Bildirim
SIMCTY Buildit - Bilgi,Paylaşım,Gelişim [Ana Konu] (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Beyler oyunla günde 1-2 saat ilgileniyorum..Başta para kasmak zor. Yeni bina yerine mevcut olanları geliştirmeye bakın. Kanalizasyon, Su, Elektrik, Polis vb. gibi ihtiyaçları halledince biraz para birikiyor.
Ancak nüfusla ilgili problem var. Benden düşük levelli oyuncular neredeyse 2 katımken ben böyle kaldım. Mutluluk %99 hemde nasıl çözerim düşük maliyetle ?
buda şehrim:
13 seviyeyim 50k nüfusum var. Parklar kısmına tıklayıp ss atar mısın ? Birde ufak çok binan var.
Şimdi ulaşım bastım biraz arttı bi tane de park attırdım biraz etkiledi ama bina geliştirmeyi önemsemem lazım gökdelenleri dikeyim artık
Hem park az hem bina seviyeleri düşük. Ben çok bina dikemiyorum malum konut büyüklüğü değil sayısı önemli su elektrik itfaiye her türlü şeyde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Yarın atiyim da estetik bi özelliği yok şehrimin tamamen oyun mekaniklerine göre düzenledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar eğitim ve ulaşım binasını kuran varmı?
Kırkbin altın eğitime,kırkbinde ulaşım toplam seksenbin ediyo.halk ikisinide istiyo şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü
Kırkbin altın eğitime,kırkbinde ulaşım toplam seksenbin ediyo.halk ikisinide istiyo şuan.
Ben kurmadım. Fazla mutluluk düşürmiyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü
Ben kurmadım. Fazla mutluluk düşürmiyor zaten.
Fazla değil hiç düşmüyor bendede istiyip duruyorlar ama yapmadım mutluluk %100 de yanlız yeni şeyler görüyorum global pazarda kirmizi bir düğme,siyah üstünde elektrik işareti olan bir eldiven gibi şeyler onlar ne acaba.?
hocam seni istanbula başkan yapsak 6 aya trafiği çözersin -
tam emin değilim ama nüfus ya da anahtarla yapılan merkezlerin katkısı olabilir daha yüksek binalara. Fakat, mevcut binalar yükselmiyor sonradan yaptığınız binalar daha lüks oluyor.
Bir de benim şehir aşağıdaki gibi zoom lu görünüyor hep. Sizdeki ekran görüntüleri gibi daha yükseğe gitmiyor. bunun bir yolu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 6 Ocak 2015; 15:33:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR
tam emin değilim ama nüfus ya da anahtarla yapılan merkezlerin katkısı olabilir daha yüksek binalara. Fakat, mevcut binalar yükselmiyor sonradan yaptığınız binalar daha lüks oluyor.
Bir de benim şehir aşağıdaki gibi zoom lu görünüyor hep. Sizdeki ekran görüntüleri gibi daha yükseğe gitmiyor. bunun bir yolu var mı?
oha hocam bu sizin şehirmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
quote:
evet dostum şehir benim. Taa beta zamanında oynamaya başlamıştım. Facebook'a bağlamıştım şehrim silinmemiş kaldığım yerden devam ediyorum ben de
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
quote:
evet dostum şehir benim. Taa beta zamanında oynamaya başlamıştım. Facebook'a bağlamıştım şehrim silinmemiş kaldığım yerden devam ediyorum ben de
çok güzel olmuş valla .. bu şehirse benimki şuan kasaba & mahalle falandır heralde
-
Hem gelişip hem seviyeyi nasıl düşük tutuyosun.
Fotoğrafları görünce kendi şehrimi çok kötü planlamışım diyorum.
çok fazla ev kurmadım, daha çok para ve anahtar kasıp park, eğlence ulaşım vb. ağırlıklı gittim. -
quote:
çok fazla ev kurmadım, daha çok para ve anahtar kasıp park, eğlence ulaşım vb. ağırlıklı gittim.
Parayı ticaretlemi kastın
evet ticaret. Beta zamanında şu runikler 3000 3500 civarına satılıyordu o zamanlar kolay para kasılabiliyordu :) ama 100k dan itibaren son 1 haftada yaptım. Cidden daha zor şuan para kasmak. -
Sağlıktan sonra başka bişey yoktur umarım. Şehri düzenliyorum paramı kasiyorum hop yeni bi dert.
parayla altın almaya karar verdim, sadece ulaşım yapmak için 40000 altın istiyor bunun içinde yaklaşık 100 tl ye yakın bir para harcamak lazım. Ne kadar saçma..
Hileyle zevki çıkmaz evet ama şöyle rahatlamak için bi 60-70k para gelse hiç fena olmazdı..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X