Şimdi Ara

Sinan Oğan yok sayılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten cahillikte akplilerle yarışıyorlar.
    Vereceksin lan modundalar.
    Vermezsen o zaman sürün vs gibi köşeye sıkıştırma oldu bittiye getirme modundalar.
    Bıktım bunlardan yahu.
    Midem bulandı.

Tekrardan senin mesajın aracılığı ile TEPKİ MESAJİ OLARAK değil tüm Türk milliyetcilerini , HDP ile Hizbullah arasına sıkışmak istemeyen sağduyulu türk evlatlarını Sinan Oğan a oy vermeye davet edip tüm kalbimle de rica ediyorum.
    Artı ne zafer ne ata ittifakında hiç bir rolüm yoktur tek bagim türk olmakla gönül bağından başka bir iliskimde yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinan ogan kim

• haydar baş,

fatih erbakan ( iktidara katıldığını biliyorum )

sinan oğan,

türkiye yeraltı altın madenleri konusu,

nihat genç (her yayınında en ağır küfürleri ediyor ama kimsenin kulağı çınlamıyor)

hatırlayabildiklerim bunlar, bunları sol veya sağ medya konuşmuyor, nasıl bir ortak nokta bu anlamadım 20 yıldır.

Siyasete ve medyaya biraz ilgim olsa, eminim yirmi satır olurdu,

• Aslında düşünceleri çok iyi daha önce mecliste yaptığı konuşmalarda ne kadar başarılı bir siyasetçi olduğunu gösteriyor lakin keşke kendisini daha önce biraz daha ön plana atsaydı bu kadar kritik bir seçim için biraz geç kaldı halkın oylarını değiştirmek için.

• Bütün Ülkenin aklı başında insanları bu seçim kime oy vereceğimiz değil kime oy vermiyeceğimiz önemli diyor.Kendi çıkarlarını düşünen Sinan oğan ve Muharrem ince Ülkenin şuanki durumunu inatla görmezden geliyor.Akp ve arkasındaki hiçbirşekilde sorgulamayan ne derlerse biat eden robotlara karşı yapılabilecek tek çözüm birlik olmak.Bu seçim ne olursa olsun Millet ittifakının yanında olmalıydılar çıkarlar için değil Tek adam rejiminden kurtulmak için bu seçim bunun yapılması gerekiyor ne olursa olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Çıkarlar için değil derken bir gülme tuttu beni. Sanki millet ittifakı babalarının hayrına birlikteler.

herkes biliyor bu gerçekleri. ama işte, hizmet ettikleri ajandaları gizli.

• Sinan Oğan MHP'ye oy vermek istemeyen ama Millet İttifakı'na da sıcak bakmayan kesimin oyunu alacak. O yüzden faydalı. Oğan aday olmasaydı, bunlar ya sandığa gitmezlerdi ya da cumhura verirlerdi. Kılıçdaroğlu'na oy vermeyi düşünenler dünya yıkılsa başkasına oy vermez zaten. O yüzden risk yok.

Sinan Oğan çok oy alamayacaktır ama MHP'nin oylarının O'na gittiği net olarak görülebilirse, MHP'nin yeni başkanı da seçilmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 8 Nisan 2023; 13:11:16 >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

Hayır demokrasi falan istemiyoruz. Sizin demokrasi dediğiniz düzende hayal ettiğiniz şartlarda demokrasiyi tatmanızı istiyoruz. Kendiniz kurdunuz bu düzeni !

Ben şahsen muhalefetin bu kurduğunuz düzende yargıyı çalıştırıp hesap sormadan parlamenter sisteme geçmesine karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 8 Nisan 2023; 13:25:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Adami tokat manyagi yaparim diyor 

saksiya feslegen gibide oturturum anlamida cikar bundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Ogan çok dürüst efendi milliyetçi tam bir devlet adamı ama siyaset sahnesinde yer edinebilmesi için rahat on yılı daha var çünkü kemik bir kitlesi yok maalesef. Milliyetçi güruh, ülkücüler vs hep dağıldılar. Kimisi MHP'nin peşine takılıp Erdoğan'ı destekliyor kimisi İyi Parti'nin adayı Kılıctaroglu'nu destekliyor. Sinan Ogan'ın kendi kişisel oyu zaten yoktu, Zafer partisinin yüzde bir ikilik oyu da sağolsun Ümit Özdağ'ın adaylık belirlemede yaptığı yanlış siyasi hamleler yüzünden eridi gitti. Mansur Yavaş' ın Kılıctaroglu'nu çiğneyip aday olmayacağı gayet açıkken sen kafana göre aylarca Mansur Yavaş reklamı yapıp sonra ondan yüz bulamayınca eski dava arkadaşın Sinan Ogan aklına gelirse böyle olur işte. En baştan itibaren benim adayım Sinan Ogan deseydin ya be adam en azından arkandaki kitleyi kaybetmezdin. Yüz bin imza toplayıp aday yapmaları bile mucizeyi bana göre.

