Neymar'da gelse, Ganso'da gelse (Alamayız da fantezi müzik yapalım şimdilik) 3. haftasında bacağını eline verir bizim kasaplar. Çok kibar, zayıf çocuk bunlar, daha pişmeleri lazım.
hala ofansa adam alıyorlar inanılır gibi değil çıldırmamak elde değil..
Kaka. Konuşulması bile tuhaf lan. Geçen bir arkadaşıma bahsettim ''olm Beşiktaş belki Kaka'yı alabilirmiş lan'' dedim. Tepki vermedi fazla ''heee evet'' dedi. Sallamadığı için mi öyle tepki verdi yoksa alıştığı için mi bilemedim. Kaka lan bu.
Ronaldinho demeyin, sekte-i muazzamadan öte dünyaya terk-i diyar eylerim.
ne kakası ya hangi alemde uçuyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: soho
hala ofansa adam alıyorlar inanılır gibi değil çıldırmamak elde değil..
aynı dertten muzdaribiz. hücuma yer gök inletecek isimler konuşuluyor ama stopere agamemnon alınıyor. ufukta iyi bi stoper gelecek gibi de görünmüyor. yine arkayı sağlama almadan yola çıkacağız. yine tayfur, schuster, tigana, del bosque suçlu olacak. işin garip tarafı bizim hani bi geyik var ya rakip taraftarlar arasında demirören gözlerinizi boyamak için alıyor o yıldızları diye. aslında geyik felan değil o çünkü harbiden bizim taraftar transfer sarhoşu oldu 2 senedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme