Şimdi Ara

Sinan Oğan yok sayılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1234Rambo denen arkadaşı kaale alıp kendinizi küçük düşürmeyin lütfen, çünkü kendisine göre 14 Mayıs seçiminde Kılıçdaroğlu kaybetme ihtimali var kaybetti diyelim eğer o gün kendisi Kılıçdaroğlu nu eleştirirse ona göre en büyük aktroll kendisi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Bot hesap ile neyi tartışacaksın? 10 milyon yabancıyı ülkeye doldurup "hudut namustur" diyenlerin peşinden gidenleri direkt blokluyorum. Namuslu kişiler ile tartışmak varken bazılarına gerek yok.

CHP zihniyeti denilen şey bu işte. Sorsan demokrasi istiyorlardır ama farklı görüş herkesin kafasını ezip susturmaya çalışırlar. Kendilerine demokrasi istiyor bunlar, geri kalan herkes ölsün.

• Muharrem ince de 2018de yok sayılıyordu. Şimdi tvde soru cevap yapıyor niye acaba sjdktkfkdkkf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda Sinan Ogani kucumseyenler.
    Sinan Oğanin arkasında devlet desteği yada koca büyük party desteği büyük şehir desteği yok diye mi kucumsuyorlar.

Ben Hizbullah'a oy vermek zorunda mıyım.
    Arap miyim hayır.
    Ben PKK ya oy vermek zorunda mıyım ?
    Evet evet HDP babasının hayrına KK yıl destekliyor yani seçim kazanilirsa hiç bir dey istemeyecek öyle mi ? Kk ye oy vereceklere sesleniyorhm gerçekten buna inanıyor musunuz ? Yok şeymiş öncelik bu hükümeti devirmekmis ? Devirme işini başka bir tehlikeye kapı açarak mi yapmak lazım ?

Ben ne Arabın ne PKK sempatizanı kurt.
    Öz ve öz türküm ve bu seçimde Sinan Oğan a oy vermek ben dahil tüm milliyetçi Türklerin boynunun borcudur. Kendim tek kalsamda yönüm belli olsun mantığıyla gidip Sinan Oğan a vericem.

Böyle bişey olabilir ki ya.
    Türk'ün memleketinfe Araplar hükümet PKK'lılar kilit party gibi gösteriliyor ve milleti HDP nin mecburi kucağına atmaya çalışıyorlar..ben bu zorlamaya hayır diyorum.

Trol falan da değilim . Zaten türk görünümlü Arap kırması bu millete pek saygım yoktu Sinan Oğanin secim sonrası alacağı oya gorede saygım çoğalacak yada tamamen sifirlanacak.

• Cem kullanıcısına yanıt
    engelleyenlerin yolu açık olsun , kendi görğşüne karşı olan herkesi trol şlan eden bir zihniyetle tartışmak zaman kaybı onları bloklamsk onlara değer verdiğim anlamına gelir yok saymak en iyisi , sokaktaki köpekleri yok saydığım gibi onları da görmezden gelirim hepsi bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendisine karşı Aktröllerin ciddi bir itibarsızlaştırma çalışması var.

• Alacağı yüzde 1 2 oy o da oy bolmekten başka bir halta yaramayacak yok sayılsa nolur sayılmasa nolur
    Sol kesim sağ kesim gibi tek parti etrafında birleşse 20 sene aynı yönetim olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 7 Nisan 2023; 20:26:4 >

Tartışılacak adam var tartışılmayacak adam var. Şimdi tartıştığın adam 7/24 aynı şeyleri zırvalıyorsa sadece propaganda yapıyorsa anlattığın şeylerle alakasız şeyler yazıp kıvırıp sonra yine aynı propagandayı yapmaya devam ediyorsa karşındaki kişinin amacı tartışıp doğruyu bulmak, bilgi ve fikir alışverişi yapmak değilse karşında botla yazışıyormuş hissine kapılıyorsan bloklamamak için bir neden yok.

• Evet aynen
    Muharremi kopurt Sinan Oğan i gösterme taktiği uyguluyorlar.
    Çünkü Sinan Oğan büyük oranda MHP den oy çekecek. Çünkü kendisi MHP eski milletvekili ve MHP Genel baskan adayiydi devlet baheceli sağolsun ayağını kaydırdı kurultaya gitmedi.

• mevcut iğrenç halden kurtulmamız en EN CİDDİ ŞANS olan millet ittifakına , pkk lı deme cüretinde bulunanlar iftiracı, ampul seven, gereksizler grubundandır. çok daha ağır yazarım ama sizin yöneticiler 30 gün ceza vermek için hazırda bekliyor. yoksa size en ağır küfür bile az. ağız dolusu sövsem, yine içim soğumaz.

bir yandan da sanki mevcutlardan şikayetçiymiş de, milliyetçiymiş de, mış mış da, yalandan rol keserler.

• lafa milliyetçiyim diye giren şahıslara çok dikkat edin. %99 u gizli ampuldur.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    cumhuriyeti kuran partiye pkk lı diyen birine, sövmem bile sövmek bile fazla önem vermek olur. blok.

• Cuhuriyeti kuran parti mi bıraktınız lan ?
    Gidin az biraz Celal Şengör izleyin.
    Herşeyin içini boşalttığı biz gibi ataturkculugunde kurduğu partininda anasini aglattiniz. Gelmiş. Birde bize ampucu diyor.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Herkes bana akıl verir oldu, şu böyle cevap verme, bu böyle ciddiye alma. Arkadaşlar ben uzun zamandır bu forumdayım, son zamanlarda da bu bölümdeyim, kimin az çok ne olduğunu biliyorum. Seni de biliyorum Deepimpact.

• blokladığım ampul kafalar , arka planda kara çalmaya çabalıyor. trol tespit dairesi umarım iyi çalışacak seçimden sonra.

• "dinnnn, vatannnn, millettt, bayrakkk" diye diye ülke sövüşlendi. bitişe geldik. bazıları hala aşırı sağcılık peşinde. Allah islah etsin sizi diyeceğim de, siz islah olmazsınız.

Dediğimi anlamamışsınız, neyse sağlık olsun, çok çok 2 dakikalık bir yazı boşa gitti. En iyisi sizin tabirinizle bende sizi görmezden geleyim. Yalnız ben sokak köpeklerini yok sayamıyorum, bazen beslerim, bazen severim onları.  

• Cem kullanıcısına yanıt

rambo dediğin şahis aktrollün chp versiyonunlarının canlı kanlı örneğidir. İstersen yazdığı yorumlara bakabilirsin hemen hemen bütün yorumlarında karşısındakini direk aktroll deyip sıyrılmaya çalışıyor. Benim önceden Kılıçtaroğlu ile ilgili negatif düşüncem yoktu ama Meral AKşenere masada Kılıçtaroğlunun adaylığınının dayatılmaya çalışılması ve Meral Akşener masadan kalktlığı zaman akpnin havuz medyasını aratmayan chp medyasının ve rambo kafa yapısındaki chp seçmenin yürütmüş olduğu iftira karalama kampanyalarına tepkimi göstermek için Sinan Ogana oy vereceğim. Bu forumda Kılıçtaroğluna oy vermeyecek muhalif milliyetçi arkadaşların çoğu da aynı sebepten dolayı vermeyecektir. Bir kısmı ikinci seçime kalırsa illaki verecektir ama bir kısmının sandığa bile gideceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 8 Nisan 2023; 2:36:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.