu bir etkiye sahip olur.

Sinan Oğan yok sayılıyor

Sinan Oğan yok sayılıyor

• omerosmanoglu O kullanıcısına yanıt
    Eşlerini paylaşma sebebini anlamadım,eşleri aday veya yönetime talip değiller.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Sinan Oğan yok sayılıyor

Sinan Oğan yok sayılıyor

sizi desteklemek adına;

Sinan Oğan yok sayılıyorSerkan Koç / Kam Filmyoutube
    ERBAKAN, DEMİREL, ECEVİT, YILMAZ, İNÖNÜ, PERİNÇEK TARTIŞMASI 20 Ekim 1991 seçimleri öcesinde, siyasi parti genel başkanları TRT'de yayınlanan "Liderler Açıkoturumu" adlı programda bir araya geldiler ve Türkiye'nin sorunlarını tartışıp çözüm önerilerini anlattılar. Konuklar: -Doğu Perinçek -Bülent Ecevit -Mesut Yılmaz -Erdal İnönü -Necmettin Erbakan -Süleyman Demirel
    https://www.youtube.com/watch?v=iooiiwunWlM

Sinan Oğan yok sayılıyor 

• Guest-3BEBC6EB3 G kullanıcısına yanıt
    Evet, anlıyorum.

• Zaten yok oldu.

• akpye yanlayan oğan oldu. oğan'cılar nerede ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'yle ileride birleşip bir bakanlık alabilir. Örnekleri var

• 52 karar verici onlar kimi seçerse o seçilir o yüzden okumuş insanların kazanmasını beklemeyin.

• birisi milliyetçilikten veya dinden bahsediyosa arkana bakmadan kaçıcaksın Sinan Oğan yok sayılıyor 

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Oğan hata yaptı , ne KK ne de RTE diyecekti. Özdağ da yine aynı şekilde aynı hatayı yaptı. Kendilerini her iki kutuptan da oy alabilecek kapasitelerdeyken tek bir kutba hapsettiler .

Ha Özdağ'a ve Oğan'a oy attığım için pişman mıyım , HAYIR .

• vekillerin mecliste kazandığı sandalye sayısına bakarak, doğru olanı tercih etti dememiz gerekiyor. birbirine çok yakın veya muhalefet ağırlıklı vekillerin olduğu bir meclisi görseydi ogan, esas bu vakit nasıl bir açıklama yapardı buna bakmak lazım. esasen, özdağ'ın cb adayı olarak kendisini seçmesine nasıl evet dedi, bunu da düşünmeden edemiyor insan. Sinan Oğan yok sayılıyor yine de doğru bir seçim yaptı ve galiba kendi de dedi, meclis çoğunluğunun iktidar olup cb'nın ise muhalefetten olması fayda getirmeyecekti. veya tam tersi için de diyebiliriz. bildiğin kilit gibi bir şey olacaktı. ince de göreve çıkmıştı galiba ama o da görevi tamamlayamadı. (bayraktutan demişti, görev tamamlandıktan sonra partiye geri döner..) bildiğin oy kapma oyunları. valla seçmeni kandırmak kolay değil. ikna etmek için ise iyi çalışacaksın. bunun da en başında güven geliyor. ccp'nin tehdit etmediği kim kaldıydı ki? Sinan Oğan yok sayılıyor 

• Var mı ki yok sayılıyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.