Şimdi Ara

New Star Soccer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi futbolcunuzu yaratıp PES ve FIFA'daki gibi kariyer yapıyorsunuz gerçekten saran ve eğlenceli oyun Yazda sıkılırsanız bu oyunu kesinlikle indirin ve oynayın gerçekten zevkli. Başta küçük 2.lig takımlarından başlayıp git gide iyi takımlara Barcelona'ya falan transfer oluyorsunuz. Oyundaki kararlarda size bırakılıyor biraz rpg öğeleride var. Örneğin sizi takımınız bovling oynamaya antrenörüzde antremana davet ediyor. Hangisine giderseniz onunla ilişkiniz artıyor. Eğer takımla bovling oynamayı seçerseniz maçta güzel pozisyonlar bulursunuz ve gol atarsınız. Ama antrenörü seçerseniz takımınız ile ilişkiniz geriler size pas atmazlar tüm maç öyle boş durursunuz. Eğer bir kişiyi çok boşlarsanız örneğin antrenörü çok boşladınız size maçta yer vermiyor. Örneğin Barcelona'dasınız size barcelonalı bir eski oyuncu kramponunu teklif ediyor ve onu isterseniz kullanabiliyorsunuz. Size oyun seçimler sunuyor yolda taraftarınızın yolda görmüş aracını görüyorsunuz yardım ederseniz taraftarla ilişkiniz ilerler ancak enerjiniz gider. Yardım etmezseniz taraftarlar size cephe alır. Oyunda kız arkadaş olayıda var. Eğer lüksünüz iyi olursa yani bolca araç,oyun konsolu,dövme,saat,takım elbise gibi şeyleri alırsanız kız arkadaşınız oluyor.




    Eğer oyunda paraya ihtiyacınız olursa diye size programsız bir para bug'uda sunuyorum
    Bana bunu arkadaşım söylemişti ve denedik beraber ve gerçekten işe yaradı şuanda 500'e yakın param var. Öncelikle kumar'dan slotlara geliyorsunuz. Orada iki tane simgenin (örnk. iki tane krampon yanyana) veya 3'nün yan yana durmasına dikkat edin. Sonra ise slotu çevirip hızlıca telefonun/tabletin ana ekranına dönün. Ve sonra oyuna geri dönün paranız geliyor
    Bunu ard arda yapa yapa daha büyük miktarlar koya koya güzel para elde edebiliyorsunuz
    Bu arada oyun kota dostu sadece 60 mb.


    Oyunda başta 2 tane ispanyol bbva 2.lig takımına transfer oldum orada baya ün kazandıktan sonra Türkiye ligine geçtim. Trabzonsporda oynadım ama beni mahvetti hiç düzgün oynayamadım baya seviyem düştü sonra direk transfer sezonunda Samsunspora gittim şuanda orada mutluyum iyi oynuyorum.

    Ve iyi bir kariyer için İspanya veya Alman liginden başlayın. Baştaki testleri iyi geçin. Oyuna başlarken size şut falan çektiriyor orada ne kadar iyi yaparsanız sizi başlangıçta o kadar iyi takım alıyor.


    Sorularınız varsa alabilirim.
    İyi Oyunlar !







  • Yıllardır bıkmadan oynadığım tek oyun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bı süre sonra sıkıyor.Barcelona'dan sonra nereye gıdecegım? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.