Şimdi Ara

Sinan Engin: Yer Gök İnleyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forlan'ın bittiğini varsayarsak; sürekli ofans alacağınıza 2 bek, 1 stoper alsanız taş gibi takım olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal

forlan hikaye derken forlanı mı beğenmiyo yoksa çok daha iyisini mi alacağız diyo..
    tam olarak ne dedi baştan sona yazsana kardeş

Forlan transferi BJK için çok kolay bir transfer. Ayrıca forlan beklemede şuan için bitmedi. Bahsettiğim santraforun bonservis bedeli çok yüksek. Yer gök inleyecek herkes beklesin dedi.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tv8&seekTime=16-05-2011%2001:48

linkten izleyin

Kaka olamaz ya imkansizz diye düşünüyorum :)

• ya iyi dedi hos dedide tayfur kalacak deyince butun hevesim kacti ... gelecek senede heba olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

ya iyi dedi hos dedide tayfur kalacak deyince butun hevesim kacti ... gelecek senede heba olacak

yardımcı olarak.
  • tayfur hoca kalmalı..yabancı hocalardan dilimiz yeterince yandı..seneye rüya takımı kuruyoruz hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

ya iyi dedi hos dedide tayfur kalacak deyince butun hevesim kacti ... gelecek senede heba olacak

yardımcı olarak.

yok hocam yanlis anlamissin, tayfura yabanci yardimci getirilecek dedi. 1-2 gun once zago istanbula gelmisti, sanirim yardimcisida zago olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal

tayfur hoca kalmalı..yabancı hocalardan dilimiz yeterince yandı..seneye rüya takımı kuruyoruz hadi hayırlısı

Şu kupa finalini bu kadar kötü oynatmasaydı ben de kalsın derdim ama rezalettik yahu.
  • Çok ünlü Brezilyalı bir santrafor, forvet gelicek dedi. Forlan yanında küçük kalır dedi. Aklıma 3 isim geliyor. Kaka - Hulk - Neymar bunlardan biri gelse off keşke Hulk gelse
  • izledim de sie gene sallıyor. şu adam kadar palavracı görmedim ben.
  • Pato

Zerre kadar hiçbir lafına inanmam Sinan Engin'in.
  • Hulk, Neymar, Pato
  • Brezilyalı? forvet? = PATO
  • la bıktım artık bir tane de stoper geliyor desinler ha. baydı harbiden forvet forvet hücumcu yeterin la
  • Neymar ve Forlan off bee ne ikili olurlardı. Aynı Aguero-Forlan ikilisi gibi ama çok çok zor. Keşke Hulk gelse hayalimdeki tek futbolcu
  • sinan engin yalan sölemez bence kaka geliyor
  • Haftaya Açıklansa ve sonraki hafta imza töreni olsa Tüm reytingleri alt üst eder bu olay. Dünya klübü olmakta baya heyecan verici bişeymiş yahuuu
  • Kaka olamaz santrafor olucak diyor , aklıma gelen bonservisi yüksek ''hulk'' olabilir....
    Stoper olarak napoliden canavaro'yu alsalar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

şimdi canlıyayında tv8 de söyledi. ilk başta forlan diyecek sandım ama brezilyalı dedi. Yer gök inleyecekmiş. Forlan için çok ufak transfer dedi. Oha Kim acaba ya? ayrıca guti kalıyormuş. Tayfur Havutçu da kalıcakmış

Galatasaraylı olmama rağmen heyecanlandım arkadaş

Lan sen benden daha çok Beşiktaşlısın ha.

• Güzel haberler bunlar. Keşke gelseler. İrili ufaklı birkaç haber geliyor kulağımıza ancak doğrulu kanıtlanmadan söylemek hayalcilik olur.

Fenerbahçe sessiz ve derinden geliyor. Hadi bakalım hayırlısı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

la bıktım artık bir tane de stoper geliyor desinler ha. baydı harbiden forvet forvet hücumcu yeterin la
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.