Bildirim
SIMCTY Buildit - Bilgi,Paylaşım,Gelişim [Ana Konu] (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
nasıl yeniden başlayabilirim? sıfırdan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
valla hiç bi keyif almadım sıfırdan hilesiz başladım şimdi -
oyunu silip yeniden yükleyerek -
Sehirdeki mutluluk 100 du yeni ev yaptim 99 bi turlu 100 olmadi neden olabilir
Bi türlü şöyle istediğim gibi gold harcayamiyorum ya hep bi para sıkıntısı
-
quote:
Orijinalden alıntı: CSDFL
eve elektrik su bağlanmış mı kontrol et yada herif yetersiz park falan diye isyan ediyormu ? -
İşte benim şehrim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardazzi -- 1 Ocak 2015; 22:59:42 >
belli bi süreden sonra sürekli tekrarlıyor. sildim bende
quote:
Orijinalden alıntı: mandira_filazofu
quote:
Orijinalden alıntı: lithiium
quote:
Daga onceden US Serverinden oynuyordum yani turkiyeye gelmeden. Sorularinizi alabilirim
BENDEN TAVSIYELER
AZ EV YAPIN AZ AMA GELISMIS OLSUN
PARALARI BIRIKTIRIN MALZEMELERI SATIN KAMERA VB.
EVLERI BITISIK YAPIN
Simdilik bu kadar...
Malzemeleri satarsak depoyu nasil yukseltcez
Egitim ve ulasim mudurlugumu yapalim mi cok gerekli mi? 40k altin istiyor
1-Global ticaret merkezinde bolca bulunuyor o malzemeler. ortalama bir fiyata satarak iyi gelir elede edersin. Igtiyacin olursa al GTM den
2-Egtim ve ulasim o kadar gerekli degil fazladan mutluluk getirmiyor 40k verilmez anathar ile alabilirsin tabi. Ha cok paran vardillr al gitsin 3-oyunda her zaman para biriktir hizmet vermen gerekecek cunku.hizmet demek mutluluk ve sim demek mutluluk ve sim = para onceligin hizmet olsun diyeyim o kadar
Anahtarla bina nasıl yapiyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 3 Ocak 2015; 0:54:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
quote:
quote:
quote:
Daga onceden US Serverinden oynuyordum yani turkiyeye gelmeden. Sorularinizi alabilirim
BENDEN TAVSIYELER
EVLERI BITISIK YAPIN
Simdilik bu kadar...
1-Global ticaret merkezinde bolca bulunuyor o malzemeler. ortalama bir fiyata satarak iyi gelir elede edersin. Igtiyacin olursa al GTM den
2-Egtim ve ulasim o kadar gerekli degil fazladan mutluluk getirmiyor 40k verilmez anathar ile alabilirsin tabi. Ha cok paran vardillr al gitsin 3-oyunda her zaman para biriktir hizmet vermen gerekecek cunku.hizmet demek mutluluk ve sim demek mutluluk ve sim = para onceligin hizmet olsun diyeyim o kadar
Önce 40k kadar para veriyorsunuz, örneğin eğitimin ilk binası. Sonra diğerlerinin anahtarla yapıyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
quote:
Orijinalden alıntı: CSDFL
eve elektrik su bağlanmış mı kontrol et yada herif yetersiz park falan diye isyan ediyormu ?
Elektrik su kanalizasyon sorunu yok da sanirim park sorun
Beyler oyunla günde 1-2 saat ilgileniyorum..Başta para kasmak zor. Yeni bina yerine mevcut olanları geliştirmeye bakın. Kanalizasyon, Su, Elektrik, Polis vb. gibi ihtiyaçları halledince biraz para birikiyor.
Ancak nüfusla ilgili problem var. Benden düşük levelli oyuncular neredeyse 2 katımken ben böyle kaldım. Mutluluk %99 hemde nasıl çözerim düşük maliyetle ?
buda şehrim:
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
quote:
quote:
quote:
BENDEN TAVSIYELER
EVLERI BITISIK YAPIN
Simdilik bu kadar...
Önce 40k kadar para veriyorsunuz, örneğin eğitimin ilk binası. Sonra diğerlerinin anahtarla yapıyorsunuz.
Anladım teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Beyler oyunla günde 1-2 saat ilgileniyorum..Başta para kasmak zor. Yeni bina yerine mevcut olanları geliştirmeye bakın. Kanalizasyon, Su, Elektrik, Polis vb. gibi ihtiyaçları halledince biraz para birikiyor.
Ancak nüfusla ilgili problem var. Benden düşük levelli oyuncular neredeyse 2 katımken ben böyle kaldım. Mutluluk %99 hemde nasıl çözerim düşük maliyetle ?
buda şehrim:
13 seviyeyim 50k nüfusum var. Parklar kısmına tıklayıp ss atar mısın ? Birde ufak çok binan var.
-
teşekkürler -
Oyunda yangın ve kanalizasyon muhabbetini biraz abartmışlar mı ne dakikada bir ev mi yanar la nerde yaşıyoruz -
Evet biraz abartılı olmuş. Itfaiye yapmak zorundasın.
Global ticaret merkezinden bir şeyler satin almak çok zor çünkü çoğunlukla biri senden önce davranmis oluyor bu biraz sıksada oyun vakit geçirmek için güzel.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X