tayfur kesin kalacak dedi. tayfurla olacak iş degil bence büyük hata olur. bu kadar yıldız adamı idare edebilecek kariyerli disiplinli ama sıcak kanlı bir hoca lazım.
bizde elmander , kim kalström ve selçuk inanı almışız hadi bakalım güzel bir yıl olacaga benziyor. ah birde en azından uefada olsaydık
Totem başlasın
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Totem başlasın
Üst kol çalışması lazım biraz.
Savunma oyuncusu demiş birisi Kaka diyen var Hulki diyen var ,bunlar savunmaya mı geçtiler hacı? Almeida ve Bobo gidiciymiş,öyleyse bize bir forvet daha gerekecek
beyler kasmaya gerek yok ... şu dünyada bir tek oyuncu vardır ki "O" en büyüktür
hiç kimse "O" olamadı şimdiye kadar
evet sinan enginin transferini açıklıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
quote:
Totem başlasın
Üst kol çalışması lazım biraz.
Adamın kişilik problemi var,bu boş zamanlarında yeşile boyuyordur kendini,sanatsal çalışmalarıdır vardır bence
quote:
Totem başlasın
Off yapma bunu yapmaa
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRİD
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
şimdi canlıyayında tv8 de söyledi. ilk başta forlan diyecek sandım ama brezilyalı dedi. Yer gök inleyecekmiş. Forlan için çok ufak transfer dedi. Oha Kim acaba ya? ayrıca guti kalıyormuş. Tayfur Havutçu da kalıcakmış
Galatasaraylı olmama rağmen heyecanlandım arkadaş
Lan sen benden daha çok Beşiktaşlısın ha.
hadi lan pis madrid li
Yine Robinho olmasın sakın, başka brezilyalı kim olucak
Vallaaa bu sinan engine bakarsak ronaldinho olur oda berbat bir transfer olur hakkaten...
Ya konusulanlara bak ya kafayi yememek elde degil :). Serdal reyiz takimin cehresini degistirdi walla ya :-))
Ronaldinho Robinho yada kaka dan biri gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan Forlan'ın bittiğini varsayarsak; sürekli ofans alacağınıza 2 bek, 1 stoper alsanız taş gibi takım olacaksınız.
Düşüncesine katılarak, Forlan'dan sonra transfer edilecek elemanları büyük bir heyecanla beklemeye başladım
Tayfur olayına gelirsek, kalması kesinleşti. Guti, Simao ve Q7 ile görüşmüşler, söylenene göre antreman sistemi olarak çok memnunlarmış. Ayriyetten deplasmanlara 1 gün önce gidilmesinden memnunlarmış.
Tayfur'un yanına sağlam bi yabancı gelirse lokum olur
Sinan Engin Kuyuya taş atmış 40 kişi çıkaramıyoruz ..
Sinan Engin'e inanacağıma fotospora inanırım daha iyi
Tayfurun yanına zago gelecek.
Forlan+pahalı brezilyalı santrafor almışız heralde yani bobo-almeida gitti forlan+diğer yıldız geldi
Bence diğer transfer maicon ama kakayıda isterizz
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
yazmayı unuttum.
Fabiano olabilirmi acaba?
ya gerçekten bu sevilla sıktı artık
her sene o fabiano yu birilerine kakalamaya çalışıyoalr ama kimse o paraları vermeye yanaşmıyo.
her sene aynı muhabbetler. bikere milan 18M a anlaştı, sonra milan kendi vazgeçti trasnferden. uyuz oluyom bu sevillaya, çok pintiler. geçen sene de marsilla yı çok uğraştırdılar, marsilla isyan etti sonunda. ne fabianoymuş be kardeşim ya
Robinho hayırlı olsun arkadaşlar.Allah utandırmasın.
ertem_sener Ertem Şener sinan engin'in bahsettiği maicon transferini ezecek brezilyalı ! =) hala çözemeyenler bkz gecen hafta ve bu geceki söylediklerme 6 saat önce
Ertem şener en son bunu yazmış demekki maiconu ezecek diğer oyuncu kaka Ayrıca dün geceki programda luis van gaal in takımın başına getirileceği bu ismi nisanda yıldırım demirörene morinhonun önerdiği söylendi hadi hayırlısı Kaka gelirse adam bitti artık madridin yedeğini aldınız adam zaten sakatlanıp duruyor vs olur aha buraya yazdım Bu adamlar ne kadar başarılı olur bilemeyiz ama beşiktaş kadrosuna bakılınca avrupa takımlarını bile korkutacak hale geldi ciddi şekilde reklamı oldu bu bile ileriki seneler için güzel bir şey