Forlan+Yer gök inletecek forvet+Quaresma+Simao... Geriye kalıyor 2 yabancı hakkı. 1 tanesi ön libero bir tanesi stoper gibi görünüyor...
Beşiktaş yine beklerine çözüm bulmayacak anlaşılan çünkü iyi yerli bek yok. Bu nedenle ben sanmıyorum Forlan üstüne bir forvet daha alınacağını... Eğer alınacaksa Beşiktaş yine aynı hataya düşecek. Çünkü önce hücumla değil önce savunmayla başarı geliyor. Böyle oyuncular varken elinizde zaten gol atıyorsunuz, pozisyona giriyorsunuz.
Bakalım hangi bombalar patlayacak...
Kaka veya Ronaldinho olay olur yav :D Lisansli Huni istiyoruzz :)
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Forlan+Yer gök inletecek forvet+Quaresma+Simao... Geriye kalıyor 2 yabancı hakkı. 1 tanesi ön libero bir tanesi stoper gibi görünüyor...
Beşiktaş yine beklerine çözüm bulmayacak anlaşılan çünkü iyi yerli bek yok. Bu nedenle ben sanmıyorum Forlan üstüne bir forvet daha alınacağını... Eğer alınacaksa Beşiktaş yine aynı hataya düşecek. Çünkü önce hücumla değil önce savunmayla başarı geliyor. Böyle oyuncular varken elinizde zaten gol atıyorsunuz, pozisyona giriyorsunuz.
Sağ bek maicon olacak gibi duruyor açıklamalara bakılırsa. Sol bekte altyapıdan doğukan çok iyi görünüyordu yaz kampında falan daha iyi olursa düşünülebilir.
Fernandes nasıl alınmaz ya önlibero derdimiz olmazdı
Bu yaz uyuyamayacağız herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Electra Bu yaz uyuyamayacağız herhalde.
Uykusuz gecelerimiz için kahve stoğumu paylaşabilirim hocam.
seneye deli bir lig olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Electra Bu yaz uyuyamayacağız herhalde.
Ahhh bide sağlam hoca gelse :)
Serdal reyizin heykelini ne zaman dikicez????? o değilde beklere çözüm lazım sağa alın orhan şam ı solada bi alternatif bulun artık ayrıca ne hulku ne kakası arkadaşlar şakamısınız hulkun ederi 40M euro+ kakanın da 60 M falan nasıl alıyoruz bunları olurmu hiç bence robinho olabilir
Sinan Engin'e inanmıyorum.Ama bu transfer olmayacağı anlamına gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Sinan Engin'e inanmıyorum.Ama bu transfer olmayacağı anlamına gelmiyor.
Ben de sinan engine inanmıyorum ama twitter da Ertem Şener de bu konuya değinmiş ve söylemiyle de Kaka yı işaret etmiş. Kaka bana çok zor geliyor ama hatta imkansıza yakın. Yani Madrid ten ayrıldığı dakika bir sürü taliplisi çıkacaktır bu adamın.
quote:
Orijinalden alıntı: Cro-X
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Sağ bek maicon olacak gibi duruyor açıklamalara bakılırsa. Sol bekte altyapıdan doğukan çok iyi görünüyordu yaz kampında falan daha iyi olursa düşünülebilir.
Fernandes nasıl alınmaz ya önlibero derdimiz olmazdı
Maicon alınırsa bence en büyük transfer başarısı olur Lig tarihindeki...
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
Serdal reyizin heykelini ne zaman dikicez????? o değilde beklere çözüm lazım sağa alın orhan şam ı solada bi alternatif bulun artık ayrıca ne hulku ne kakası arkadaşlar şakamısınız hulkun ederi 40M euro+ kakanın da 60 M falan nasıl alıyoruz bunları olurmu hiç bence robinho olabilir
Robinho satmaz Milan. Her maç gol atıyor hıyar, şampiyonluktaki en büyük pay Robinho 'da neredeyse.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra seneye deli bir lig olacak.
Özlediğimiz çekişme gelecek sonunda.
Bence sırf milleti meraklandırmak için bom boş konuşuyor yine.
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Orijinalden alıntı: chakra seneye deli bir lig olacak.
Özlediğimiz çekişme gelecek sonunda.
İnşallah 3 büyükleri tekrardan sahneye alalım şöyle
oha artık.Anlaşılan pes te beşiktaşı alma vakti geldi
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur aklima ganso (paulo henrique) geliyor ama adam esasen AMC mevkinde oynuyor. baskada yuksek bonservisli brezilyali forvet neymar var