Şimdi Ara

SIMCTY Buildit - Bilgi,Paylaşım,Gelişim [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
5
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, güzel bir şehir kurma oyunu olan simcity'nin mobile uyarlanmış sürümü.
    Oyunda sıfırdan şehrimizi üreterek başarılar kazanıyor ve ticaret yapabiliyoruz.
    Oyunda kanalisazyondan, polis sistemine kadar her türlü detay var, şahsen ben oyunu çok sevdim

Oyunu oynayıp bizimle birşeyler paylaşmak isteyen yada bir sorusu olan arkadaşlar buyurabilirler.

SIMCTY Buildit - Bilgi,Paylaşım,Gelişim [Ana Konu]

Google play linki
    play.google.com
    SimCity BuildIt - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.simcitymobile_row&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 31 Aralık 2014; 18:18:14 >

• Selamlar.

Bende yükledim ve oynuyorum gayet güzel bir oyun. Ancak belli bi yerden sonra parakazanılması zor oluyor. Şuan eğitim ve ulaşım yapamadım mesela, ev yapsam ona da su kulesi elektrik falan isteyecek.Nüfusum 40k civarı.
  • En iyi şehir kurma oyunu, internet istememesi güzel, umarım arkadaşın bahsettiği zorluk oyunun klasik zorluğudur, coin satmak için yapılmışsa oynanmaz.

edit: klasik simcity ile alakası yok, tarla oyunlarıyla aynı mantık, çok kasmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 26 Aralık 2014; 17:15:48 >
  • Ben de yükledim ama henüz başlamadım bilgisayarda ne oynardık simit ve cities xl gibi oyunları ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu olanlar sorabilir

Bu arada sildim oyunu cok fazla bağımlılık yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Sorunu olanlar sorabilir

Hemen sorayım
    İnsanlarn binaları terk etmemesi için yani nufusun düşmemesini sağlayan etken hangisi. Mesela benm şehrimde etraf cayır cayır yanıyor para yetmiyor

ayrıca birşey daha sorayım oyunu offline oynadktn sonra onlineye geçince offlinedeki ilerlemem onlineye geçmiyor bilgn varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Sorunu olanlar sorabilir

Hemen sorayım
    İnsanlarn binaları terk etmemesi için yani nufusun düşmemesini sağlayan etken hangisi. Mesela benm şehrimde etraf cayır cayır yanıyor para yetmiyor

ayrıca birşey daha sorayım oyunu offline oynadktn sonra onlineye geçince offlinedeki ilerlemem onlineye geçmiyor bilgn varmı?

Şehiri bitişik yap :D paran yeni alana kadar yanan yerleri itfaiye yi oraya taşı

Online hakkinfa pek bi bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal simcity oynayan varmi peki bilgisayarda ?

• Para kazanmak zor bi su deposu alamiyorum sildim oyunu

Edit : düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 26 Aralık 2014; 20:53:02 >
  • Benim tablete uyumsuz diyor. Google paly'de bu tarz başka güzel oyunlar var mı? Mesela cityville tarzı da olur. Böyle şehir alıp, geliştirme büyütme. Elbette çevrimdışı olması gerekiyor.
  • oyunu beğenmedim normal simcity ile alakasız işliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

normal simcity oynayan varmi peki bilgisayarda ?

Ben varım simcitiy ve cities xl oynuyorum

• Oyun iyi güzelde belirli bir yerden sonra para kazanması cok zorlaşıyor ama güzel bir oyun

• Ben de oynuyorum. Gayet guzel gidiyor. Para kazanmasi zor ama bi sekilde ihtiyacin olani buluyorsun. Onemli olan ilk baslarda verdigi tum evleri yapmamak. Ben verdikce evleri yaptim sonra ihtiyaclara karsilik veremeyince bir suru evi buldozerle duzlestirmek zorunda kaldim.
    oyuna yeni baslayanlara ilk tavsiyem budur.

• Oyun gerçekten simcity havasını veriyormu hocam ?
  • Daga onceden US Serverinden oynuyordum yani turkiyeye gelmeden. Sorularinizi alabilirim
    BENDEN TAVSIYELER
    AZ EV YAPIN AZ AMA GELISMIS OLSUN
    PARALARI BIRIKTIRIN MALZEMELERI SATIN KAMERA VB.
    EVLERI BITISIK YAPIN
    Simdilik bu kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mandira_filazofu

Daga onceden US Serverinden oynuyordum yani turkiyeye gelmeden. Sorularinizi alabilirim
    BENDEN TAVSIYELER
    EVLERI BITISIK YAPIN
    Simdilik bu kadar...

Malzemeleri satarsak depoyu nasil yukseltcez
    Egitim ve ulasim mudurlugumu yapalim mi cok gerekli mi? 40k altin istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

quote:

Daga onceden US Serverinden oynuyordum yani turkiyeye gelmeden. Sorularinizi alabilirim
    BENDEN TAVSIYELER
    EVLERI BITISIK YAPIN
    Simdilik bu kadar...

1-Global ticaret merkezinde bolca bulunuyor o malzemeler. ortalama bir fiyata satarak iyi gelir elede edersin. Igtiyacin olursa al GTM den
    2-Egtim ve ulasim o kadar gerekli degil fazladan mutluluk getirmiyor 40k verilmez anathar ile alabilirsin tabi. Ha cok paran vardillr al gitsin 3-oyunda her zaman para biriktir hizmet vermen gerekecek cunku.hizmet demek mutluluk ve sim demek mutluluk ve sim = para onceligin hizmet olsun diyeyim o kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

quote:

BENDEN TAVSIYELER
    EVLERI BITISIK YAPIN
    Simdilik bu kadar...

1-Global ticaret merkezinde bolca bulunuyor o malzemeler. ortalama bir fiyata satarak iyi gelir elede edersin. Igtiyacin olursa al GTM den
    2-Egtim ve ulasim o kadar gerekli degil fazladan mutluluk getirmiyor 40k verilmez anathar ile alabilirsin tabi. Ha cok paran vardillr al gitsin 3-oyunda her zaman para biriktir hizmet vermen gerekecek cunku.hizmet demek mutluluk ve sim demek mutluluk ve sim = para onceligin hizmet olsun diyeyim o kadar

Teşekkür ederim ben sevdim bu oyunu:)

• arkadaşlar bir sorum var. ben bir çok malzemeyi hem de uygun fiyatla satışa koydum. daha sonra da hepsne reklam yaptım ve hepsi şu an satışta ama 3 gündür bir tanesi bile satılmaz mı. hayır para da bittiği için satıştan kaldıramıyorum. 3 gündür de satılmıyor. ayrıca normal depomda doluyor yavaş yavaş. mecburen hiçbir sey üretmiyorum. ama bu iş çok can sıkıcı. benden pahalı satılanlar gidiyor benim ürünler kaldı öyle. sanırım bu oyunda ciddi bir hata.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.