Şimdi Ara

Sinan Engin: Yer Gök İnleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi canlıyayında tv8 de söyledi. ilk başta forlan diyecek sandım ama brezilyalı dedi. Yer gök inleyecekmiş. Forlan için çok ufak transfer dedi. Oha Kim acaba ya? ayrıca guti kalıyormuş. Tayfur Havutçu da kalıcakmış

Galatasaraylı olmama rağmen heyecanlandım arkadaş

• Maicon? Kaka?
  • yazmayı unuttum.

Fabiano olabilirmi acaba?
  • adam forlan kim ki diyor..
    galiba kaka geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Maicon? Kaka?

hayır santrafor olacak dedi. çok yüksek bonservis bedeli varmış.
  • Kaka'ya teklif yapıldı deniyor.
  • Kaka'dan bahsediyor olabilir ama Real'den ayrılsa bile Milan'a döner bence. Maicon olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Maicon? Kaka?

hayır santrafor olacak dedi. çok yüksek bonservis bedeli varmış.

Daha neresine forvet alacak? sinan sallamasın, Serdal başkan defans ağırlıklı transfer yapacaz dedi.
  • arkadaşlar edit olmadığı için düzeltemiyorum yazmayı unutmuşum

santrafor olacak dedi. almeida gidiyormuş ee forlanıda almadımı bjk. forlan işi yalan olabilir

yalnız öyle cümle kurduki "forlan hikaye" ye getirdi olayı..
  • abi ofansa adam almasınlar artık. ortasahaya fernandes in tapusunu alırsak yeterdir. direk sağ bek ve stoper transferi şart. almeida da gitmesin.

forlan
    almeida
    guti
    quaresma
    simao
    fernandes
    ernst

etti 7

ferrari ve sivok yolcu.
    yerine iyi bir stoper

8 oldu yabancı.
    iyi bir sağ bek alınırsa
    9 olur yabancı.

hilbert te joker olarak kalsın.

bobo, ferrari, sivok, tabata, holosko bunları postalarsak. bir de stopere ersan hariç 2 tane yerli. bir de kanatlara volkan şen, ibrahim akın gibi altarnatif olursa tadından yenmez.
  • forlan hikaye derken forlanı mı beğenmiyo yoksa çok daha iyisini mi alacağız diyo..
    tam olarak ne dedi baştan sona yazsana kardeş
  • forlanı çok ufak diye nitelendirebilecek iki transfer var dünyada zaten :) onlar da brezilyalı değil. ayrıca santrafor olcak dediyse beşiktaş saçma işler yapıyo hakkaten ya da almeida kesin gönderilmiş. brezilyalı forvet kim var ki ayrıca fabiano kazması mı gelcek
  • bu sinan enginin kulüpte bir vasıfı var mı hala?
  • nuri madride gittiği için kaka'da öncelik Beşiktaşın mış.
  • Vagner Love aklıma geldi BJK'ya gelebilecek ve çok ünlü olarak.
  • louis fabiano gelebilir.sao paola'ya mı ne gitmişti nere geldim la ben diyip güzelim istanbulu seçer belki
  • aklima ganso (paulo henrique) geliyor ama adam esasen AMC mevkinde oynuyor. baskada yuksek bonservisli brezilyali forvet neymar var
  • galiba kaka yı alıyoruz arkadaşlar...allahım sna geliyorum

• Arkadaşlar Sinan Engin diyorsa büyük bir ihtimal doğrudur. Her ne kadar şuan yönetim de olmasa da kaynağı yönetimin içinden direk.

Forlan ile Maicon'u geride bırakacak olay yaratacak Brezilyalı bir oyuncu ile ilgileniyormuşuz. Açıkcası çok merak ediyorum hangi isim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal

forlan hikaye derken forlanı mı beğenmiyo yoksa çok daha iyisini mi alacağız diyo..
    tam olarak ne dedi baştan sona yazsana kardeş

Forlan transferi BJK için çok kolay bir transfer. Ayrıca forlan beklemede şuan için bitmedi. Bahsettiğim santraforun bonservis bedeli çok yüksek. Yer gök inleyecek herkes beklesin dedi.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tv8&seekTime=16-05-2011%2001:48

linkten izleyin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.