çıkarlardan bahsedecek isen en başta kılıçtaroğlunun adaylığı tartışman lazım bu adam neden kendi adaylığını dayyattı diye. Şu andaki muhalefetteki bölünmemin sorumlusu kılıçtaroğlundan başkası değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 8 Nisan 2023; 15:51:4 >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

Ergenler bilmez.

• millet ittifakından kimin oy çalma şansı yüksek ise, o parlatılır. akp bunca medyayı haybeye mi tekeline adlı sandınız?

• WTFunny W kullanıcısına yanıt
    Ya bırakın bunları Tuturmuşsunuz bir boş algıyla Kemal kılçdaroğludan lider olmaz die adam on numara adam dürüst halkdan biri mülaim diktatör zihniyetlilerden bıkmadınız gitti.Ülkeye böyle dürüst masum lider lazım bu 1. İkinci şu an için en iyi seçenek Kemal beydi kim nederse desin.Mansur yavaş olsa Hdp liler tehdit etti bu seçimi kaybedersiniz die Ekrem İmamoğlu olsa adamı hapis cezasıyla vurdular Kemal Bey herkes için tek ortak yol Saadet partiside destkledi.Siyaset böyle birşey bırakın artık bu basit algıları Adam en fazla iki dönem cumhurbaşkanlığı yapar ondan sonra ilaki başa Mansur bey veya bir başkası geçecektir bu işler sırayla.Siz Kemal kılıçdaroğluna okadar kafayı takmışsınızki Taibin kurduğu düzen umrunuzda değil.Bu düzenden kurtulmak için en iyi yol Kemal bey şu dönem için bir sonraki dönemde değişecek işler yeterki Akp ve Erdoğandan hükümearlığı gitsin bitsin artık hedef şu anda budur.Herşey sizin düşündüğünüz gibi olsa keşke ama Türkiyede öyle birşey yok.Bu Ülkede HDP nin ciddi oyu var sağcıların ciddi oyu var bunu kabullenin artık sizin düşünceniz sadece azınlık biraz gerçekci olucaksınız.Demokrasi böyle birşey kimseyi böyle kenara atamazsın yoksa demokrasi olmaz zaten.Politika çercevesinde en uygun yol buydu ve bu yol uygulandı.Basit algılarınızı bırakın artık.Türkiyenin gerçekleri bunlar.Kemal beyinde dediği gibi Uzlaşma kültürü burası Halil ibrahim sofrası herkes için doğru yol kazanmanın tek yolu budur Türkiyede başka türlü kazanılamaz.

• Senin gibi düşünenlerin aksine ben hiçbir şeyi tutturmadım. Kılıçtaroğlunun adaylığı hiçbir şekilde savunamıyorsunuz tek dediğiniz rtenin ne kadar kötü olduğu Mansur yavaşa pkklıların oy vermeyeceği ve Ekrem İmamoğlunun davasının olması bunlar dışında kılıçtaroğlunun adaylığını savunabildiğiniz hiçbir tane argümanınız yok. Bozuk teyp gibi aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz. Bunların hepsini geçtim Meral Akşener masadan katlığı zaman iftira atan chp trolleri ve akpnin havuz medyasınıa aratmayan chpnin yandaş medyası hiçbir şekilde özür dilemedi. Madem özür dilemedi attığı iftiraların arkasında da durmadı Saddece rte kadar kirli bir siyaset güttüklerini hepimize göstermiş oldu. Şimdi bu rte gibi iftira siyaseti güden, demokrasiyi daha kendi parti içinde uygulamayan, adaylar arasında anket yapmaktan kaçan ve ppklıların oyunun milliyetçilerin oyundan daha değerli olduğunu düşünen zihniyete tepkimi göstermek en doğal hakkımdır. Kılıçtaroğlu kendi egosunu tatmin etmek için aday olmak için kendini direterek seçimi riske atacak sonrada benden rte kurtulmak için oy isteyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 8 Nisan 2023; 17:45:40 >

• @Cem düzgün konuşuyor, aklı başında normal bir şekilde yorum yapıyor ve sempati topluyor, belki birilerini ikna edip davasına hizmet eden adama oy kazandıracak. peki sen ne yapıyorsun? insanları kutuplaştırmaca yapıyorsun. nefret topluyorsunuz, oy kaçırıyorsunuz. oy verecek varsa da uzaklaşmasına sebep olanlar da bu şekilde kutuplaştırma yapanlar.

yanlış yapıyorsun, bilginize arz ediyorum. biraz ağır olacak ama kusura bakmasınlar çünkü hak ettiler; "vaatleri belli değil" diyenler benim için havlayan bir köpekten farksız, vaatlerini bilmeyen açsın dinlesin, illa ahaber yada foxtv kanallarda gözlerine mi sokalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 8 Nisan 2023; 18:28:55 >
  • şıracı mıydı meslek?

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

veledler bilmez benim yaşım senden büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 8 Nisan 2023; 23:3:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.