Şimdi Ara

Sinan Engin: Yer Gök İnleyecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaka, Robinho veya Hulk. Bunlardan biri gelirse varyaaaaa.
  • Neymar
  • ertuğrul'a yaptıklarını unutmadık daha," kapının danası hiçbir vakit öküz olmaz" demiş anadolu insanı.
  • Adam ilk defa fernandes, almedia ve simao'nun geleceğini açıkladı ve geldiler, sonra dün TV8'de tayfur kesin kalacak dedi ve bugun tayfur ile anlaşma imzalandı bu brezilyalı forvet içinde dediklerinin olması çok muhtemel.
  • sau paulo dan henrique ile ilgileniyormuşuz 19 yaşındaymış

bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsisamet

sau paulo dan henrique ile ilgileniyormuşuz 19 yaşındaymış

bilen var mı

ilk sayfada yazdigim ganso iste... paulo henrique. hatta biraz ust tarafta arkadasin biri dalga gecmis benimle
  • adriano diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

bilen var mı

ilk sayfada yazdigim ganso iste... paulo henrique. hatta biraz ust tarafta arkadasin biri dalga gecmis benimle

Ganso değil. Ganso 21 yaşında, 19 değil. Ayrıca Sao Paulo'da değil Santos'ta oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

bilen var mı

Ganso değil. Ganso 21 yaşında, 19 değil. Ayrıca Sao Paulo'da değil Santos'ta oynuyor.

Henrique Almeida Caixeta Nascentes den bahsediliyormus. haklisin... ama duyumcunun hata yaptigini dusunuyorum, yer yerinden oynayacaksa bu adam paulo henriquedir

• RİVALDO
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicky14

RİVALDO

liseli espiri yaptı
  • "Ribery'yi ben keşfettim. İlk önce Beşiktaş'a önerdim. Araştırdılar, Del Bosque beğenmedi. Ben de futbol adına hayırlı bir iş yapmış olayım diye Galatasaray'a önerdim, hemen aldılar."

Bunu diyen adam değil mi Sinan Engin ? Güvenin siz ona

• SİNAN ENGİN'E ÇOK BENZİYOR
  • gordon scdenfeld mi neydi. kör bi tane stoper vardı bizde . sinan engin o adam için dünyanın en iyi stoperi demişti. o yüzden sinanın laflarını dikkate almamamk lazım
  • evet arkadaslar,
    sinan enginin dedigi yine oldu, yer yerinden oynadi, 5.9 ile sallandik
  • bu arada saka bi yana is ciddi galiba. gecmis olsun, insallah can ve mal kaybi yoktur...
  • beklemekten ağaç olduk..umarım transferler bir an önce sonuçlanır..çünkü dedikoduların ardı arkası kesilmiyor
    bir gün hulk bir gün kaka diğer gün maicon,luis fabiano vs vs..sayılmadık brazilyalı forvet kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_Q7

beklemekten ağaç olduk..umarım transferler bir an önce sonuçlanır..çünkü dedikoduların ardı arkası kesilmiyor
    bir gün hulk bir gün kaka diğer gün maicon,luis fabiano vs vs..sayılmadık brazilyalı forvet kalmadı...

Bismillah daha lig bitmedi
  • santos ta dedi, agzindan kacirdi sinan engin. geliyo ganso demedi demeyin
  • Ohaaa Sinan Engin Neymar dedi resmen. Santosta oynuyor. 20 milyon euroları geçen bi fiyatı var. Ya Neymar yada Ganso off hangisi gelirse gelsin bizim ligin kat kat üstünde oyuncular. Ama benim gölüm Neymar dan yana Gansoya da yeni Zidane diyolar. Adam harbiden futbol stili ve tekniği çok benziyo Zidaneye
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.