Forlan'ın bittiğini varsayarsak; sürekli ofans alacağınıza 2 bek, 1 stoper alsanız taş gibi takım olacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
forlan hikaye derken forlanı mı beğenmiyo yoksa çok daha iyisini mi alacağız diyo.. tam olarak ne dedi baştan sona yazsana kardeş
Forlan transferi BJK için çok kolay bir transfer. Ayrıca forlan beklemede şuan için bitmedi. Bahsettiğim santraforun bonservis bedeli çok yüksek. Yer gök inleyecek herkes beklesin dedi.
ya iyi dedi hos dedide tayfur kalacak deyince butun hevesim kacti ... gelecek senede heba olacak
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
ya iyi dedi hos dedide tayfur kalacak deyince butun hevesim kacti ... gelecek senede heba olacak
yardımcı olarak.
tayfur hoca kalmalı..yabancı hocalardan dilimiz yeterince yandı..seneye rüya takımı kuruyoruz hadi hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
yardımcı olarak.
yok hocam yanlis anlamissin, tayfura yabanci yardimci getirilecek dedi. 1-2 gun once zago istanbula gelmisti, sanirim yardimcisida zago olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
tayfur hoca kalmalı..yabancı hocalardan dilimiz yeterince yandı..seneye rüya takımı kuruyoruz hadi hayırlısı
Şu kupa finalini bu kadar kötü oynatmasaydı ben de kalsın derdim ama rezalettik yahu.
Çok ünlü Brezilyalı bir santrafor, forvet gelicek dedi. Forlan yanında küçük kalır dedi. Aklıma 3 isim geliyor. Kaka - Hulk - Neymar bunlardan biri gelse off keşke Hulk gelse
izledim de sie gene sallıyor. şu adam kadar palavracı görmedim ben.
Pato
Zerre kadar hiçbir lafına inanmam Sinan Engin'in.
Hulk, Neymar, Pato
Brezilyalı? forvet? = PATO
la bıktım artık bir tane de stoper geliyor desinler ha. baydı harbiden forvet forvet hücumcu yeterin la
Neymar ve Forlan off bee ne ikili olurlardı. Aynı Aguero-Forlan ikilisi gibi ama çok çok zor. Keşke Hulk gelse hayalimdeki tek futbolcu
sinan engin yalan sölemez bence kaka geliyor
Haftaya Açıklansa ve sonraki hafta imza töreni olsa Tüm reytingleri alt üst eder bu olay. Dünya klübü olmakta baya heyecan verici bişeymiş yahuuu
Kaka olamaz santrafor olucak diyor , aklıma gelen bonservisi yüksek ''hulk'' olabilir.... Stoper olarak napoliden canavaro'yu alsalar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
şimdi canlıyayında tv8 de söyledi. ilk başta forlan diyecek sandım ama brezilyalı dedi. Yer gök inleyecekmiş. Forlan için çok ufak transfer dedi. Oha Kim acaba ya? ayrıca guti kalıyormuş. Tayfur Havutçu da kalıcakmış
Galatasaraylı olmama rağmen heyecanlandım arkadaş
Lan sen benden daha çok Beşiktaşlısın ha.
Güzel haberler bunlar. Keşke gelseler. İrili ufaklı birkaç haber geliyor kulağımıza ancak doğrulu kanıtlanmadan söylemek hayalcilik olur.
Fenerbahçe sessiz ve derinden geliyor. Hadi bakalım hayırlısı .
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
la bıktım artık bir tane de stoper geliyor desinler ha. baydı harbiden forvet forvet hücumcu yeterin la